Отговори
# 150
А много благодаря, Стар  Hug Hug Hug
туй ми трябваше - а що се отнася за раждането - кото е такоз - ще мине, не се плаша аз от това....

# 151
  • Sofia
 Laughing Изчетох ви!
Днес не съм на работа, защото прекалих с панирания карфиол снощи и коремът ми възнегудува, а и бебето, което иначе усещам съвсем леко с тази предна плацента  Heart Eyes

Въртях се и аз из постелките тази нощ и сега продължавам, но с кеф си работя от леглото, хубаво е да е есен и да си на топличко. Гледам прошарените дървета и белите шапки на Витоша. Малко ме е яд, че тази година ще пропусна да се пусна по първия пръхкав и пухкав сняг.

Искам снежно име за момиченцето, още се колебаем между няколко  Mr. Green

Имаме си вече термо чувалче за разходки, любимият го донесе от Полша-там зимите са люти, няколко бодита(купени от мен) и едно ретро столче-кошница на Maxi Cosi от каката, което е изгледало - 8 деца и му трябва претапициране.

Иначе ходя на гимнастика за бременни в спортната академия- НСА и съм повече от доволна, а и е безплатна  Sunglasses

Hug много и ви желая една лека седмица, без кахъри  Heart Eyes

# 152
  • София
major, и мене ме е яд за ските, като се има предвид, че покрай каката 3-4 гг. не бях карала, точно пак почнах, ама заради бебо си струва.  Peace А кажи повече за тази гимнастика в НСА... На мене не ми е мн. близо, ама със 102 съм право там, а и майка ми ми е по път.

# 153
Алекса, ще се подредят нещата. Важното е, че няма по-сериозни щети. Иначе платените паркинги НЕ носят отговорност. На един приятел му откраднаха мотора и така и не се намери, а от паркинга - нищо....

Бибиляна, както каза Старлет, еднакви хора няма. Тези таблици са някакви ориентировъчни, а че има отклонения, то е повече от ясно.
За теглото съм чувала, че екстремно едри бебета се раждат при придобит диабет по време на бременността при майката. Но екстремно едри се има предвид 6-7 и нагоре кг (предполагам). Ангелче, може просто да не си чула добре.

Относно тесния таз, днес бях на една лекция и акушерката обясни точно това, че няма как да се разшири повече при второто и ако причината за първото секцио е тесен таз, то второто също се назначава за секцио.

Мамите, които днес бяха в Мол Варна на лекция защо не се обадиха. Ние с Неви сме лесни за разпознаване. Като гледам винаги сме с най-малки кореми, да не кажа без кореми, та си личим отдалеч.  hahaha

# 154
Алекс Hug
Момичета,аз съм болна и си останах вкъщи,то не че не знам кой ме разболя идвайки адски болен на работа,ама айде.Ходих при личната но тя ми даде направление за гинеколог,т.к само той може да ме прати на комисия.Тя не можела да ми издаде болничен,защото съм била надвишила 40дни болничен ползван за календарната година.Ползвах общо 53 дни до тук-23дни след болницата и 30 от гинеколога след ЛКК.От 21-ви се върнах на работа ама толкова ми било писано.
Та пазете се,защото аз имам много добър имунитет но очевидно с бременността нещата са се променили. Confused

# 155
she_moto   Май го дочух този разговор в края на лекцията, но не се заслушах. А иначе не се обадих защото беше пълно с народ като влязох. Все ще се запознаем с времето ... ако ходим по - често. На мен днес ми хареса и мисля пак да отида. Ако не ме домързи утре може и до АГто да отида с една мама, с която се запознах днес.

# 156
Ива, то в АГ-то е със записване. Аз мислех да се уговоря с някого, ама като се обадих ми казаха, че съм заела последното място. Та не знам дали ще приемат и някой друг. Ама да знаеш, че с най-малките кореми сме ние  Party

# 157
deyzi ,бързо да оздравяваш.Много лошо с тези болести,то не само зимата ами и лятото така.
Аз днес нали се ядосвах с кучето...а то било за хубаво,получих смс,че са ми превели паричките от болничния.Ей 2 месец ги чаках,най накрая дойдоха.Сега мъжът ми искал да ме води по магазините....И знаете ли първото нещо което му дойде на главата след като чу за парите......изброи поне 3-4 ястия,които жадувал да му направя Joy
Ей,гладен не е останал,винаги има закуска,обяд и вечеря,сладко,салата,ракия и бира......е какво му липсва незнам.....
Приятен следобед на всички,аз току що си изпих кафето...

# 158
Пепи, съвсем искрено ти съчувствам
ама поне си е казал какво точно му се яде де....
че и друг проблем има като ти повтаря “ми не знам“ и после пищи “ама мноооогоо съм гладен“ или “какво е туй гадното сега дето си го направила, то няма мисо...“

# 159
she_moto  Не знаех за АГто. Значи може да се запиша за следващия път.
 А иначе днес видях няколко мами с по - малки кореми. Моят не знам вече дали минава за малък  - може би, но само като съм с по - широка блуза. Но като цяло съм си понаедряла - днес гледам че са станали 9 кила.

# 160
  • Sofia
Варненки, силни сте Heart Eyes

Да оздравявате бързо всички болни и в офиса се шматкат сополиви и кашлящи...  #2gunfire

За гимнастиката - ако последната спирка на автобусите е ориентир, то оттам се влиза вНСА, новата зала, 3 етаж, до фехтовката. Прекрасна е самата тренировка и съчетава и йога, и стречинг и релаксация, има и по-динамични упrажнения, но всичко е индивидуално и най-важното под контрол на специалисти - ето и линк към сайта http://www.nsa-ira.com/ . Вторник и четвъртък от 18 са заниманията, има и екстри - обучение от кинезитерапевт за масаж и гимнастика на бебета, психолог, асистентки-студентки, които ти следят функционалното състояние, въобще - благо  Sunglasses

# 161
Ива, то моя пак ми личеше днес, ама ако видиш едно ниско (1,60) с черни дънки, черно яке и голяяяяяяма зелена чанта - аз съм.

Дейзи, да оздравяваш. Аз пия Биозин мама. Една приятелка с тазгодишно февруарче също е пила и нищо не я е хванало. Та дано и аз така.

# 162
Ей столичанки - чак ви завидях за страхотната гимнастика
отивайте ако можете - звуче страхотно от сайта...

# 163
Гледам, че пишете във фейса за болничните. Можете ли да ми кажете какви са тези 40 дни болнични? И как се минава на ЛКК. Защото моят доктор ме предупреди, че той не е член на ЛКК и да не разчитам на дълги болнични. Мътна Индия ми е въпросът. Сега си плащам осигуровки, но си седя вкъщи защото често ми прилошава, но си мислех все пак да взема някакъв болничен преди този 45 дневния, защото ми идват малко в повече разходите.

she_moto дай и цвят на косата, за да е пълна картинката?  Grinning

А аз откак застудя, тоест от два дни ходя с един черен анцуг, тъй като той е единственото в гардероба, което ми става. Ще трябва да се огледам за магазин за бременни, защото ще ми е необходима и поне една по представителна дреха.

# 164
Мацки вижте нещо много полезно http://www.btv.bg/video/29527820-Kak_da_se_predpazim_ot_grip.html

Общи условия

Активация на акаунт