Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 215
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
За дрехи си говорите - аз преди да забременея отслабнах с 10кг, та все още по-големите номера са ми широки. По нататък не знам какво ще правя, защото като ги видя тези огромни ластици по 20см и ми прилошава. Онзи ден си търсех някакъв панталон или пола на обикновен ластик и в един магазин за бременни лелята направо ми се скара "как можело да нося нормални дрехи". Трябвало панталони за бременни и туники - задължително. По принцип не съм от слабите, та и нормалните ми блузи не са къси, ама чак специално туники да купувам.............Иначе съм качила само 2кг, а влизам в 21г.с.

# 661
Аз съм вече +12кг.... Преди малко се гледах в огледалото докато се обличах.... корема ми не е нищо пред задника и бедрата... вече имам и стабилен целулит... Толкова съм затлъстяла, че не мога да се позная от сега.. а ми предстои още да качвам. Много ще ми е трудно после, сигурна съм, защото аз 10кг си свалям за година че и повече, а камоли 20 ако имам да сваля...
Да бях мислила по-рано като се тъпчех с тестено и сладко през 1 час до преяждане..

# 662
Алекс,спокойно,не е невъзможно да си върнеш бързо фигурата.Е има вероятност и да си останеш пуФкава.От много неща зависи-воля,ген,години.По отношение на последното си облагодетелствана. WinkМоята сестра цял живот е била вейка,а яде като за четирима войника в домашен отпуск.И с двете бременности,които бяха една след друга качи много,някъде към 30кг,но вече година и нещо след второто дете почна да влиза във форма и то без да пази диета или да спортува.Като имаш предвид,че при нея се оказа,че има проблем с щитовидната жлеза и може би от там дойдоха и многото килограми.

# 663
  • Варна
Алекса изобщо не изглеждаш дебела,моля ти се!само корем имаш по-голям!!!!! preggoаз ей затова като ми минаха повръщащите състояния по4нах много да внимавам какво ям,защото има храни които просто няма смисъл да се ядат,т.е. тези с т.нар празни калории дето само на дупарата се лепят и бебо нищо полезно не си взема!аз може би съм по-добре защото 3-те месеца бяха кошмар и не съм яла на поразия,даже сега от 1 месец на захранване съм все още с 2 кг по-малко отколкото преди да забременея.Моя приятелка още отна4алото запо4на да плющи и до към 9-тия месец доктора й каза да мине на лека диета,4е бая зор щеше да види като отиде да ражда,тъй 4е маминки ажте разумно,разнообразно и каквото ви се яде! аз отивам за кисело мляко с мед и орехи!

# 664
Аз започнах зле и като че ли сега и да се храня по-ограничено - вече ейтака си качвам килограмите..
още 4кг и съм на килограмите на мъжа ми   ooooh! а е 20см по-висок от мен.
Изпатквам вече от скука.. Бях почнала да плета по-миналата седмица, имах доста голям мерак, но свекърва ми ми каза, че като знам че ми е рискова бременността да не го правя, за да не предизвикам лоши неща за бебето и сега и това не мога... Нищо не съм купила за бебето досега, пак по същата причина, а миналия ден като бях до църквата купих едни чорапки за 2-3 месечно бебе и ги раздадох на Света Богородичка, за да пази и закриля бебенцето ми и мен и като видях колко са сладки направо ми се искаше всичко да взема за бебешонката ми.
Между другото съвсем забравих тези дни какво ми предстои, не се сещам нито за лекари нито за операции, за нищо! Май така е по-добре и за мен и за мъника.  Heart Eyes Heart Eyes

# 665
Eто ме и мен!

Имаме честито РОЗОВИ ГАЩИ - моля, да ми сложиш розовия щъркел Eleini

Бебочката е добре, всичко й е симетрично и нормално, опънала се нашата, подпряла се на едната ръка и лешпери.... Laughing

а Пепи, между другото и аз нищо не мога да видя в твоя фейс - пратила съм ти покана за приятел от преди отдавна....

# 666
Алекс позитивното мислене винаги помага  Peace
 За килограмите си е до ген, аз съм още от преди да забременея повече от моичкия ама то неговото от проклетия  hahaha 65 кила е от както се познаваме вече 15 години.Всички приятели като тръгвахме по онова време бяха като него, сега са с шкембета.Шегуваме се че мъжа започвал да пълнее като се оженил, та сега тръпнем в очакване  Joy Joy Joy На него гена му е такъв, и баща му и брат му са такива сухи.Ние па у нашиО род сме си сочнички.Спокойно ще се върнеш в форма, това да е проблема.Сега като попаднеш на точния лекар и нещата влязат в норми всичко ще е наред.Дори ти гарантирам че с мъжа ти ще се сближите много, ние така се сплотихме покрай проблемите.Има и вариант да се отдалечите, но не го вярвам.Все пак бебето е важно не само за теб а и за него  Peace
Биби честити розови гащуриииии   bouquet
п.п.Аз продължавам тайно да се надявам за момиченце  Laughing Mr. Green

