Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 137

• 46 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив
Бонбонче,  love001,ти ли си пак на ход при Фатмето  Wink Давай,душко,няма отказване,нали  Hug Peace А сериала наистина е супер,гледа се на един дъх  newsm10 Фенчето и тя май го опатка вече  Laughing Мисля,че от всички,които вървят в момента ,той е най-добрия !

# 47
Бонбонче,  love001,ти ли си пак на ход при Фатмето  Wink Давай,душко,няма отказване,нали  Hug Peace А сериала наистина е супер,гледа се на един дъх  newsm10 Фенчето и тя май го опатка вече  Laughing Мисля,че от всички,които вървят в момента ,той е най-добрия !

Какво ти отказване - щом съм го започнала, значи ще го довърша Peace Hug Злати и аз така смятам, ама дали не сме леко пристрастни Joy Е, аз все пак хвърлих един поглед на новата тройка сериали около които се шуми Mr. Green, ама нещо не ме грабнаха Rolling Eyes

# 48
# 49
# 50
  • Разград
Tülay Günal (Ağaçlıktan Arar Gelir)

# 51

Почти е опакован като подаръче!С панделка.  Joy

# 52

Е-е-е,кажете,има ли друга такава красота?!И при това с толкова естествено,"незвездно"поведение...Този Онур голям късметлия.Но нека!Аз и него си го харесах вече!

# 53

Совичке,  Hug

# 54
Привет отново Hug

Добре започнахме сутринта, но нещо затихнахме в последно време, ама май си е и заради форума, защото поне аз имам доста затруднения с него Rolling Eyes

# 55
# 56
Бонобо, да почерпим и като им замирише на кафе ще долетят!
Проблемът с форума май е всеобщ. И при мен от време на време става бавно постването.

# 57

То бяха целувки, бе чудо  Joy Joy

# 58
АСИ скоро започват да го излъчват и в Сърбия по този канал:

http://www.prva.rs/sr.html

Ето го промото на тв за новият сезон на 0.59 е АСИ

Prva TV - Promo za 2.sezonu

http://www.youtube.com/watch?v=xp9t87ZmiCE

# 59

Хайде сега и ти Naughty това е по сценарии, Мерджан така е наредил и те нали са професионалисти изпълняват безропотно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт