, че вече не се сещам и ТВ да си пусна, какво останало нещо конкретно да гледам. 
Проблема ми е, че не мога да свикна с това, че не успявам да се организирам както преди и все е хаус в къщи
Обаче няма на кого да разчитам, че и 2 седмици си бяхме без нашия татко и съм доволна, че се справихме сам самички без проблеми 
)? Нашият бебок става вир вода. Иначе, е много доволен от себе си и всеки път открива по нещо ново, защото покорява нови територии
А какви доволни звуци издава

Всъщност започнах да се замислям като четох тук за предаването на Гала от миналата седмица, в което обсъждали теми за бебешките зъбки и за това, че не трявало да заспиват, докато цокат.

и от мен! migeio_, нищо не ти убягва

не ползваме сапун или щампоан но все пак
снощи на 2 пъти си потопи главата под водата, първия път се беше нагълтал с вода, въпреки че веднага го дигнах
и след това един рев....
Но втория път явно си беше научил урока и вече нямаше погълната вода
Храним се няколко пъти нощем и ..... на всяко хранене има рев и гушкане. И въобще не мога да си помисля да спя докато става това, както се досещате
Това направо ме скапва, защото таман заспя и хайде пак и вече на автопилот ли на безпилот ли карам не знам
А на всичкото отгоре денем е крив заради зъби ли, заради друго ли
и спи 2 пъти по 30 мин.
та дори и през деня не мога да си почина. Само когато сме на вън спи повече

А да не би да му е топло
Не върши ли работа да го оставяш по разсъблечен 
дано и аз успея някой ден в близко бъдеще

Обаче няма на кого да разчитам, че и 2 седмици си бяхме без нашия татко и съм доволна, че се справихме сам самички без проблеми 

и ако е трети ден въведено месно пюре(хапва вече половин бурканче) мога ли да почвам да въвеждам каша във следобедното хранене?

и ако е трети ден въведено месно пюре(хапва вече половин бурканче) мога ли да почвам да въвеждам каша във следобедното хранене?
Полудях.Педи обаче май не беше съгласна с диагнозата и ни прати при друга ,която също не се съгласи.
И сега ми е едно -хем искам да повярвам на педи,хем ме притеснява дали пък доктора,който разчита снимките не е прав
Ще гръмна вече.Утре ще и вземат кръв да видят левкоцитите и тогава ще решават,но днес ни изпратиха без да потвърдят диагнозата.Стискайте палци да няма такова чудо,че като знам аз как съм ги карала,а това малко човеченце... 

Само че при нас това упражнение не действа-пробвах да я накърма като само се преведа над нея,без да прескачам,но не успява да ме захапе хубаво и нищо не става,та ще продължавам да се мятам насам-натам в леглото 
На мен ми е първи брак,на съпруга ми е втори.Оставил е жена и дете в Украйна,защото много му се живяло на човека,изневерявал много,а тя не заслужавала(само суперлативи чувам за бившата) и си събрал багажа и си дошъл.Та сега живея с надеждата,че вече си е поживял човека достатъчно и няма да тръгне пак по стария път,въпреки,че има една приказка"Вълкът кожата си мени,но нрава никога"...Но ми е наистина много интересно как може да имате толкова огромно доверие на половинките си
Аз тъкмо се зарадвах,като ми каза,че е плакал за мен,а той набързо ме поля със студена вода 

явно и вие сте от нашия отбор, но малко по-добри:)
Нали и зеленчуците не ни се отдават. Вие колко зеленчука въведохте преди месото и до какво количество зеленчуци достигнахте преди да въведете месо? Не, че бързам, ама ми е интерестно.
И му се отдава въртенето в шезлонга... по корем, настрани, наобратно
Засега това му е максимума... 25 минути и две лъжички - след това не можех повече да го задържа