Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се ,че споделих.....рецепта и снимка във Фейса.......

# 616
  • Сфия
айде на готварския форум. Ето една рецепта и от мен:
2 яйца
3 кафени чашки захар
1 кафена чаша олио
1 чаена чаша кисело мляко
2,5 чаени чаши брашно
1 чаена лъжичка сода
2-3 супени лъжици какао на прах
забъркват се яйцата, захарта, олиото, изсипва се половината чаша кисело мляко, в останалата се гаси содата и се изсипва, добавя се брашното. Проверката за гъстота е, когато капката от сместта се задържа на повърхността поне няколко секунди. Половината от готовата смес се изсипва във формичка, а другата се забърква с какаото и се добавя по средата. Слага се в предварително загрята на максимум фурна, която се изклчва при поставянето. След 10 мин се усилва на около 180-200гр. и след още 10 на максимума-250-270 гр. Общо половин час се пече. Изважда се и се поставя в чиния и се поръсва с пудра захар- прецедена.
Приятен апетит!

# 617
И аз сделах кекс, момичета!
Стана страхотен - не съм правила такова чудо до сега...страшно съм горда
взех рецептата от тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102547
Кекс с масло на natalyna

# 618
дано да наддадат бързо и да се върнат в къщи милите близначета.. кой знае колко мънички са в 7ми месец...  Praynig

гледам че активно се обсъждат рецепти за кекс...аз мога да кажа , че баба ми прави един много хубав кекс, който аз обичам да хапвам ...СУРОВ  Blush , но сега просто се въздържам.. сега наблягам май на шоколада  Rolling Eyes  знам колко е лошо, ама....  ooooh!

# 619
Здравейте,аз съм новичка във Форума ..но мисля че тук ще науча много полезна информация относно  всичко свързано с това да бъдеш мамче Simple Smile .
Вече съм в 5тия месец растеем ,дебелеем и такам .. февруари чакаме бебче .. не знаем какво е  още било от срамежливите Stuck Out Tongue
Иначе вече се усеща как се движи вътре в мен ..  Чувството е  просто  Уникално...
Освен че лесно ставам много раздразнителна  с тез бушуващи  хормони и болките в краката мисля,че другото е ок Simple Smile до днес видях резултатите си от кръвните  изследвания и се стреснах втори месец утайката ми е над 100 този път 103 Sad . Искат да ме пращат по болници ..от което много се плаша,поисках направление за другаде с надеждата да не е грешката  в мен .. охх а дано Simple Smile . Е стига съм се оплаквала  ..така де започнай леко не тактино  казвам се Ива и съм нс 22 год. (21-ва седмица) !

# 620
гледам че активно се обсъждат рецепти за кекс... ooooh:

Виж, ти да не вземеш да си помислиш нещо сега  newsm12 newsm62, ние по принцип не сме тъй, ама таз вечер не знам ко ни тресна с тез кексове....

# 621
хе хе, няма лошо

# 622
Здравейте,аз съм новичка във Форума ..но мисля че тук ще науча много полезна информация относно  всичко свързано с това да бъдеш мамче Simple Smile .
Вече съм в 5тия месец растеем ,дебелеем и такам .. февруари чакаме бебче .. не знаем какво е  още било от срамежливите Stuck Out Tongue
Иначе вече се усеща как се движи вътре в мен ..  Чувството е  просто  Уникално...
Освен че лесно ставам много раздразнителна  с тез бушуващи  хормони и болките в краката мисля,че другото е ок Simple Smile до днес видях резултатите си от кръвните  изследвания и се стреснах втори месец утайката ми е над 100 този път 103 Sad . Искат да ме пращат по болници ..от което много се плаша,поисках направление за другаде с надеждата да не е грешката  в мен .. охх а дано Simple Smile . Е стига съм се оплаквала  ..така де започнай леко не тактино  казвам се Ива и съм нс 22 год. (21-ва седмица) !

здравей, ита08!  бих те посаветвала да не се стресираш твърде много, защото не е добре за теб... поне доколкото ти е възможно де. наслаждавай се на бебчето в корема, а останалото ще се нареди, пътят на майчинството не е лесен...

