Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 250
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
У-ха, а като си "мерите" годинките, някоя да е чукнала 39, а? Щото аз ги навърших вече и си искам тиквения медал!

о, и аз ги навърших, и някои момичета тук могат да са ни дъщери  Naughty  само се чудя като изкуфея, с хормоните ли да се оправдавам или с ЕГН-то  Laughing

ivap и Renkata, радвам ви се много на спортния дух  Hug ето кой първи ще си влезе в панталоните след раждането  Grinning

# 421
  • Canada, ON
Ей мадами, аз пък навърших 40. Ха-ха. Чак не мога да повярвам, но в сравнение с прабабата на EwaD, съм си младо момиче Simple Smile Между другото да е жива и здрава жената, да се радва на много пра-пра-внуци!

Сложих и аз една снимка (от днес) в албума с коремите - да ме видите с целия разкош на 70-те ми килограма. Вече 16 килограма плюс стартовите 54. "Талията" ми е 103 см. Gigito , след прочитането на твоя пост се втурнах със сантиметър в ръка към нашия татко - та неговата талия се оказа 102.

За подуването на краката - още не е започнало при мен. Спомням си, че с Джулия получих подувания 4-5 дни преди да я родя. (Родих я един ден след термин.) Преди това си бях ОК. Ще видим сега как ще се развият нещата. То и с киселините предния път се запознах чак в деветия месец, а този път от сега се опитват да ме навестяват...

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 07:24 от Мама Мечка

# 422
  • Калифорния, САЩ
По една топла напитка от мен с пожелания за успешен и спокоен ден!

# 423
Ей мадами, аз пък навърших 40. Ха-ха. Чак не мога да повярвам, но в сравнение с прабабата на EwaD, съм си младо момиче Simple Smile

ау, че аз никога няма да ти дам 40  Rolling Eyes как успявате да изглеждате така добре  Embarassed
заразихте ме и мен с това мерене. Първия път на 105 см съм влязла да раждам. Сега, в момента, съм 110 см. Обаче доколкото знам, в жк коремите се мерят с легнало състояние и така излиза по-малко.

# 424
  • София
А промблемът със зимните обувки го реших така - http://www.madeinputian.com/upfile//20101003232255.jpg - без връзки, без форма (като краката ми  Mr. Green ) и лесно обуване и събуване.
И аз така съм решила въпроса съз зимните обувки. От миналата година имам едни такива супер удобни uggs ,та явно те ще са ми основните. Имам и едни елегантни ботуши на ток, които ми стават, тъй като аз още не се подувам, но ми се струва доста амбициозно да ги нося с големия корем. Може би ще трябва да измисля още нещо подходящо

# 425
Добро утро и хубав хладен ден Simple Smile

Бръмбазела и аз много заглеждам точно тази количка, но ме притеснява терена в квартала и зимната обстановка в Сф, пък аз си знам, че като живна малко след раждането ще скитосваме всеки ден. С тия малки колелца няма да мога да газя преспите.

lovelybrud, Café con leche вдигайте краката да почиват повече, че не си представям каква мъка е това. Аз се вмъквам в доста дрехи и обувки и якета, та засега съм спокойна.

За годините хич няма да се хваля, ама шкембето ми е 92см, мериха ме за пръв път на ЖК и то легнала. Реално дупето, бутчета и гърдите ме притесняват, ама кой ме пита Simple Smile а никога през живота си не съм яла по-внимателно.

За момичетата, дето се притесняват, че не усещат бебетата - моето рипва след голяма чаша ледена вода, чак внимавам да не го правя Simple Smile Иначе да бушува, когато си иска, хич не се връзвам. Нормално е сега да спи 90% от времето. Струва ми се, че е най-активно през нощта и понеже спя супер леко - чак ме събужда (тази нощ от 4:30 до 6)

Моето притеснение е, че доктора ми каза да стана мързелива и да лежа, защото бебето е слязло ниско. След 2 седмици ще го видим пак. Можело да се вдигне малко. Ама дали има риск да се роди по никое време Sad а мен не ме свърта ни вкъщи, ни в леглото, за пръв път от май месец насам се чувствам като нормален човек.. ама лежа.

