Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Аз лично не одобрявам метода на око за хора,които са съвсем от скоро в зоната.Метода на око е по скоро за случаи,в които се храниш на вън,или когато си на почивка и т.н. И дори на мен ми е все още трудно,ако трябва да съм в ресторант например,а камо ли на начинаещи,които все още ползват листите с грамажите ,и нямат все още набито око за грамажа как изглеждат като като количество 2 или 3 блока,и по важното-кое е благоприятен и неблагоприятен въглехидрат,което има много голямо значение за метода на око,защото неблагоприятния въглехидрат трябва да е колкото ти е протеина в ръката.Аз лично ползвам тоя метод в краен краен случай.Но имам ли възможност,кантарчето и чашката са неотлъчно с мен на всяко готвене. 
. Това е за всички, които споделят мненията си в темата и много помагат на нас, които те първа навлизаме в материята 
Най-добре е сутрин, след белтъчна закуска /за да не ти се вдигне много рязко инсулина заради бързите въглехидрати/ или преди тренировка- така не се лепи . Или веднага след спорт, отново в комбинация с белтък
Статиите, публикувани в блога до момента, преведох от книги и статии на Б. Сиърс. Мисля, да продължавам да търся и превеждам откъси, които ще са интересни за нас. Идеята е не да повтаряме вече публикувана информация (с изключение на рецептите, които събирамe там), а да допълваме с ново актуализирано инфо. Това е само началото на блога, надявам се да съберем още много информация и рецепти, и се надявам да ни е от полза. Най-вече силно се надявам да отслабваме ефективно
и времето, което сте отделили.