Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Ама от утре, че днес много се разтроих, до сега съм на 3 блока и едва ли до вечерта ще изям още 5 ....вечерята ми ще е извара с нещо, а утре съм на яйца и карфиол предимно 
,а ти само кръшкаш около зоната май 

,аз съм ЗА,да актуализираме първата страница,че всички да ядем едно и също,и да не се чудим,кое по колко е,и кое е правилно. Емиии,щом имаме бойна задача,ще я изпълняваме
Ама ще си е бая играчка,но се надявам всички да помагат.И как ще ги кръстим тия листи,едните са на Симеонов,другите на Бари Сиърс,а новите листи какви ще са? 
Сега ще падне едно писанееее,четенеее,ама айде да става весело