Биатлон, ски и още нещо......

• 22 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как мислиш Mr. Green?
Игра на нерви бяха последните 5 скока, и само Греги и Фрайтаг успяха да покажат, че са добри в нея. Жалко за Бардал...
Иначе съдбата ни намигна този уикенд- Грегор успя да изравни великия Малиш по брой победи за СК точно пред полската публика, но не успя да го надмине Simple Smile

# 331
Моля, Нойнер да не ми разваля неделята.....

Джойче, честито, да почерпиш........

Не съм за германци, знаете, радвам се на класирането.....

1. Домрачьова
2. Кузмина
3. Нойнер
4. Бергер
......

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 13:39 от Мама Цоцоланка

# 332
Страхотен масов старт.Ако Олга Заицева беше в троиката щях да сам по доволна но и така ми харесва класирането.

# 333
Ейй.......големия ми продъни ушите.........

1. Франция
2. Германия
3. Австрия

Норите и стрелбата няма да коментирам Crossing Arms.........

# 334
  • София
Маме, сега влизам. От пусти задължения днес изпуснах и двата старта - за първи път от години. Сега ще пусна целите записи и от двата старта.
Гледам в момента репортажа от масовия старт - Домрачова е в нечовешка ски форма. Не че Маги не й помогна с тези два пропуска на последна стрелба  Whistling

За щафетата - Ларс Бергер го харесвам, но днес лично бих го транжирала.  Twisted Evil

Допълвам се- чак сега успях да изгледам пълния запис от щафетата. На първо място мога да кажа само, че останах така  Shocked Shocked Shocked от поста на Оле. Такова ски бягане не съм виждала от него нито тази година, нито миналата. Направо летеше по пистата. Уникален, както винаги!

Обачеееее, Тора трябва да хване брат си и малко да го научи да стреля. То бива бива, ма дори фантастичното му иначе ски бягане не може да спаси тази ужасяваща стрелба. А когато проваляш отбор, вече хич не е весело.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 21:35 от nana77

# 335
  • София
Момичетааааааааааааа и Дедо!!!

Имаме ЕВРОПЕЙСКА ШАМПИОНКАААААААААААА!!!

Ния Димитрова стана европейска шампионка в спринта за девойки в Брезно-Осърбле току що! Нашето момиче успя да победи с 15 секунди аванс пред украинката Ирина Варвинец и през сестрата на СЕлина Гаспарин - Елиза.

Направо съм супер изненадана и щастлива!

# 336
  • Пловдив
Ей, супер! Браво на Ния. Само където Евроспорт нещо не тачат европейското  Sad Макар че за утре гледам го има в програмата.

# 337
  • София
Ей, супер! Браво на Ния. Само където Евроспорт нещо не тачат европейското  Sad Макар че за утре гледам го има в програмата.

Десислава Стоянова пък е осма. Направо страхотна изненада и успех за младата ни смяна.

# 338
  • Mars Hotel
Уау, страхотно! Браво на Ния, дано и занапред има още по-големи успехи!

# 339
  • София
И днес добри резултати в спринта на мъжете, макар и не подплатени с медал.

Владко Илиев направи чиста стрелба и е шести, а Краси Анев с една грешка и то на легналия е 14-ти.
Европейски шампион в спринта-мъже стана Алексей Волков.

Сега чакам жените да видя. Ама Емилия Йорданова нещо се провали на едната стрелба.

# 340
От известно време следя хубавата темичка, но си имам един въпрос, тъй като и аз съм'фен на зимните спортове като вас, попаднах на ето този клип http://www.youtube.com/watch?v=25u80sQkkkM та се зачудих на тая внушителна ски шанца, дали там се правят някакви квалификации изобщо, до сега не съм я срещала сред листата на ски шанците, поне на по-известните, но тази изглежда чудовищна.

# 341
  • София
От известно време следя хубавата темичка, но си имам един въпрос, тъй като и аз съм на зимните спортове като вас, попаднах на ето този клип http://www.youtube.com/watch?v=25u80sQkkkM та се зачудих на тая внушителна ски шанца, дали там се правят някакви квалификации изобщо, до сега не съм я срещала сред листата на ски шанците, поне на по-известните, но тази изглежда чудовищна.

Джой е спец по ски скоковете.

# 342
  • Mars Hotel
Шанците за ски-полети са доста дълги - над 130 метра. Тази е някъде там, струва ми се.

# 343
Над 185 бяха ски полети, а другите са скок, а тази може и да не е много дълга, но е доста стръмна.

# 344
  • Mars Hotel
Моя грешка значи, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт