- Трънки на глогинки. Протеста е срещу цялата политическа система в България - срещу 3-те П-та: Парламент, Правителство и Президентство. Не са ни виновни само ромите. Кои ги научиха само на "Дай"? Тези които ги научиха на това в момента ги защитават от гнева на хората защото идват избори и те отново ще гласуват с "правилната бюлетина". Купуването на гласове някъде се замени със защита от "развилняли се агитки". Всички български политици са били и в момента са купувачи на гласове. Яд ме е че имаме такава хубава страна, а политиците ни са некадърни интересчии. Не забравяйте че политикът е слуга на народа и след като не става по мирен начин неговото сваляне - то това става чрез гражданско неподчинение. 
. Сега съм намерила друг начин да изразявам мнението си - участвайки в смислени за мен инициативи, искайки отчет от администрацията за несвършена работа, плащайки си всички данъци до последния в целия им размер, не изхвърляйки боклук, където ми падне, че даже и го деля, сигнализирайки където му е мястото за проблеми и т.н. Това е моят начин и ако се организират смислени за мен протести с ясно формулирана цел, ще съм там, но не и съзнателно провокирани и политически режисирани заради изборите.

да, това са правата и задълженията на всеки ..... но когато след сигнализирането и искания отчет няма ответна реакция...... какво следва ?Препоръчани теми