Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добре де, къде дават биатлона?!
Цял ден вися на Евроспорт и зяпам скокове в несвЕст, само и само да не изпусна преследването, а то... ooooh!

Евроспорт 2.

smile3516

http://eurovision.digotel.com/ibu/index.html

Ето тук го има целият запис от преследването.

# 301
  • Mars Hotel
Мерси, Нанаbouquet

# 302
  • София
Мале Джойче, нещо стана с Шлири и гащеризона му, май?

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нямам думи smile3511 smile3511 smile3511

# 304
  • София

Съчувствам ти, ама май по правилата е така - или бъркам?

# 305
Да, така е, нищо нередно не е станало. Опитаха се да му спасят състезанието с тези лепенки, не се получи.
Иначе за пръв път тази година показа железни нерви, много жалко, че нищо не помогна...

# 306
  • София
Да, така е, нищо нередно не е станало. Опитаха се да му спасят състезанието с тези лепенки, не се получи.
Иначе за пръв път тази година показа железни нерви, много жалко, че нищо не помогна...

Нищо. Ще дойде другото състезание.
Аз за Краля така се успокоявам.

# 307
Ами аз много не се успокоявам, защото тази седмица се решаваше лидерството за Кристалния глобус- Кофлер е мега слаб на полети, а Кулм е шанцата, на която Грегор има най-много победи, и държи рекорда. И сега, вместо да води в генералното класиране, той си седи втори, и Бардал го доближава. И ако сутринта се е излигавил, тук нямаше какво повече да направи...
Дано поне това спре нашите медии да ахкат по Владко, ето видя се как "австрийската мафия" обезглави собствената си златна кокошка. Правилата са си правила, и са за всички.

# 308
  • София
Нойнееееееееееееееер!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Страхотен старт на Маги. Оф, направо не знам какво ще правя догодина без нея  Sad

Зайцева с 4 грешки на първа стрелба. Рядко срещана гледка.
Страхотна Тора Бергер, ноооооо нещо ми мирише, че Антхолц и високата надморска височина не й понасят толкова добре, колкото на Маги. И тя и Тора имаха по една грешка, а Маги я изпревари с 42 секунди.

# 309
# 310
  • София

Е, така е Маме, не мой се сърди. Аз сърдих ли се миналата седмица, като Маги не стига, че направи 4 грешки ми стреля и в съседен коридор  hahaha

# 311
  • София
Нещо става с викингите, направо съм в потрес  ooooh! То бива лоша стрелба, бива, ама днес всичките се о...ха.

За сметка на това победата на Фреди Линдстрьом много ме зарадва. Това 23-годишно момче направи страхотен спринт. И най-вече разкара Гараничев от първата позиция  Mr. Green

Не мога да не отбележа страхотното представяне на нашите момчета - Краси - 17-ти, Мишо - 18-ти, а току що Мартин Богданов с чиста стрелба завърши на 52-ро място. Ех, ако имаше преследване, щяхме да имаме трима на старта. Ама няма.

Джойче, къде си? Гледаш ли Закопане?

Май пак сама си пиша  newsm78

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 17:52 от nana77

# 312
Закопане Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 313
Май и Анев и Клечеров ще участват в масовия старт утре.

# 314
Намери кога да завали smile3511. Много слабо състезание дотук Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт