Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Пол, млада яребичка си ти, ама то е благодарение на големият мъж  smile3534 щото много те гледа и помага и не те оставя да се преумориш  Grinning...

Тъй, тъй. Mr. Green Ама не ща да го хваля, че като го направя и вземе, та ме нервира нещо. Twisted Evil

# 181
Кам, как е малчо в градината? Моят вече е ок. Не се напикава, не плаче сутрин. Некоя гад ще го лепне сигурно скоро. ooooh! Не може то всичко да е наред. Close
Ох не питай.  ooooh! Рев всеки път. Реве като го водя, реве като го взима баба му, дядо му или баща му. Трябва само аз. Пък аз не винаги имам време, обикновено нямам.  Crazy И по цял ден стоял залепен за госпожата без да си играе, тъжен. Ужас, много ми е гадно, ама няма как. Днес цял ден си говорим как утре ще отидем, той има РД, ще носим торта и т. н и съм сигурна че утре пак ще са едни драми.  Rolling Eyes

# 182
Ей, Кам, като почнах да те чета, и тъкмо си мисля, че скоро и вие, и на Тедко малкия имате рожденни дни., и ти си писала. Crazy Дано пък утре заради празника да се почувства по-добре там. Hug

# 183
Камче, като видях твоя брънбър как е залепен за теб, сигурна съм, че и на двамата ви е много трудно. Обаче и това ще мине и замине  Wink Какъв подарък иска дреб?

# 184
Много добре ми се отразява спорта - чу ли Камче    love001
Абе мен рядко ме боли, ама...  Crazy Пък за спорт Ич не ми говори.  Crazy Crazy Crazy

# 185
Много добре ми се отразява спорта - чу ли Камче    love001
Абе мен рядко ме боли, ама...  Crazy Пък за спорт Ич не ми говори.  Crazy Crazy Crazy

Няма вече, обещавам  Peace

Вени, ко правиш?  newsm53

# 186

Кисне си д...то. Mr. Green И лъска. hahaha

Гудзи, Ела, душко! Така и не разбрах какво работиш. newsm78

# 187
  • София

Кисне си д...то. Mr. Green И лъска. hahaha
И за една бройка да се утЕпам, докато се опитвах да достигна високите части в банята  hahaha! Щях да ти тежа на съвестта  hahaha  Hug.
Рейчо, секцио съм раждала, да. Нямаше начин, щото имах плацента превия. Аз съм чувала, че болките в гърба след такова раждане се свързват с факта, че спиналната упойка се бие в гръбначния стълб.
Обаче вижте кво, миналата седмица се изложИхме по география. Дайте сИга да не се излагаме и по медицина - ако ше пишете нещо, първо правете справка в гугъл, а най-добре в медицински форуми и после тука  Joy  Hug.

# 188
  • Балчик
Хоп и аз тук ,
зяпам тв-то : 7 - те часа
имам да гладя и да мия чинии  Mr. Green
утре и аз ще си обувам ботушки , ами студено е
особено сутринта.

# 189
Ееее, Венче, че си се била утЕпала, нищо. Важното е цистита да уморим. hahaha Joy Hug

...Обаче вижте кво, миналата седмица се изложИхме по география. Дайте сИга да не се излагаме и по медицина...

Стига децата да не четата тук, няма проблем да се излагаме колкото можем. hahaha

Люско, май всички гледаме филма. Crazy Не ме грабва особено, но поради липсата на друго занимание, зяпам. Whistling

# 190
  • София
Пол,  Joy Joy Joy!
Моря го аз, втора чаша мечо грозде пия, обаче ударих и една глътка студена кока-кола от хладилника, щото без нея не мога да живея  Joy!

# 191
Е, хайде сега. От една глътка кола нищо няма да ти стане. Wink
Аз пък не спирам да набивам де що видя боклуци. ooooh! Това ПМС ще ме унищожи, неговата мамица. #2gunfire

# 192
  • Варна
Дойде ред и аз да седна на компа. Днес цял ден домакинствам, нали в дъжда никъде не мръднахме.
Да ви разправям как се разбираме аз и спорта. Преди 4 години май беше купувам си един антицелулитен крем, на прИмоция и върви заедно с диск с гимнастика. Прибирам се в къщи, отварям, мажа се и пускма диска. Прибира се мъжо и от врата се провиква да ме пита какво правя, а аз"Гледам гимнастика". Идва той и що да види - три каки подскачат по ТВ-то, а любимата се е опнала на леглото. Shocked hahaha

# 193
  • Варна
Хей, добро утро!

# 194
  • София
Добро утро!

Ками, честит празник на твоето момче  Hug! Да ви е живо и здраво, да има най-прекрасното детство, а вие много да го слушате  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт