Обяд и работно време.

• 25 202
  • 242
  •   1
Отговори
# 150
Хайде сега, обяд 20 лв, вие по колко килограма сте?

Аз лично съм слаба, красива и богата, а ти?
Е, как точно изяждаш обяд за 20лв? Колко яденета хапваш точно?
Иначе - аз съм слаба и красива, но не съм богата. Пък ям само гадости...

milittana - плюването от мухите започва още от складовете, да знаеш!

# 151
 Joy Joy Joy
Ехеее кой като вас - богати , красиви и слаби . Mr. Green
Аз съм само слаба. Tired

# 152
Момичета, аз се отказвам да споря виртуално с Вилико. Това е все едно да спориш с радио. Голяма "компетенция, голямо нещо" . От разхода на вода на месец за домакинство, през наличие или не на пейки и чист въздух в София, до цена на дюнер на човекокилограм. Тя темата за съвсем друго беше пусната, ама нали пусто трябва да покажем колко сме по-по-най от другите....

# 153
Joy Joy Joy
Аз съм само слаба. Tired

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
е моя милост пък е само красива... Flutter Flutter Flutter

# 154
Момичета, аз се отказвам да споря виртуално с Вилико. Това е все едно да спориш с радио. Голяма "компетенция, голямо нещо" . От разхода на вода на месец за домакинство, през наличие или не на пейки и чист въздух в София, до цена на дюнер на човекокилограм. Тя темата за съвсем друго беше пусната, ама нали пусто трябва да покажем колко сме по-по-най от другите....

Ама, моля ти се - не аз съм тази с големите претенции  Stop

# 155
  • Sunshine state
Кое му е евтиното на един дюнер с три парчета месо и питка с два картофа - да е на средна цена 2.50-3.00? И кое е нездравословното на сандвич - от салам и салата - по твой избор? Нима тоя салам не се продава в магазините - и вкъщи никой не яде от него или вие нямате рецептори, за да усетите дали е хубав? Щото ако не е - не купувате просто!
Абе Вилико, хубаво е да спориш, ама да си повтаряш все едно и също втръсва някак. И аз не ям от скарите, баниците и дюнерите, които се предлагат по пазарите. Причината даже мисля няма нужда да я изтъквам. И най-малкото ако човек реши да яде сандвич на обяд /аз избягвам/ ако си го приготви в къщи може вместо салам да сложи филе или варено месо, а филйката да е от
пълнозърнест хляб. Да, наистина е по-добре да се погрижи всеки сам за здравето си. Да не говорим, че и сигурно по-изгодно излиза финансово.

Въй, и филенце, и черно хлебче предлагат на доста от бързите места за закуска, представяш ли си?  Laughing
Да, представям си ги в юлската жега на стъклените витринки, оплюти от мухи - банички, дюнери, пици, кебапчета и палачинки. Добър апетит, Вилико. Всеки решава сам за себе си.
За едно си права-всеки решава сам за себе си.Представям си манджата или каквото е там,в юлските жеги,спарено в пликчето или в кутийката...
Тук май само възмутените от "мръсните,наплюти от мухи" заведения,се опитват да се изкарат по-по-най.Другите нямат претенцията да са такива...  Wink

# 156
Цитат
Кое му е евтиното на един дюнер с три парчета месо и питка с два картофа - да е на средна цена 2.50-3.00?

Това е още по-голямо безумие-не стига ,че ядеш откровени боклуци,ами и си плащаш прескъпо за тях.....

Между другото ,аз не съм виждала кучета или котки около дюнерджийниците.....  
Mr. Green  
Явно са по-умни от хората....  Laughing

# 157
Аз..само ще се опитам да предложа - не беше ли по-добре всеки просто да сподели организацията на обедната си почивка и предпочитанията си за храна, вместо да дава компетентна оценка на стереотипа на другите? Тук сме все зрели хора. Нямаше нужда при положение, че някой сподели нещо, друг многознайко да му "размахва пръст" колко не е прав. И като писах, че не ям баници и пици на обяд на много велика ли ви се сторих и с какво ви подразних?

# 158
Представям си манджата или каквото е там,в юлските жеги,спарено в пликчето или в кутийката...
Пупитка , то зависи как ще си го направиш .Аз със сигурност спарено няма да го ям.

# 159
Аз..само ще се опитам да предложа - не беше ли по-добре всеки просто да сподели организацията на обедната си почивка и предпочитанията си за храна, вместо да дава компетентна оценка на стереотипа на другите? Тук сме все зрели хора. Нямаше нужда при положение, че някой сподели нещо, друг многознайко да му "размахва пръст" колко не е прав. И като писах, че не ям баници и пици на обяд на много велика ли ви се сторих и с какво ви подразних?

А аз - цитирай - с кое се направих велика? Не че не харесвам това чувство, но съм още далеч от него, млада съм! Забравих да добавя одеве.

Пише Тони с какво се храни - и се започва - гадости, мухи, развалени меса, чак кучетата били по-умни  ooooh! ooooh! ooooh! Не ви ли е малко неудобно от това? Явно не...

# 160
  • Sunshine state
Еми ето как започна всичко
Някой спомена,че обядва само с кисело мляко,веднага след него "как можело така"
след това-някой казва,че се храни от близките заведение "ооо,как не ви е гнус"
след това някой казва,че се прибира и се къпе "ама,че и се къпеш"
и така...докато се стигна дотук  Wink
В край на сметка мен какво ме интересува-аз съм в майчинство и обядвам в къщи (с кисело мляко)  Crazy   Flutter

# 161
  • София
И в офис съм носила, и навън съм се хранила. Най-често не ям въобще на обяд. Не виждам драма в нито един от вариантите.  Rolling Eyes

# 162
Joy Joy Joy
Аз съм само слаба. Tired

А аз само сравнително богата  Mr. Green

# 163
  • Бургас
То да е богат човек си е достатъчно струва ми се - и красив, и слаб може да стане, и грижи няма да има какво къде и как обядва... Че може и да не се налага да ходи на работа...  Crazy (Докъде стигна темата, а и как няма да мине без пъчене - типично за форума).
Аз съм слаба; дали съм красива ще кажат другите, а дали съм богата - "богатствата ми са у мене, че аз съм с горести богат и с радости несподелени" (Дебелянов).  Wink
Много насеризоно взимате нещта - кой, къде, какво и как яде си е негова работа.

# 164
Joy Joy Joy
Аз съм само слаба. Tired

А аз само сравнително богата  Mr. Green
"Притежавам десетки левове" пеят едни сладури.... Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт