Обяд и работно време.

• 25 199
  • 242
  •   1
Отговори
# 135
Е, вие значи имате по 5- 7 кубика месечно  Thinking

# 136
Е, вие значи имате по 5- 7 кубика месечно  Thinking
Joy
Те сега ме хвана срам, защото сто на сто вече си мислите, че не се къпем сигурно!

# 137
  • Sunshine state
Пълен абсурд е да хапна готови неща от изброените , особено скарата от разни витрини !!!На такива места никой не влага качествени продукти , а разни изостанали и леко тръгнали да "мръдват" кайми , наденички или разни вмирисани пържолки и каренца.Като мине огъня през тях ще станат за ядене .

Сигурно и на ресторант  не ходиш, защото леле мале.
Да,100 на 100 кракът й не стъпва там,щом обяви 90% процента от работещите за мързеливи,за дето не мъкнат тенджерите с манджи към офиса...  Whistling
Ти недей да ги ядеш,ама хората ги хапват.Чак пък такова възмущение.  Rolling Eyes
За това сигурно пред скарите и заведенията за бързо хранене се вият опашки по обяд,защото само по форумите се възмущаваме колко са гнусни.   Crazy
И като си вземеш един салам,с който да си направиш сандвич,по-хигиенично ли ти се вижда?Че то в салама пак си има гореизброените гадости,ама не виждаш как ги слагат вътре.  Wink
Сега сигурно ще парираш,че ядеш само филета...  Sunglasses

# 138
Пълен абсурд е да хапна готови неща от изброените , особено скарата от разни витрини !!!На такива места никой не влага качествени продукти , а разни изостанали и леко тръгнали да "мръдват" кайми , наденички или разни вмирисани пържолки и каренца.Като мине огъня през тях ще станат за ядене .

Сигурно и на ресторант  не ходиш, защото леле мале.
Да,100 на 100 кракът й не стъпва там,щом обяви 90% процента от работещите за мързеливи,за дето не мъкнат тенджерите с манджи към офиса...  Whistling
Ти недей да ги ядеш,ама хората ги хапват.Чак пък такова възмущение.  Rolling Eyes
За това сигурно пред скарите и заведенията за бързо хранене се вият опашки по обяд,защото само по форумите се възмущаваме колко са гнусни.  Crazy
И като си вземеш един салам,с който да си направиш сандвич,по-хигиенично ли ти се вижда?Че то в салама пак си има гореизброените гадости,ама не виждаш как ги слагат вътре.  Wink
Сега сигурно ще парираш,че ядеш само филета...  Sunglasses
Да , на ресторант ходя естествено.
Това че се вият опашки пред витрините , трябва да ми е някакъв критерий ли ?
Аз писах по напред че се прибирам в къщи за да обядвам и да си почина.Тоест не мъкна сефертаси в офиса.Салами бг производство не ям .Има колбаси които са си чисто месо , не е задължително да си правя всеки ден сандвич и той да е задължително от салам .
А ако трябва и ако нямам време да се прибера в къщи , не е задължително да нося яхния нито пък всеки ден да съм на сандвичи.
Задаваш въпроси на някой от които си отговаряш сама.
Относно мързела , някой горе си го написа и аз затова попитах какво му е толкова уморителното да си сготвиш ?

# 139
  • Sunshine state
А какво общо има готвенето и мързела с обяда в работно време?  Thinking
Просто коментарът ми бе насочен към теб,защото ми направи впечатление колко възмутено изкоментира как някой си се хранел от заведения.Все едно светът е свършил..  Wink

# 140
Верно ще излезе онова за четенето с разбиране:)
Проблемът е не в храненето навън, а в това, че бързото и евтиното ( каквито са по дефолт дюнерите, пиците на парче и т.н.) е кофти- със съмнителна хигиена, кофти продукти и кофти приготвяне.

# 141
Кое му е евтиното на един дюнер с три парчета месо и питка с два картофа - да е на средна цена 2.50-3.00? И кое е нездравословното на сандвич - от салам и салата - по твой избор? Нима тоя салам не се продава в магазините - и вкъщи никой не яде от него или вие нямате рецептори, за да усетите дали е хубав? Щото ако не е - не купувате просто!

