Истанбул 6

• 99 842
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Предполагам, че някъде назад в темите е дискутирано,но не го откривам.

За нова година с милУтУ ще посетим Истанбул та ми се иска да посетя аквариума.
Как се казва спирката на метрото, на която трябва да слезем за Мол Форум?

Коджатепе (Kocatepe) - изхода е направо в мола  Peace

Не е ли Карталтепе ? Аз там слезнах и 2-та пъти  Wink

Здравейте на всички  Hug
Поизгубих се с писането, но хвърлям по едно оЧо в
една от любимите ми теми  Hug
На всичкото отгоре съм и за бой, но нещо нямам ищах
да си довърша писанията за второто ни посещение.
Сякаш нямам вдъхновение ли, що ли  Rolling Eyes
Дано все пак, до другото ходене да съм ги завършила  Mr. Green

# 511
  • Добруджа
Здравейте момичета!  Hug
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Видях една изгодна оферта за пътуване до Истанбул, може някой да се възползва.
http://www.happydeal.bg/Vreme-e-Super-namaleniya-za-SUPER-KLIENT … ena-ot-90-lv.html

Единствения недостатък е, че трябва да се плати и този пакет 3 в 1.  newsm78 Ние май месец ходихме точно с такива ваучери и сме много доволни, но тогава бяха 96лв. и не беше задължетелно да се ползва нито една от допълнителните им екскурзии.

# 512
  • София
Жалко, че нямам регистрация в този сайт и не мога да видя колко човека са го закупили. Не вярвам да са много. Със закупуването на този троен пакет оскъпяват значително екскурзията и ще откажат както търсещите евтина екскурзия, така и тези, които вече са виждали обектите. Или разчитат, че никой няма да прочете условията и после ще изненадат с това задължително условие?

# 513
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
придърп

# 514
Mного носталгична снимка  Heart Eyes

# 515
  • Казанлък of all places
Сутрешен Истанбул на Фелисидад:

# 516
Момичета здравейте,

можете ли да ми препоръчате евтини хотели около площад Таксим.  Praynig
Може да ми се наложи и по дълъг престой  Confused

# 517
  • Казанлък of all places
Като казваш евтин какво си представяш като ценово ниво? Защото районът е скъпичък по принцип. Може би из Бейолу е по-добре?

Подредени по цена.Познаваме лично само Шен Палас.

# 518
Ами до 50 евро на нощ.
А този квартал, който пишеш къде се намира?! горе долу
на мен ми трябва да стигам до Окмейдани до една болница там.

# 519
  • Казанлък of all places
Бейолу е кварталът от Таксим по посока Галата. Но твоята болница ( ако за Мемориъл става въпрос ) е по-скоро в другата посока.

# 520
Да точно тя, нещо не мога да се ориентирам,  newsm78 но си мислех, че около Таксим е добре.

# 521
  • Казанлък of all places
Да, лесно се стига, удобна е комуникацията, а и в района на самата болница се оказа,че удобни хотели няма.Някъде назад в темата имаше препоръчани хостели, аз самата разузнавах за такава възможност, ще поровя и ще пусна за каквото се сетя.

# 522
Благодаря предварително, ще ми бъде много от полза   bouquet

# 523
Киара, този хостел например е точно на Таксим и има добър рейтинг http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Taksim-Sofa-Hostel- … ul/Istanbul/36893
Аз лично не съм го посещавала, но винаги поръчвам от този сайт - рейтингите по принцип отговарят на качеството - погледни и коментарите, а може да прегледаш и останалите хостели - изборът е голям:
http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Istanbul%2C+Tu … amp;city=Istanbul
Междудругото да отседнеш точно на Таксим има предимството на удобния транспорт, но и един голям недостатък - досто е шумно.

# 524
  • Варна
Момичета помагайте, моля Ви!
Спешно трябва да разбера как да стигнем от Стария град Султанахмед / хотел Принс / до Лалели / хотел Сиде или Язмир/.
Двата сайта за разписанието на трамваите не ми се зареждат. По картата ми изглежда много голямо разстоянието, за да го изминем пеша.
Може ли някоя да ми помогне с инфо има ли удобен транспорт, кой и къде са спирките за качване и слизане.
Благодаря Ви предварително !

Общи условия

Активация на акаунт