Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 317
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!

sweet moni, честито раждане! Пожелавам ви много, много да са здрави дечицата, да пораснат бързо и успешно и да ви радват много! Желая ти и бързо възстановяване! Много късмет! Стискам палци!  Hug Hug Hug

# 211
sweet moni   bouquet Честити бебчета,дано са много здрави и щастливи,Вие около тях също. Стискам палци по-бързо да се приберат в къщи. Момичета очите ми се напълниха със сълзи,толкова мил момент.  Ксения,радвам се че си сред нас,нали не съм се припознала по бтв? МБ ми беше кофти и док ми изписа Макмирор. Дано има ефект. Бебка има бузки и е 1100гр,дано и  занапред всичко да е хубаво. Аз съм  5 кг отгоре ,но дрехите не ми стават и си купувам туники и рокли.   Janin4eto Добре дошла ,всичко най-най Hug    Лека вечер на всички и дано спинкате  хубаво:)

# 212
Здравейте мили момичета  Hug Аз не съм писала отдавна , но няма с какво да се похваля.
Даже не съм ви и казала резултата от втората ФМ (при първата откриха кисти на бебка).
Резултатите са лоши- малка бебка е с диагноза multicystic dysplastic kidney (MCDK), след раждането бъбрека ще се съсухри и ще остане бебка с един бъбрек  Cry
Много плаках , но нищо не можем да направим, а толкова се надявахме че всичко ще се оправи! Сега на 4 седмици ще ме наблюдават и другата седмица имам час за скан.
Гледам да не мисля затова защото много се тормозя, и на моя милия хич не му е леко.... Sad
Но когато забравя за проблема....
Мисля много за бебка и само как ритка! Все по силно я усещам даже някой път се будя и немога да заспя Simple SmileSimple Smile голямо въртене се върти. Иначе другите ми изследвания са добре.
Цяла седмица много ме болят зъбите и е нещо страшно. Ходих на зъболекар, но тук при нас даже и пломба не правят по време на бременност. Изписаха ми една вода за уста и уж за сега нещата са по добре...
Ние мислим таткото да присъства на раждането ( за сега! ) Simple Smile
и мен вече ме обзе шопинг вълната и искам да купувам, купувам.... е все още не съм се развихрила с пълна сила  Grinning Laughing
а за Килограмите - вече съм + 8-10. Честно казано вече ми тежат пък незнам още колко ме чакат...Simple Smile  Blush
за Контракциите - когато излизам и се забързам веднага ми се втърдява корема и се поспирам. Но някой път и вечерно време усещам контракции. казах на акушерката , а тя (както за всичко тук) то е нормално след като нямам силна и периодична болка..
Ох голямо писане май трябва по-често да пиша... Лека момичета и спокойна нощ   bouquet Hug
а щях да забравя Честити бебки на Мони!  newsm51 Дано да са здравички и скоро да са във вкъщи с мама и татко!  Heart Eyes

# 213
Даже не съм ви и казала резултата от втората ФМ (при първата откриха кисти на бебка).
Резултатите са лоши- малка бебка е с диагноза multicystic dysplastic kidney (MCDK), след раждането бъбрека ще се съсухри и ще остане бебка с един бъбрек  Cry

Blueberry  Hug spoko
Не знам какво да кажа - лоша е новината, да.  Но не е най-лошата. С един бъбрек живеят много хора. И бъбреци се присаждат доста успешно. Горе главата, вярвам, че бебето ти ще е добре.   bouquet Hug Hug

Усмивче, добре дошла в клуба.  Heart Eyes  bouquet И аз пътувам всеки ден с метрото и никой не отстъпва място. Свикнах вече, завират си главите по вестниците и книгите и това е. Иначе преди няколко дни една баба си седеше (здрава, права и свежа баба, не някоя грохнала), но иначе зорко следеше и като се освободи място ме сбутваше да ходя да сядам. Тя не става да ми отстъпи, но се грижи за мен, нали.  hahaha
Прилошаването се мори с вода и нещо кисело. На мен ми помага студен айрян.

Суит Мони, честито мила и скорошно прибиране у дома с бебките. Ех, момиченца близначки, красота!

# 214
sweet_monii -желая Ви малките бебенца скоро скоро да наддават грамчета и да се приберат скоро у дома.
  Желая и на всички други мами здраве и здрави бебенца,а другото то само ще си дойде на мястото newsm67

# 215
Zdraveite!Nie sme oshte v 5 mesec {sega na 15-ti vlizame v 6-ti}.Molq vi ako moje nqkoi da mi kaje kak se spravqte s kiselinite i umorata?Mnogo me muchat Sad . Inache moq malyk bebo rita i to po cql  den  Heart Eyes

# 216
  • Gorni Bogrov
sweet moni,честити бебчета !Живи и здрави да са ти и бързо да наддават и да се прибират във вкъщи! Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
sweet moni, честити момиченца мила на теб и таткото! Да са живи и здрави малките принцески, да наддават и укрепват бързичко и да скоро да са вкъщи при мама и татко!   bouquet
BlueBerryHug Sad 

# 218
Sweet moni,,честити бебчета newsm32 newsm32
BLUEBERRY прегръщам те силно,и горе главата. Hug

# 219
Здравейте мили момичета  Hug Аз не съм писала отдавна , но няма с какво да се похваля.
Много плаках , но нищо не можем да направим, а толкова се надявахме че всичко ще се оправи! Сега на 4 седмици ще ме наблюдават и другата седмица имам час за скан.
Гледам да не мисля затова защото много се тормозя, и на моя милия хич не му е леко.... Sad
Но когато забравя за проблема....

Hug ще повторя алиах, но горе главата и гледай напред, може пък да се променят нещата, а и да не се променят, и аз съм чула, че има много такива случаи и дечицата са си напълно добре.

А като казваш втора ФМ, имаш предвид контролна да потвърди резултата от първата ли? Ако си ходила при един и същ специалист и двата случая, замислила ли си се да отидеш и при трети - само за още едно мнение? newsm78

# 220
Sweet moni,честити бебчета!Пожелавам ти бързо възстановяване и дано малките принцеси скоро да пораснат достатъчно и да ви изпишат!Стискаме ви палци!
То пък аз вчера се зачудих да първите бебеци и те се появили Grinning.
 Все си мисля нещо,че и нашето ще подрани-ама да видим-има още доста време.

# 221
sweet_monii, стиснати палчета и от мен - нека всичко се развие благополучно за сладките ти шушулки и скоро да се радвате една на друга у дома!  bouquet

# 222
  • София
Sweet_moni, честити ти принцеси   bouquet Да са борбени, да трупат грамчета и скоро да се гушкате всички заедно вкъщи
Bluberry, вярвам,че въпреки трудностите вие и вашето момиченце ще бъдете много щастливи заедно. Медицината напредва с всеки изминал ден и този проблем е решим, горе главата, детенцето ти има нужда от твоята положителна енергия  Hug
Надявам се повече да няма лоши новини в темата, както и това да са първите и последни подранили бебета, всички останали да си седят на топличко в тумбака поне до 36-та седмица  Praynig

# 223
Влизам само набързичко да честитя на sweet moni двойното щастие, нека бързо да наддават малките дами и скоро да могат да се приберат вкъщи!!  Hug
Имам и молба към мамите от Англия.. Моята половинка ще е една седмица командировка и иска да използва момента да напазари малко дрешки за бебока. Можете ли да ми препоръчате магазини? Ще бъде в Манчестър.. Много благодаря за всякакви насоки!!  Hug

# 224
BlueBerry iskax samo da ti kaja da se radvash na ritnichetata v teb. Sigurna sum che shte imash edno prekrasno i usmixnato momichence. Ne se plashi dori da potvyrdqt diagnozata tova ne oznachava che malkata princesa nqma da e prekrasna. Prosto shte ima malko poveche nujda ot mama Simple Smile. A ako shte xodish na fetalna morfologiq otnovo i moq syvet e da ne e pri syshtiq lekar. Hug

Общи условия

Активация на акаунт