# 426
  • София
Дубрутрууууууу
да са ни честити първите талисманчета  bouquet честито на мама sweet_monii да са живи, здрави, борбени и много много щастливи малките принцеси! стискам палци само хубави новини да четем за тях и много скоро да са си в къщи с мама и тате Praynig Praynig Praynig
бяхме си по Търновско тия дни и съм ви изпуснала края Crazy обещавам да наваксам Peace
June идеята за обувки е много добра Peace и аз търся нещо подобно Rolling Eyes за сега нямам отоци - с Ого имах много, но пък беше и лятото Rolling Eyes и все пак си трябват обувки без връзки и форма и лесно да се нахлузват, че нали си имам и един дзвер със изтребител в дупето Crazy
за дрехи за сега съм ОК, нали свалих 13 кила преди бременността, та си имам дрехи от миналата зима Crazy Blush Rolling Eyes дано ме събират до края Whistling
видях че сте говорили за движенията на бебетата - само да ви успокоя не се притеснявайте до детенце си е Peace с Ого го разбирах че е добре само по хълцането Crazy рядко риташе и до 7 месец не се обърна нито веднъж - беше заседнал по турски и това е Joy после една вечер се обърна и пак продължи само да хълца Joy а сега имам торнадо в корема - не се спира - понякога мисля дали въобще спи и кога Crazy дупе да ни е яко като се роди Joy
тези студове ни приклещиха в къщи и ще ви следя по от близо Crazy
желая ви спокоен, усмихнат и вълшебен ден и само хубави новини Peace

# 427
Добро утро, момичета!

Може ли да ви помоля за паролата за снимките, защото все още не я зная...  Hug

По проблема за слабото усещане - при мен също в някои дни го усещам доста слабо и взех да се притеснявам. Само се ослушвам и дебна да усетя някое ритниче... Дано наистина е нормално и през деня повече спи.

По отношение на дрехите - тези дни изпаднах в ужас какво ще нося.  Thinking Якетата изобщо не мога да ги закопчея, по-дебелите блузи ми стоя смешно и се вдигат нагоре... Вчера пробвах някои блузи на мъжа ми и ми стават, но ръкавите са доста дълги. Направо трагично положение. Изобщо не ми се излиза, но все пак на работа ходя и не мога да изглеждам като луда... Не ми се дават и пари за дрехи... И тези дни си обличам едни ансамбълчета - мога да влезна в класацията "Най-смешно облечена"
  Laughing

# 428
Добро утро момичета!

За дрехите гледам си говорите - направо не ми се излиза вече като знам, че няма какво да облека. Исках да си купя дънки за бременни, но ми е супер студено и ме мързи да обикалям. Попринцип много мразя зимата и студа и миналата година със седмици не съм излизала за даси стоя на топличко, а малкия го изкарваха мъжа ми и баща ми.
За обувките - не се подувам и всичко ми става - имам същите от снимката, но и едни апрески, които са ми нови и мисля вече да ги вадя, че то зимата си дойде.

Като говорихме вчера за движенията на бебо сега съм в другата крайност - както каза мъжа ми угодия нЕма. Цяла нощ рита това бебе, чак не можах да спя. На където и да се обърна рита, върти се. Току-що станах и хапнах и пак започна да подритва и да хълца. Чак взех да се притеснявам, защо е толкова активна newsm78 Ама то това щото си нямам друга работа.

Мен вчера ме домързя и не прибрах летните дрехи, но сега помолих мъжа да свали чувалите със зимните дрехи и днес ще си имам занимавка.

Да питам - има ли някоя от вас, която да живее около района на Герена, Левски ... Аз съм в Левски и ще се радвам,ако има някоя мама на близо да пийваме кафенце и да си бърборим.   food010 А след това да разхождаме и бебоците заедно...хахахха

Приятен, макар и студен ден ви пожелавам!

# 429
  • софия
Добро утро!
ir74 благодаря за топлата напитка. Имаме нужда в този студ отново днес  Sad
Аман с тези дрехи настина, голям проблем е, но ще се оправим някак си. Аз имам един панталон и само него нося. Другите два са ми още големи, нарочно ги взех така уж за зимата, като стана по-дебела, ама то пък много рано ни подпука този студ. И аз като Вас ходя закопчана само с горно копче на палтенцето  Grinning Смешни сме сигурно, но ни е простено!
Момичета по на 39 и 40, много сте си хубави и изобщо не си казвайте годините, не Ви личат, ама хич!
Кафенце видях ти коремчето, сигурно много ти тежи вече, ама явно е така с две бебчета. Моето е доста по-малко и ми е трудно вече обуването на чорапи и обувки, голямо пъшкане пада, а ти как се справяш не знам.  newsm78
Бръмби, честита ти количка, оправдава си парите, поне това което виждам на снимките. Супер е, със здраве и без аварии  Wink да си я ползваш!
teddy_ за жалост аз живея в другия край на София, иначе с удоволствие пих пила кафенце с теб или с някоя друга мама от форума. Хубаво е така наистина да си поговориш с някой, който има същите проблеми като твоите. Аз останах много доволна от нашата скромна срещичка, нищо че бяхме само трички. Така неусетно минава времето, като имаме общи теми за обсъждане. Ще трябва пак да си замислим някоя, а Еве? Дано и още мами да се присъединят този път.
Приятен ден!  Hug

# 430
  • Габрово
само се чудя като изкуфея, с хормоните ли да се оправдавам или с ЕГН-то  Laughing

С хормоните, с хормоните, че какво ни е на ЕГН-то ... щом духът е млад Whistling. Пък и бременността, и раждането подмладявали, казват докторите Grinning.

Пък за спортния дух съм благодарна на тати, а за изключително леките бременности на майката Природа  Mr. Green. Иначе не ми се мисли с това шило в дупето ми, безграничен водолейски инат и хъс как щях да лежа, ако се налагаше /дано и до края да не се Praynig/.

И съвсем добре си разбрала Тити, че при мерене в легнало положение на коремите, както е на ЖК, сантиметрите са по-малко  Peace.

Засърбя ме и аз да се премеря  Twisted Evil.

Шоки, аз май бях писала, но да се повторя. При първата ми бременност, в 6-тия месец ми вадиха нерв. Също с арсен ми го умъртвиха и аз бях притеснена, но ме успокоиха, че няма проблем и наистина нямаше. Ако нервът е добре умъртвен няма да усещаш никаква болка. Евентуално може да има лека болка /лека по моите критерии/, ако загниването на зъба е стигнало до корена и венеца /и такъв случай съм имала, вече не бременна/. Но и аз смятам, че има упойка, която става за бременни.

Кафенце, екстра ти е близнашкия корем  Grinning.

И мен бебето ме рита ниско. Не признава ни пикочен мехур, ни ректум ... особено любимо е второто място Mr. Green.

# 431
  • Бургас
Добро утро!

Я и тук да ви питам пускате ли отопление някакво на малките?
Нека да ни е приятен деня на всички!

# 432
  • Габрово
Я и тук да ви питам пускате ли отопление някакво на малките?
У дома се пуска отопление, когато температурата в къщи стане под 17-18 градуса. Сега е 20-21 и съответно не пускаме нищо.

# 433

Здравейте момичета Coffee

И аз имам същия проблем с подуването на краката  Cry От една седмица съм в болнични и съм у дома та съм малко по-добре, но в жегите и докато бях на работа положението не беше добре - особено с десния крак. Интересно беше, че в началото на септември, когато бях на море краката ми нямаха и грам подуване и отичана. Тия дни, като ми се наложи да излизам съм с маратонки, но мисля да си купя и някакви по-широки обувки.

А като стана въпрос за отопление Wink Как мислите да се отоплявате през зимните месеци и с бебоците newsm78

# 434
Здравейте! Добре дошли на новите ни попълнения Hug и честито на ЕваД за рожденничката Grinning Аз също си измерих тумбака - 95 см ама върху дрехите. Гледах ви снимките..Кафенце с двете госпожици вътре си придобила внушители размери на кормечето, ама е много миличко. Мама мечка, изглеждаш страхотно!! Вероника, и ти си страшно сладка с малката Simple Smile Качих и аз още два фотоси ама нещо не мога да ги обърна както трябва - не ми реагират на бутончето. Вкъщи ще ги мъча като се прибера. А проблема със зимните ботуши също като June го реших - поръчах си през ebay едни EMU (малко по-тъмни). В тях - място бол за подуване, а са топлички. А дрешките засега все още успявам да си ги облека (блузи и т.н., ест панталоните нямат шанс). Дори якетата ми се закопчават а палтенце си имам дето все едно съм мислела за бременността като съм го купувала - с висока талия и много широко надолу, до под дупето. Виола, и моя пъп вече щръква Laughing имах и малко проблем с дупката от пиърсинга миналата седмица нещо се раздразни, ама мина слава богу. Бръмби, честито за количката, хубава гама е, да си я карате със здраве Grinning Хубав ден на всички, аз след малко отивам да плаша хората по пътищата - имам кормуване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт