Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Намери кога да завали smile3511. Много слабо състезание дотук Rolling Eyes.

Сега и аз се включих в гледането, че все пак трябваше да се прибера от офиса  Grinning

Къде го ШлиритУ?  hahaha

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шлири и вятърът не се обичат напоследък Confused. А Кофлер- калитар #Cussing out

# 317
  • София
Шлири и вятърът не се обичат напоследък Confused. А Кофлер- калитар #Cussing out

Какво значи калитар?

Опс, Фрайтаг май ще спечели?

# 318
"Готованко" най-общо- в случая, невероятен късметлия, уцелващ винаги най-благоприятния момент. След неговия опит във втори кръг условията се промениха драматично за следващите 10, и ги поставиха в адски неблагоприятна позиция, и виж какво последва.
Иначе Щох току-що подлуди полската публика, прекрасен скок Grinning

# 319
  • София
"Готованко" най-общо- в случая, невероятен късметлия, уцелващ винаги най-благоприятния момент. След неговия опит във втори кръг условията се промениха драматично за следващите 10, и ги поставиха в адски неблагоприятна позиция, и виж какво последва.
Иначе Щох току-що подлуди полската публика, прекрасен скок Grinning

Да, наистина прекрасен и май заслужено спечели  Grinning

# 320
Оо, да, и в първия му опит имаше много красота. Мен обаче ме е яд за Шлири, ако не бяха вятърът и снегът, нищо чудно и другояче да изглеждаха нещата.

# 321
  • София
Здравейте на всички!

Днес дамската щафета бе страхотна. До последния миг преди финала.
Абсолютно заслужена победа на французойките и само 2,5 секунди не стигнаха на Домрачова да изведе Беларус до първото място.
Трети останаха Сборная и почвам да си мисля, че тези 4 грешки на Зайцева в спринта не са били случайни. Днес тъкмо тя провали съотборничките си, като завъртя наказателна обиколка, а Русия водеше.

Адски тъпо решение на треньора на германките да нареди състава така, че Нойнер да е втори пост. Хвърли се да наваксва времето, връхлетя на рубежа, направи наказателна обиколка и въпреки това предаде поста си втора само на 30 секунди. След нея Гьоснер показа голям подем в стрелковата си форма. И последният пост - Тина Бахман показа, че не е за там. Омота се на последна стрелба и в крайна сметка - шести.

Затова пък любимата ми Тора показа защо е стожерът на Норге. Пое щафетата на минута и 20 секунди и я приключи на четвърто място и 40 секунди зад французойките.

Страхотна работа и на българките - 12-то място от 18 отбора, но с финиш и без да ни затворят с обиколка. Въпреки че щабът ни също заложи за обратна схема - Йорданова, Кленовска, Ния Димитрова и Деси Стоянова - нашите направиха една наказателна обиколка и то именно четвъртия ни пост - Деси, която и бегово не е на ниво Световна купа.

Сега чакам масовият старт и много се надявам Оле да е оправил мерника.

Допълвам се:

Прекрасен Мишо Клечеров. 13-то място от 30-те най-добри в световния биатлон. Свендсен, Тарей Бьо, Карл Йохан Бергман са след нашето момче. Страхотен старт!

За съжаление Оле е пооправил мерника, ама не съвсем. И въпреки това е с най-предно класиране от всички викинги - 10-ти.
Победа за Анди Бирнбахер, който успя да надмине Мартенчо и Шипулин  newsm44
Краси Анев се провали - предпоследен и то щото Лукас Хофер бе още по-зле и от него.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:09 от nana77

# 322
Баси дългия пост, Нана! Той по-дълъг от едно преследване бре Laughing

# 323
  • София
Баси дългия пост, Нана! Той по-дълъг от едно преследване бре Laughing

E, така е, като е 2 в 1  Mr. Green

Джойче, тук ли си да почвам да викам?
Апропо доколкото чух Владко Зографски също ще скача  Grinning

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:30 от nana77

# 324
Пуснала съм Закопане....И въпрос към Джой - къде седят треньорите с флагчетата и как ги виждат скачачите....

Нашето момче за сега е 10-ти.....

Шлири каква музика слушаше?

Дедо, Нана се грижи за такива като мен дето са пропуснали стартовете........

# 325
Имат нещо като платформа, нейде около инръна май (или по дължината на шанцата, но си мисля, че на инръна беше). Нямам идея как ги вижда скачачът, понеже май не са много близо до него.

Добър скок за Владко преди малко, много добър, хубаво състезание днес за разлика от вчера.

Шлири слуша алтернатив, и някакви релаксиращи глупости преди състезание май Rolling Eyes.

# 326
  • София

Добър скок за Владко преди малко, много добър, хубаво състезание днес за разлика от вчера.

Ще влезе ли в 20-цата Владко, че работя и трябва да гледам новините ooooh!

# 327
Дотук май да.

# 328
Юхууу

# 329
  • София

Да разбираме ли, че Шлири се е преборил за първото място? newsm08

Общи условия

Активация на акаунт