Приятни и/или досадни аватари и подписи - 4

• 31 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Извинявай, наистина не съм те разбрала правилно. Напоследък просто всеки се опитва да се заяде с когото може, и предполагам че аз съм тази с параноята. Simple Smile Съжалявам. Simple Smile Иначе можеш да сложиш ever - "Does the winter ever come", и ще означава "Идва ли някога зимата" или "Идва ли изобщо вимата". Simple Smile

Иначе и аз харесвам картинката. Simple Smile

# 586
# 587
Харесвам предизвикателствата на Отилия, но този път ми идва в повече нейното себеизразяване. Нарочно не давам линк към профила, че аз се стреснах, какво остава за невинно очо.

Оти, молат са, смени го Praynig

# 588
Харесвам предизвикателствата на Отилия, но този път ми идва в повече нейното себеизразяване. Нарочно не давам линк към профила, че аз се стреснах, какво остава за невинно очо.

Оти, молат са, смени го Praynig

Мила Смарти, не ти ли харесва аватарът ми? Бих могла да го сменя, но не гарантирам, че другият, който смятам за подходящ ще ти хареса повече...

# 589
Не ми харесва, този път ме ужасява. Confused
Липсва ми щипката хумор в таз кръвожадна леля, сори.

# 590
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз никаква леля не виждам Thinking

# 591
Аз никаква леля не виждам Thinking

Сега виждаш ли?

# 592
Виждам, да Confused. Много е тъжна тази жена, и аз се присъединявам към Смарти, предпочитах те с ентусиазираната публика Peace.

# 593
  • София
Сега се вижда... ама то си е чиста баба това, не леля  Laughing

# 594
Виждам, да Confused. Много е тъжна тази жена, и аз се присъединявам към Смарти, предпочитах те с ентусиазираната публика Peace.

Ок. И други ми писаха същото на лични, но аз съм решила, че искам да предложа малко изкуство на форума, достатъчно аватари с манекенки и актриси има все пак вече, а това, което аз предлагам е стойностно и обогатяващо сетивата. Ще променя аватара, ще подбера картина на друг художник  Peace

# 595
Това е форумката след 20 години за едни, 2 за други.

Отилия, на мен много ми харесва аватара ти! Ако го вържеш и тематично с подписа и разкараш патките, цена няма да имаш.

# 596
Красива е картината, Оти, но като се сетя колко такива тъжни възрастни жени съм виждала в последните години, и ме стяга сърцето.

# 597
  • София
simplyaven e много стилна и красива.

# 598
Да, аз също исках да похваля simplyavenSimple Smile

# 599
Това е форумката след 20 години за едни, 2 за други.

Отилия, на мен много ми харесва аватара ти! Ако го вържеш и тематично с подписа и разкараш патките, цена няма да имаш.

Мерси, Касита! Епиграмата в подписа ми много ми харесва, и не бих я сменила. За патките може и да си права, вероятно е време да си отидат вече. А картината много ми харесва, много е изразителна и разказва история, буди сетивата и въображението, поне при мен.

Общи условия

Активация на акаунт