Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
she_moto цялата работа е че става въпрос за коремна операция, не е до упойката. Мен ме тресе,но аз бях със спинална, не знам как е с пълна упойка. За да са сигурни че всичко функционира както трябва изчакват газовете, процеса е по-бърз ако те раздвижат възможно най-рано , а и ти след това се движиш из стаята.Аз станах след няколко часа, не знам в АГ как процедират. Чувала съм че  в различните болници е различно. И бебето беше при мен още в реанимация, час след като го извадиха, а 2 часа след това вече ми го бяха сложили на гърдите да сучи.

# 601
При януарките са се родили първите близначета.Стискам им палци на малките буболечки родени доста рано. Praynig

# 602
  • Сфия
Това със стъпалото е монтаж за мен. Няма как да се получи. Бебето е в матката, а не в коремната кухина, отделно има околоплодни води. Не може да се отбележи така крак, като в memory пяна...
Леле, да са живи и здрави близначетата! Тук на никой не давам да ражда още другия месец!

# 603
Това със стъпалото е монтаж за мен. Няма как да се получи. Бебето е в матката, а не в коремната кухина, отделно има околоплодни води. Не може да се отбележи така крак, като в memory пяна...
Леле, да са живи и здрави близначетата! Тук на никой не давам да ражда още другия месец!

О и аз не давам,много е рано още.Дано са добре децата и да пораснат големи.
Сега видях,че е била определена за 07.01.Това значи ,че току що е влязла в 7-ми месец...

# 604
И на мен така ми се струва тоя крак - още повече че е десен в лявата част на корема - твърде неадекватно.... не е реално хич

А тез близначета от сега са родени - ауу да са живи и здрави миличките  newsm30 newsm30

# 605
Ох,мамини буболечки-кой знае колко тежат,дано бързо да наддават и да няма проблеми,че милата им майчица сигурно хем е щастлива,хем и е свито.Дано докторите да се погрижат добре за мъниците PraynigМалиииииии,това значи ли че от другия месец...уф,пу пу пу,и аз взех да ги мисля едни..Ние на февруари,нали PraynigДИЛЯНЧЕНЦЕ,добре си ни дошла-да знаеш и на мен форума и мамите ми станаха мн.близки,че и в нашата чужбина едни са обяснителни лекарите-мани мани.А пък само да кажа-мога да дам рецепта на баба за лютеничката дето днес си забърках Laughingедно бурканче излезе ама го омятах почти до дъно,отавих за вкусване от домшните LaughingБозата продължавам да я мисля,ама кори ще си купя от бг-магазина и сиренце и ще засуча банички..ооооооох,милата ми душичка,взе да и се пряжда Simple Smile

# 606
Ох EMA и мен днес ми се прияде кекс.Казах на мъжо да мине през баба си да вземе пресни яйца,имах  всички  други продукти  вкъщи и сега вече го опитах.Боже дали защото много ми се ядеше,ама станал божественннн......

# 607
  • Сфия
отивам да правя кекс... После, ако на някой му се дояде, ще дам рецепта. Пепи, нямаше ли си друга работа?  Laughing

# 608
Пепи - прати рецептата за тоз кекс, моля те.... че ми се прияде

А Ема - аз лютеница пробвах 2 пъти от както съм тука да правя, ама голяма е галимация, втория път я правих в хлебопекарната и стана супер излезе 2 буркана, обаче пак цял ден се вари - и май по-добре да си купя от българския магазин, ама инъче рецепта не отказвам да имам в архивите...

# 609
отивам да правя кекс... После, ако на някой му се дояде, ще дам рецепта. Пепи, нямаше ли си друга работа?  Laughing
Добре,че не обичам кекс.Ееее,Пепи,стига споделяй какво готвиш,че току виж ми се прияло нещо и съм си развалила рахатлъка на диванчето или съм засилила половинчо до магазина. Laughing

# 610
Мерси на всички за отговорите  Hug. А за ритането - аз съм с предна плацента, обаче усещам доста често малката бебка да рита. Даже се вижда как ми се мести корема Grinning . Даже напоследък е доста буйна, но това й е работата. Чувството е страхотно! Знам, че милиарди жени са го изпитали, но за мен е нещо уникално - все едно само на мен ми се случва Simple Smile .

# 611
По-добре да е сънливо, отколкото да е ужасно бебе като мен. Аз не съм млъквала по цели дни и нощи в продължение  на месеци..

Алекса, ти си тренирала за певица!  Wink  Laughing

# 612
Здравейте! Моля Варненските мами да си напишат мнението за раждане в Майчин дом. От скоро живеем във Варна. Братовчедките на мъжа ми са раждали в Майчин дом и много го хвалят, на работа пък колежките като спомена това място правят муцки и нещо се пообърках. В София ходих в клиника Щерев и само хубави неща мога да кажа за тях. Предварително благодаря!

# 613
  • Sofia
Купих си панталон за бременни и съм много щастлива, че най-после имам къде да си сложа корема  Grinning Нали се очаква захлаждане вече, ще трябва да се разделя с нормалните си дрехи. Съветвам и другите, които още не са се погрижили да го направят.
А, а от втора злоупотреба, както казвам на тези магазини, си забърсах преди 2 дни и едни дънки, много готин модел, но са 7/8 и ще чакат ботушки.

Мамините подранили януарчета, много ще се моля да оцелеят и да са здрави Praynig Дано при нас няма изненади. Май ще трябва по-отговорно да си пия магнезия, че с тия контракции Whistling

# 614
Нака, ще чуеш колкото положителни, толкова и отрицателни неща. Условията знам, че са перфектни. От там нататък мнения хиляди. Преди време се бях запознала с едно момиче, което учеше за акушерка и каза, че там не би родила. Други пък са много доволни. Според мен е по-важно да си харесаш акушер-гинеколог, при когото да раждаш.
В АГ Варна, може би обстановката е най-кофти (от това, което съм чувала), но пък много го избират заради неонатологичното отделение.

Стискам палци на близначетата и...на Любчето. Някой не поддържа ли връзка по телефона с нея?

А за упойката - има огрооооомно значение качеството и. Колкото по-лоша ти сложат, толкова страничните ефекти са повече и по-трудно излизаш. Изпитала съм 3 пълни упойки и се надявам да намеря едната, че след нея беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт