Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте Simple Smile
Миналата седмица купихме тези :
http://www.тя.GB/b2c/details//680483/P11100501/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%Ад-6837-S
http://www.тя.GB/b2c/details//680540/P11110301/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-BEKO-DIS-5831
И на двете няма упътване на български,затова искам да помоля,ако някой има такова упътване да ми го изпрати.
Тази,която е вграждане не  изсушава ,няма и допълнително копче за сушене ,или аз не правя нещо както трябва.Ще помоля който има такива миялни да сподели своя опит.Преди ползвах 7 години една малка Мидеа,нищо си не можеше горката в сравнение с тези.

Може ли отново да постнеш линковете, че не се отварят? Thinking

# 481
Препоръчвате ли съдомиялни Индезит?

# 482

Тц.
Нищо що е Аристон и Индезит.
Индезит е всъщност по-скапаният Аристон.

# 483

Тц.
Нищо що е Аристон и Индезит.
Индезит е всъщност по-скапаният Аристон.

А коя марка на нормална цена? Имах италианска пералня-много глупава, никога не съм си падала по италианските марки, та викам си Индезита като съдомиялна може да е изключение...

# 484
Прекалявате с този Аристон Peace Поне си прекръстете темата Всякакви въпроси относно Сименс и Бош, така няма да се чувстваме като идиоти тия дето сме с други марки съдомиялни.

# 485
Хей, не се карайте. Муцка, ти с каква си, от колко време и имала ли си проблеми? Честно казано искам евтина, купувала съм скъпи неща, уж добри марки... такъв ли мие късмета, но досега евтините уреди са ме изкарваи дълго време, още ме изкарват всъщност. Харесах една за около 600 лв, не ми се дават повече!

# 486
Кой прекалява?
Не чети просто.
Тъй като всичко у дома е Аристон поне си мисля, че мога да коментирам.
Или?

# 487
  • Варна
⅞ ...and Happily Ever After, oт по-ефтините марки на предните 2-3 страници коментираха, че Беко-то не е лош вариант. Хем за по-малко пари, може да има повече екстри. Моята е Зануси и за 7 г. веднъж направи проблем, който си беше чиста профилкатика.

# 488
  • Варна
Признавам си - изчетох само текущата тема. Записвам се да следя, защото след 2 дни ще ми монтират новата съдомиялна и сигурно ще имам питанки докато и свикна.

Иначе, повече от 10 години използвах едно смотано вградено Конелиано, което виеше все едно излита реактивен самолет. Направо го мразех и изобщо не го обгрижвах. Ни сол, ни гланц - нищо не му слагах, освен таблетката. Профилактика - йок. Мразех го, ужасно го мразех заради този вой. Обаче миеше като за световно. Както и да е, радвам се, че се отървах от него.

# 489
  • Балчик
О, Мимс, радвам се да те срещна и в тази тема. Честито за новата ти машинка.  Hug

За прекаляването- хората питат, затова им се отговаря.
И аз не гледам с добро око на Индезит. Нито на марката, нито на сервизното им обслужване. Имам прегорчив опит с готварска печка, не със съдомиялна, но имам познати с перални Индезит- същият боклук като печката ми.

# 490
Здравейте Simple Smile
Миналата седмица купихме тези :
http://www.тя.GB/b2c/details//680483/P11100501/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%Ад-6837-S
http://www.тя.GB/b2c/details//680540/P11110301/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-BEKO-DIS-5831
И на двете няма упътване на български,затова искам да помоля,ако някой има такова упътване да ми го изпрати.
Тази,която е вграждане не  изсушава ,няма и допълнително копче за сушене ,или аз не правя нещо както трябва.Ще помоля който има такива миялни да сподели своя опит.Преди ползвах 7 години една малка Мидеа,нищо си не можеше горката в сравнение с тези.

Може ли отново да постнеш линковете, че не се отварят? Thinking

http://www.technopolis.bg/b2c/details//680482/P11100501/%D0%A1%D … BDa-BEKO-DFN-6837
http://www.technopolis.bg/b2c/details//680540/P11110301/%D0%A1%D … %B5-BEKO-DIS-5831
Надявам се сега да се отварят.

# 491
  • Русе
Моята допреди 2 седмици беше тази - 5-6 г никакви проблеми. Мие перфектно, почти никакво обслужване, само сол и гланц, абе почти перфектно като повечето неща на Беко (нямам никакви оплаквания от тяхната техника). Това е по-ново, по-добър клас, има си всичко. Ако щях да купувам пак малка съдомиялна, определено щеше да е тази.

# 492
Моята допреди 2 седмици беше тази - 5-6 г никакви проблеми. Мие перфектно, почти никакво обслужване, само сол и гланц, абе почти перфектно като повечето неща на Беко (нямам никакви оплаквания от тяхната техника). Това е по-ново, по-добър клас, има си всичко. Ако щях да купувам пак малка съдомиялна, определено щеше да е тази.

Какъв препарат използваш-таблетки,гел или прах?
Сухи ли са чиниите след измиване?Имаш ли допълнителен бутон за сушене?
Надявам се да споделиш от опит.

# 493
Питах точно за Индезит, защото само нея имаме възможност да вземем на безлихвен лизинг. Иначе стоки на изплащане или кредити не вземаме, но за съдомиялната ни се налага. Прочела съм темата, от Беко също съм доволна, сушилнята ни е такава.

# 494
  • Русе
Всякакви, доста години ползвах прах на АРО, купувала съм и прах на Сомат и Калгонит, честно казано не намирам разлика, изключително доволна. В момента съм с таблетки на Финиш и гел на Сомат, сол - всякаква евтина, не купувам на Финиш или Сомат. Гланцът май винаги е бил на Сомат. Сигурно 2-3 пъти за тези години съм слагала препарат за почистване. Винаги са били абсолютно сухи нещата, освен на кратката програма. Ако съм имала неизмита тава е било много рядко и то, ако тя е била много много загоряла.
Ако имаш други въпроси, питай.

Общи условия

Активация на акаунт