# 667
Здравейте!  newsm53
Аз пак успявам да ви настигна с четенето в последните страници от темата  Embarassed
Браво на вас за ентусиазма, с който пишете и за голямото разнообразие от теми, които засягате. Дискусиите ви са ми много полезни, защото като ще ставам мама за първи път всичко ми ново и непознато. Затова ви благодаря!
Вярвам, ще ме извините, че не успявам да се включвам активно ... newsm53

Ето и нещо, с което се надявам да помогна на всички, които са сподели за проблемите с венците. Аз понеже си имам периодично този проблем от много време ви препоръчвам три изпитани средства. Едното е Sandrin - билков разтвор, има го в аптеките, разтваряте с вода и жабурите. Другите две са билки - варите си отваря от лайка или смрадлика, оставяте да изстинат и жабурите отново. Мисля, че не би трябвало да има проблем да ги ползваме и по време на бременност. Надявам се да ви помогнат.

Поздрави на всички и дано само хубави новини имаме в темата до финала през Февруари!  newsm17

# 668
Алекса, нещо не мога да схвана какво ще направиш на бебето ако плетеш? Изплети си шал, лента за коса, ако можеш и пуловер.

Свекито вече е оплела одеалце, жилетка и елечета. Скоро ще почнем да пазаруваме по малко по малко. То с тия мисли, че нещо ще стане, ще вземеш да дръпнеш дявола за опашката и ще вземе да стане. Аз съм по-суеверна за хваленето, защото има завистници, хора с лоши намерения, но пазаруването и подготовката нямат нищо общо с това. Проблемът ти е сериозен, но мисли само позитивно и не си мисли как като купиш нещо за бебка ще и навредиш.

Има няколко момичета, които бяха редовни, пък сега ми се губят нещо...дано всичко е наред с тях  Hug

# 669
  • Sofia
Биби, честита девойка! Любче, няма раждаш преждевременно! Не даваме Laughing

Момичета, от снощи съм с гаден стомашен вирус. Не помня да съм стояла толко в тоалетната, колкото миналата нощ, днес естествено не успях да отида на работа и спах целия ден. Пазете се, доколкото можете. Ама, то колко да се пазиш, не можеш да се опазиш от всичко. Мъж ми каза, че има болни колеги и вероятно той ми го е донесъл.

# 670
И аз тръпна в очакване и мен да ме лепне.Малката повръща, баща и тази нощ вдигна Т....Абееее кофти.Днес я водих насам натам по поликлиники и аптеки, навсякъде пълно с болни.Ужас направо, бива малко за де застуди да пречисти въздуха вече...

# 671
Биби, честито розово вързопче!

Алекса, не виждам какво може да ти навреди като си плетеш това-онова. Та то плетенето е като вид хоби и го правиш за удоволствие и разнообразяване на и без това сивото ежедневие. Аз също си правя разни неща, шия гоблен от време на време. Просто си запълвам времето както аз си искам.

# 672
  • Варна
Минавам да кажа"здравейте, февруарски мами" Hug Имаме "зелена светлина" с татю и се цаним за кастинг за Юнската отчетна тема, ама да видим ... Стискам палци на всички Ви, разчитам и аз на палчета и благодаря  newsm10

# 673
Минавам да кажа"здравейте, февруарски мами" Hug Имаме "зелена светлина" с татю и се цаним за кастинг за Юнската отчетна тема, ама да видим ... Стискам палци на всички Ви, разчитам и аз на палчета и благодаря  newsm10
Мира,радвам се,че се разписа.Стискам палци да ни зарадваш с добри новини скоро. Hug
Алекс,аз си плета.Дори на бург.мами съм изплела по една пелена.Сега плета и за моето бебче.Изобщо не съм суеверна.
Ели,бързо да се оправяш. HugМайче,и вие оздравявайте бързо. Peace
Бибче,честито ти розово вързопче. Laughing

# 674
  • София
Мира, знаеш, че сме с теб и благодаря, че не си ни забравила!  Hug

За плетенето - има някакви глупави бабини поверия, че бременната не трябва да плете/ шие, з. д. не върже пъпната връв на бебето. Аз мн. се смях, така и не се научих да плета като хората, но си кърпя (разни работи по шева, копчета и т. н.). То, ако сега не го правя, като съм си вкъщи, кога?! Като се роди бебето, ще има мом.-и, ког.-то няма да можем да се изкъпем, пък камо ли да оплетем нещо или да си окърпим мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт