Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Любче, радвам се,че изследванията са добри, ти се пази и  се грижи за себе си сега....!

Момичета, дойде заветната дата - от началото на август я чакам - след малко тръгвам на консултация, или това май се нарича ФМ, не знам точно.... абе пълен преглед - надявам се да разбера пола на бебока, но най вече да разбера, че всичко е наред и се развива нормално. Стискайте палци и за мен, моля..... Ще се отчета в ранния следобед

# 631
  • Cофия
Момичета, добро утро Hug
Да се запиша и аз тука, с въпрос естествено - кажете ми какви дрехи носите сега, като са ви попораснали коремчетата?
аз до сега съм качила само 3 кг, и ми стават старите неща, но ми стягат корема и не ми е комфортно. Чудя се дали да купувам дънки за бременна- има ли смисъл според вас...  newsm78

# 632
Любче, радвам се,че изследванията са добри, ти се пази и  се грижи за себе си сега....!

Момичета, дойде заветната дата - от началото на август я чакам - след малко тръгвам на консултация, или това май се нарича ФМ, не знам точно.... абе пълен преглед - надявам се да разбера пола на бебока, но най вече да разбера, че всичко е наред и се развива нормално. Стискайте палци и за мен, моля..... Ще се отчета в ранния следобед
Биб,и на ръцете и на краката стискам PraynigСамо да е добре дребосъка,аз виждама една мома ли да ееее... LaughingДейзи,вземам ти правата на гледачка-ти като не казваш LaughingОх,аз съм в понеделник на ФМ,чакам,чакам...днес нищо не ми се яде пак.Вчера купих кри за баница,сирене..ама,мина ми вече.Хубав ден Hug

# 633
Добро утро   bouquet
Прочетох за близначетата....Дано Господ дава сили на тях и на родителите им  Praynig
Любче ако можеш да издържиш на световъртежа още не раждай рано.Мила пиша ти като майка на недоносено бебе.Не се съгласявай, бори се докато можеш.Ядовете и притесненията за едно недоносено бебе са много по големи от колкото сега световъртежа ти.Само ще ти кажа е при едно преждевременно раждане се раждат с родилна пневмония и кръвоизлив в мозъка който се наблюдава до към годинката.Другите проблеми които има няма да споменавам.Пневмонията при бебе с малко тегло и неразвити дробове е доста опасна(не че в другите случаи не е...). Говори с лекаря и следете по често бебето как е. Доискарай поне до към 36г.с., тогава пак е рано но шансовете за определено по добри.Стискам палци че ще събереш сили, вървете някъде сред природата, откъснете се от ежедневието и ще се почувстваш много по добре  Peace

# 634
RS ,дънки си купих в началото на септември.За бременни  от втора употреба,обувала съм ги броени пъти.И си мисля,че няма да мога да ги нося повече.Мога да ги обуя само ако ще вървя,иначе като седна и ми стягат ниско долу.Купих си и панталон за бременни пак от втората много е мек него ще си го нося....Предната седмица пак от там си купих 2 клина за бременни отпред с висок плат.Единият е черен ,другия син наподобява дънки,но е клин.И едно долнище на анцунг,черно с висок ластик отпред,много е готино...Всичко това само за 18 лева,а цели 5 броя..

# 635
Добре де, само аз ли не мога да видя кекса на Пепито във фейсбук?  Mr. Green

# 636
Любче,ще ти се карам.Какви са тия глупости,които чета?Не мога да разбера защо си с нагласа за преждевременно раждане.Въз основа на какво това,на световъртеж при добри изследвания ли?Нещо не разбрах. ThinkingНо не ти разрешаваме лоши мисли.Чули? Hug
RS,аз чакам сестра ми да ми прати малко бременлийски дрешки,че сега освен един панталон за бременни и една-две рокли нищо не мога да закопчая.За вкъщи имам много спортни дрешки,разни удобни долници,спортни панталончета,горни дрехи имам всякакви и не са проблем.Но за работа,за пред хора нямам панталони.Днес съм с едни дънки,които като седна стоят разкопчани,иначе не става.Качила съм 6кг,но си имам и едни 3 в повече като стартови,та сега съм  10кг над обичайните си.Засега съм ОК и не ми тежат.Но да видим.Предишният пък качих 18кг и ги свалих за няколко месеца,да не говорим,че свалих и 7кг в повече и преди да навърши годинка детето нямах и 50кг,което при височина 173см и е малко.