# 142
Верно ще излезе онова за четенето с разбиране:)
Проблемът е не в храненето навън, а в това, че бързото и евтиното ( каквито са по дефолт дюнерите, пиците на парче и т.н.) е кофти- със съмнителна хигиена, кофти продукти и кофти приготвяне.
Един човек да разбере за кво иде реч. Peace

# 143
Кое му е евтиното на един дюнер с три парчета месо и питка с два картофа - да е на средна цена 2.50-3.00? И кое е нездравословното на сандвич - от салам и салата - по твой избор? Нима тоя салам не се продава в магазините - и вкъщи никой не яде от него или вие нямате рецептори, за да усетите дали е хубав? Щото ако не е - не купувате просто!
Абе Вилико, хубаво е да спориш, ама да си повтаряш все едно и също втръсва някак. И аз не ям от скарите, баниците и дюнерите, които се предлагат по пазарите. Причината даже мисля няма нужда да я изтъквам. И най-малкото ако човек реши да яде сандвич на обяд /аз избягвам/ ако си го приготви в къщи може вместо салам да сложи филе или варено месо, а филйката да е от пълнозърнест хляб. Да, наистина е по-добре да се погрижи всеки сам за здравето си. Да не говорим, че и сигурно по-изгодно излиза финансово.

# 144
Абе Вилико, хубаво е да спориш, ама да си повтаряш все едно и също втръсва някак. И аз не ям от скарите, баниците и дюнерите, които се предлагат по пазарите. Причината даже мисля няма нужда да я изтъквам. И най-малкото ако човек реши да яде сандвич на обяд /аз избягвам/ ако си го приготви в къщи може вместо салам да сложи филе или варено месо, а филйката да е от пълнозърнест хляб. Да, наистина е по-добре да се погрижи всеки сам за здравето си. Да не говорим, че и сигурно по-изгодно излиза финансово.

Въй, и филенце, и черно хлебче предлагат на доста от бързите места за закуска, представяш ли си?  Laughing

# 145
За последно, че ми се изчерпва резерва  за деня  Mr. Green
3 лв за дюнер може и да не е евтино, имайки предвид какво получаваш срещу тях, но предполагам 20 лв за обяд в нормално заведение все пак са безсмислена ежедневна сума за едно половината работещи, пък и като им добавиш  минимум час необходимо време, става дявол на магаре дето има един лаф.
От друга страна, храната приготвена вкъщи е средно на половин цена от аналогична, купена навън, със същото качество продукти. Аз като застана в магазина няма да си купя най евтината кайма, сирене или каквото там щеш, а ще взема смелено чисто месо ( примерно).
И така срещу дюнера за 3 лв със съмнителни продукти, за 1.20 ще имам чудесен сандвич с чудесни продукти. Същият сандвич, дори купен от заведение за здравословно хранене, би бил на доста по висока цена, която включва наем, разходи за заплати, печалба и т.н.

# 146
Толкова ли ви е досадно и уморително да готвите ?[/b]
Ти на сандвича или храната в кутия готвене ли му викаш CrazyНие имаме стол, но е други варианти съм пробвала.
Сандвич, при това много хубав, правя сигурно за 5 мин с опаковането във фолио, така че изобщо не може да ме домързи за такова нещо. Аз по дълго си мия зъбите:)
Най хубавото на сандвича е, че можеш да го изядеш навън, на въздух и с книжка.
Че кой е казал , че говоря за сандвичи ?
Мно други неща може да си сготвиш за обед и да си вземеш за работа.

# 147
Хайде сега, обяд 20 лв, вие по колко килограма сте?
Не сравнявай, моля ти се дюнер със сандвич - сравни два сандвича - с хляб - от магазина, с филе - пак от магазина - с домат - пак от магазина. Опитваш, харесва ти купения - пак повтаряш. Не ти харесва - не купуваш. На много места са съвсем нормални сандвичите, със същите продукти дето вкъщи се купуват. Но нейсе, да си мъкнем трохите и5 манджите от вкъщи показва класа явно. Другите - егати немърливите, как не ги е срам...

# 148

Въй, и филенце, и черно хлебче предлагат на доста от бързите места за закуска, представяш ли си?  Laughing
Да, представям си ги в юлската жега на стъклените витринки, оплюти от мухи - банички, дюнери, пици, кебапчета и палачинки. Добър апетит, Вилико. Всеки решава сам за себе си.

# 149
Хайде сега, обяд 20 лв, вие по колко килограма сте?

Аз лично съм слаба, красива и богата, а ти?

Общи условия

Активация на акаунт