Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 217
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Сфия
абе какви са тия вашите мъже, страх ги било... Вики, нападай го, никакви такива! Ние малко поразредихме, ама не сме спрели. Верно е, че пречи шкембата, че по-кротко трябва да се кара, ама... Намираш си поза и караш в нея. Малко скучно, ама разнообразието ще го оставим за после.
iolly , права си, че да е познат не е достатъчно. Важното е да е добър!  Peace

# 646
  • София
Уф,как ми се накарахте Grinning Ама аз изобщо не искам да излиза рано бебето.Докторът така ни каза.Аз на тоя лекар му казах още в началото,че искам да родя естествено,че не искам операции и упойки,но той ми се накара и каза да не изказвам мнение по въпроси,от които не разбирам! Каза,че има нещо в предвид,ама какво точно-той си знае.Аз не съм чак толкова тиха и плачлива,колкото си мислите и бях готова да вляза в конфронтация с лекаря,но мъжът ми ме натисна да мълча,защото може пък миомата,която вече е доста голяма да пречи на нормалното раждане.Отделно са дископатията,първото секцио и възрастта.Очите ми са всяко с различен диоптър,ама не  е голям и на двете!Та...замълчах и се съгласих  пак да се оперираме,но сега съм ПРОТИВ насилено раждане и наистина нямам намерение да се съгласявам.Ако има основателна причина,ще държа да я чуя и тогава да реша,но иначе няма да се давам,споко  Hug

# 647
  • София
Бубе, колко ти е голяма миомата? Аз за моята писах преди вр. - към мом. 3 см.

# 648
Любче,аз пак не разбрах защо изобщо се говори за раждане в 7-ми месец?Заради миомата ли?Нараства ли?Каква е причината ,заради която е рисково да се изчака 9-ти месец и се говори за преждевременно предизвикано раждане в 7-ми месец?Извинявай но не разбрах от написаното от теб. Thinking

# 649
  • Сфия
Любче, той май много-много не ти обяснява. Да ти каже: така и така, за това се налага. Нещо не ми харесва....  Ще те кара да раждаш предварително... Но наистина проучи, ако трябва поискай и второ мнение. Не можеш да вземеш такова решение с лека ръка.

# 650
Любче, защо така този лекар нищо не ти обяснява?! На мен поне като ми каза едната лекарка " Ще чакаме до 7ми месец и ще вадим кистата и бебето, апък дано тя не се спука" поне знаех че е заради нея, но на мен ми е много страшно бебето ми да се роди още тогава..
Разбрах за малките близначета- много рано са се родили, 6-ти месец... Дано всичко да е наред и с двете ангелчета!  Heart Eyes Praynig

Преди малко четох това и се спуках от смях, направо корема ме заболя!  Laughing Вече имам решение за всичко като бебка се роди!  Laughing Laughing Laughing
http://missby.wordpress.com/2007/11/29/lazy-parent/

# 651
На мен ми звъннаха от градината е Мая е повърнала 2 пъти.Взех я и пред поликлиниката като каза ще повръщам, та цяла локва....Биха и инжекция деган.И направо ме "успокоиха" че отделението било пълни с повръщащи деца  Shocked Стискайте палци е направо ще полудея.А като станат две трябва да си взимам редовно розови хапчета че иначе не знам  Confused

# 652
  • Варна
БоБоДес, казвай ако мога да ти помогна с нещо. Не съм съвсем близо, но не съм и чак толкова далеч от вас.
благодаря мила Hug но ще се оправям сама, не искам никой покрай мен, още по-малко пък бременна, тъй като според мен това си е вирус - първо детето, сега и аз, класната също беше болна, други деца от класа... Simple Smile

аз за дрехите вече съм в ужас, за навън ми е голям зор да успея да съчетая някакви дрехи, все още ставащи ми на косъм. а за студовете какво ще правя не знам, снощи си меря коженото яке, на корема все още ми става, но не и на циците  Shocked трябва да търся някакво яке или палто, ама за крави  Rolling Eyes

# 653
Е аз казвам поне за пазаруване и такива неща, които изискват повече усилия.

Айде сега, чак за крави няма да ти трябва. И аз си мисля за студовете, ама ще видя на къде вървя.