# 637
Добре де, само аз ли не мога да видя кекса на Пепито във фейсбук?  Mr. Green
Явно не си ми приятелка...Петя Андреева/на снимката е детето със син потник./

# 638
  • Сфия
добър ден и от мен,
Любче, бием тебе, да знаеш! Ама ти наистина си най-черногледата мама тук и най-притеснителната. Преди бях набедила Имам надежда, че все нещо беше шашната, ама тя се стегна, обаче ти достойно я заместваш. Абсолютно подкрепям Мая06 и всички други момичета, че това е абсурдно. Слушай Мая, тя е родила недоносено дете и знае какво е. Не си заслужава да се предизвиква нарочно. Погледни Алекса, която с риск за себе си, се бори за живота на детето си и не се дава, историята на Мая06 е също толкова трогателна, макар, че тя почти не го споделя. Искам да ти кажа дори за себе си, че с моите проблеми със стомаха, при които клапата не се затваря добре и без да съм бременна, положението ми е все едно съм в девети месец. С тази разлика, че преди да забременея приемах медикаментти, благодарение, на които водех нормален живот. Сега вече не мога да спя, защото антиацидите не помагат, а според лекарите положението ще се влошава доста с месеците, като последните ще е ад. Предупредиха ме още преди да забременея, че ще имам тежки последни месеци, че може да се наложи и системи и медикаменти, защото се очаква да не мога да се храня дори. Но, не позволявам това да ме навежда намисли за преждевременно раждане и други такива. Просто вярвам, че ще се намери начин да се справим с проблема. Трябва да има начин. Не отказвай влизането в болница. Имаш мъж, няма да е сама малкта сладурана. Не си заслужава, заради тази една седмица да родиш недоносче. Горе главата и се успокой!

# 639
Ох,  Любче, внесе малко успокоение. Ама малко. И аз напоследък от както чух за онова търговщкото мъниче и сега и за тези ме хваща страх да не изпреваря февруари. Обаче от време на време му говоря на моето мъниче да чака за водолейче. Пък и да има време да му подготвим посрещането. Ти пии вода както ти е казал док, мисли позитивно и скоро ще се оправиш.

БоБоДес, казвай ако мога да ти помогна с нещо. Не съм съвсем близо, но не съм и чак толкова далеч от вас.

Двете ясновидки се разберете и споделете какво виждате за мен.

Аз още се събирам в едни дънки, които ми бяха по-свободни преди. Но после мисля да мина на клинчета и туники. На всеки различно му е удобно. Една приятелка си изкара цялата бременност с дънки за бременни.

Вчера какво му стана на това моето не знам. Просто пощръкля. Лягаме си да гледаме филм, а онова здраво раздава ритници. Таткото най-накрая извади късмет да усети, но и след като си махна ръката онова продължи. Не съм пила коли и кафета, шоколад не съм яла.

# 640
Любче и аз да попитам - при положение че изследванията са ти добри и няма показатели за тези световъртежи доктора ти на какво каза че се дължат ?!?!  newsm78 И аз подкрепям останалите мами за това да бързаш с раждането, когато му дойде времето то ще си се роди, да е живо и здраво, а пък ние в името му ще търпим всичко и на всякаква цена.  Hug те силно мила, знам че си силна и ще се справиш
Аз искам да попитам останалите - как върви секса напоследък?  Thinking При мене секса стана мираж  Mr. Green милото се дърпа, страх го било да не направи нещо на беба, после неудобно било, пречел му корема  Mr. Green а бе ужас ..... а в мене хормоните бошуват ли бошуват .... щом мокри сънища започнах да сънувам  Blush
Виждам че си говорите за какс, аз също съм му любителка, но преди няколко месеца ми казаха една страхотна рецепта за сладка баница с готови кори, която става многоооо бързо и е ужасно вкусна, така че ако някой иска може да споделя тайната рецепта   chef

# 641
Вики, при мен сексът от началото е мираж. Тъкмо ми махнаха забраната и пробвахме и то така ме болеше.... Мислех тия дни пак да пробваме, ама малкото много бушува вечер.

Тази сутрин едната гърда малко ме наболява, но в средата, а не близо до зърното. На някоя от вас да се е случвало?

# 642
  • София
Здравей zo_ko, аз най-вероятно там ще раждам.  Simple Smile Лекарката, която ме следи работи там на повикване или нещо такова. Но все още не съм говорила с нея. Оставила съм го за другата седмица, когато съм на ЖК.  Wink Ти защо си се насочила натам?  Hug

# 643
А добър ден!!! Пишете ли пишете вие......поне има какво да чета  Simple Smile!

Вчера бях на преглед и имам за споделяне, ама понеже пък сега изчезвам за ФМ, като се върна та ще споделя всичко на куп! Стискайте палци, то се надявам да няма изненади, ама да мине пък тогава.....Лек ден на всички тумбаци!

# 644
Здравейте,аз да споделя мнение за раждане във Варна,според мен във АГ,д-р Георгиев много добри отзиви за него.Преди 5г.когато щях да раждам дъщеря ми,ходих във АГ на VIP етажа и много ми допадна,но в крайна сметка родих в окръжна заради определен доктор който уж беше добър пък и познат,но СЪЖАЛЯВАМ и съм казала че няма да слушам никого от близките ми които ми обясняват че било по добре при познати,изобщо не е така.Е внимание имаше ама каква файда,изтормози ме,разпори ме......Живот и здраве сега ще раждам в София в Правителствена и се надявам всичко да мине безпроблемно и безболезнено.

Общи условия

Активация на акаунт