# 623
Добро утро,момичета. Simple Smile
Аз сънувах едни кошмари за бебето.Ужас! Confused
Извинявам се ,че споделих.....рецепта и снимка във Фейса.......
Хулиганка!Дано направиш още рецидиви. Wink
гледам че активно се обсъждат рецепти за кекс... ooooh:

Виж, ти да не вземеш да си помислиш нещо сега  newsm12 newsm62, ние по принцип не сме тъй, ама таз вечер не знам ко ни тресна с тез кексове....
Ха-ха,шегаджийка! Laughing
ita08,добре дошла при нас. Peace
starlet,рецептата за кекс,която най-често изпълнявам се със същите съставки като твоя,но в различни съотношения.Правя го,ама не го ям.Аз много си угаждам на ядене,ама мнооого избирам какво да ям.Почти всичко,което готвя вкъщи не го ям. Rolling Eyes
Хубав ден от мен. Hug

# 624
Добро утро......
Оф ,като ме събуди мъжът ми в 6.30...и направо полудявам..После не мога да легна да спя защото съм гладна и ми се пие кафе...
Оправих ги и ги изпратих...
Абе,незнам аз секс ли,  кекс ли....Ама и двете де.... WinkНо сега започнахме ремонта на детската стая и няколко дни ще спим тримата в хола.Детето си има легло,но много близко имаме блок насреща  и свети в стаята през цялата вечер.А имам пердете и на терасата и на хола Sad.Мъжът ми каза,ще чакаш докато преместим леглото в стаята на детето.В смисъл събота....да видим.....

Тази бременност май се очертава като предната с малък корем,за около 20 дни не е пораснал никак.След 10 дни съм на лекар,и ще видим как расте бебето...

# 625
  • София
Мами,жива съм ! Hug Изследванията са добри,хемоглобинът е 115 ! Урина-чиста,всичко ,казва лекарят ,е повече от нормално.Световъртеж и замаяност,обаче-налице ooooh!Продължавам в същия дух от онзи страшен ден до сега Cry Стигнахме до извода с докторът,че нещата с претоварването на нервната ми система са доста сериозни.Поиска да ме вкара в "Тина Киркова",за да разширим диапазона на изследванията,но аз отказах-няма кой да се грижи за Дарето.И сега не знам ...Казаха да устискам поне още 3 седмици,за да вляза в 7-ми месец и май и аз ще се наредя до януарската мама с близначките Sad ДАНО да са здравички бебките и да наддават бързичко! Praynig Сега ще се върна назад да ви попрочета...Хубав ден,мили мами и малки бебчовци Hug

# 626
Мами,жива съм ! Hug Изследванията са добри,хемоглобинът е 115 ! Урина-чиста,всичко ,казва лекарят ,е повече от нормално.Световъртеж и замаяност,обаче-налице ooooh!Продължавам в същия дух от онзи страшен ден до сега Cry Стигнахме до извода с докторът,че нещата с претоварването на нервната ми система са доста сериозни.Поиска да ме вкара в "Тина Киркова",за да разширим диапазона на изследванията,но аз отказах-няма кой да се грижи за Дарето.И сега не знам ...Казаха да устискам поне още 3 седмици,за да вляза в 7-ми месец и май и аз ще се наредя до януарската мама с близначките Sad ДАНО да са здравички бебките и да наддават бързичко! Praynig Сега ще се върна назад да ви попрочета...Хубав ден,мили мами и малки бебчовци Hug
Е  Любче,как така седмаче...Ще ти мине,успокои се.Мисли позитивно.По- добре малко в болница ,за да направят още изследвания,отколкото да се даваш и да раждаш.....

# 627
Добро утрооо ! Малее душички малки са тези близначета , да са живи и здрави  Praynig Много съм съпричастна към недоносените защото аз самата съм . Родила съм се 1 кг 450гр . Нито за мене са давали гаранция , нито за майка ми .  И ето че вече съм бъдеща мама на 21 години и всичко е наред . Дано и при тях нещата се развият добре .
Любoмира успокой се , гледай  да не го мислиш .  И според мен по-добре малко в болницата  за изследвания  отколкото другия вариант . Hug
Мами вчера откачих - 3 часа съм обикаляла за яке - НЯМА ! Даже в 2 магазина за бременни влизах и се некво ПОНЧ0 и като духне вятъра и завали дъжд това пончо няма да ме опази . Много се изнервих и се надявам днес да имам успех . Само една жилетка успях да си намеря и това е .

# 628
  • Варна
абе Любче, ти си май най-черногледата мама тука Rolling Eyes мисли позитивно бе жена, така само си вредиш. лежи си, почивай, и това ще мине  Hug аз седми ден съм болна, тая сутрин дори повръщах /за първи път тая бременност/, сам-самичка съм с детето, майка ми е във Франция, мъжа ми в Испания, нямам помощ от никъде, ама и за миг не си мисля лоши неща. и да го мисля, и да не го мисля, каквото е писано ще става.
тъй че моля те успокой се, не ти разрешавам да раждаш преди февруари  Hug

# 629
Тъй де,много им е лесно като не ти минава и хайде ще вадим бебето......Е ,как така...има си други начини за едното виене на свят....и да се ражда...

Общи условия

Активация на акаунт