# 654
Аз с предната бременност изкарах с моето си яке,още е здраво пак ще си го нося.Тогава навремето си го купих като завърших от едно намаление,спортно късо,вече почти 10 г. го нося не е мръднало.

# 655
  • Варна
оф на мен предната бременост ми беше много лесно - преди да забременея свалих 10кг., така до 6-я месец си носех старите дрехи, после дойде лятото и изкарах до раждането с 2-3 рокли.
тоя път обаче преди да забременея качих 15 Rolling Eyes сега плюс още 6, и стана нещо страшно  #Crazy и най-лошото е, че идва зимата, и се изискват доста дрехи Rolling Eyes

# 656
#Crazy и най-лошото е, че идва зимата, и се изискват доста дрехи Rolling Eyes

Е,аз не мисля така,зима идва,студ,много много няма да излизаме особено ако падне и сняг/за варна говоря де/,другаде ще падне.....Иначе лятото,на всеки 2-3 часа бях в банята и с нова дреха....

# 657
  • Варна
#Crazy и най-лошото е, че идва зимата, и се изискват доста дрехи Rolling Eyes

Е,аз не мисля така,зима идва,студ,много много няма да излизаме особено ако падне и сняг/за варна говоря де/,другаде ще падне.....Иначе лятото,на всеки 2-3 часа бях в банята и с нова дреха....
е как няма да излизам, сутрин и вечер най-малкото трябва да заведа детето на училище. трябва и храна да пазаря, сметки да плащам, насам-натам...ако можеше да седя само вкъщи - с удоволствие, ама нема начин

# 658
  • Където морето целува небето...
Здравейте и от мен. Гледам обсъждате дрехите. Аз си взех от втора употреба дънки, които са ми големи, но в перспектива гледах. Сега имам един чифт много готини дънки за бременни, но бяха скъпи и повече такива не смятам да купувам. Ходя с тях и с моите по-дълги блузи. Обувам и моите дънки, които са с много ниска талия и не ме притискат. Мисля да си купя клин за бременни и да карам с него и туники също. За връхно нямам нищоооо. Горниците ми са къси, коженото яке ми е като два номера по-малко. Незнам как ще я караме зимата. Аз не съм качила, но имам огромно, стърчащо напред шкембе, на което нищо не се закопчава. Пелерините и пончотата мисля, че допълнително оголемяват и без това не толкова слабите ни телца.
Моля ви да ми препоръчате някакъв крем за лице, който мога да ползвам. Кожата ми се изсуши ужасно (а по принцип е мазна) и чак се бели.

# 659
Здравейте Simple Smile
Време е и аз да се присъединя към темичката ви. Чакаме момиченце с термин 12 февруари. За мен това ще бъде второ детенце, вече имам едно момченце на 5 годинки.

Със захладняването, въпросът с дрехите стана належащ и няма как - ще се пазарува. Аз по принцип не нося панталони и дънки, така че ще наблегна на клинове, туники, рокли. Връхна дреха - ще пробвам да карам с това, което разполагам, разкопчани с големи шалове.

За козметиката, лицето го мажа с хидратиращи кремчета, сега и един против бръчки на Гарние, нали съм на 30 Simple Smile) За тялото - Леокрема и един хидратиращ лосион на Гарние.

Вече се чудя накъде да се ориентирам за раждането. Първият път бях в Шейново, отидох без предварителна уговорка и родих много бързо и неочаквано. Условията по стаите бяха зле и баните и тоалетните са по една-две на етаж, което не ми хареса. Сега се чудя за Вита...

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт