ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 010
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Carmen, Emigrantка , момичета страхотни сте. Сърдечно благодаря за труда  smile3529  и времето, което сте отделили. newsm51
Сега само някой да посмее да мрънка. newsm09

И само някой да посмее да не отслабва  Laughing

# 586
  • София
За отслабване не знам, но ако трябва да си хапна печено пиленце 3 блока със салатка от краставици, това значи, че гарнитурата ми ще е 1.5 кг  #Crazy  Animal Cow или 6 марули  Sick

Това в кръга на шегата  Sunglasses

Браво, момичета, супер е станал блога   bouquet  smile3501 smile3525

# 587
Леле, леле, след черешовия щолен, който хапнах, просто... сте жестоки (във всякакъв смисъл).  Mr. Green Благодарности и браво за труда ви!

# 588
За отслабване не знам, но ако трябва да си хапна печено пиленце 3 блока със салатка от краставици, това значи, че гарнитурата ми ще е 1.5 кг  #Crazy  Animal Cow или 6 марули  Sick

Това в кръга на шегата  Sunglasses

Joy
Много си права. Снощи реших да хапна спанак, е не се справих с количеството smile3506

# 589
За отслабване не знам, но ако трябва да си хапна печено пиленце 3 блока със салатка от краставици, това значи, че гарнитурата ми ще е 1.5 кг  #Crazy  Animal Cow или 6 марули  Sick

Това в кръга на шегата  Sunglasses

Joy
Много си права. Снощи реших да хапна спанак, е не се справих с количеството smile3506

Мда... трябва малко от това, малко от онова... комбинация. Спанак и доматче, или спанак и чушчица Simple Smile И после десерт - плод. И се нагласят.  Peace

# 590
  • Chicago/Varna
Малееее ooooh! разхождах се някъде из Бгмама,и попаднах на тази тема за лунуването.Аз от вас тук за първи път чух за лунуването,и си мислех,че е само с айрян.И от любопитство се зачетох,и ми се изправи косата  ooooh!. И четох малко от последните коментари,горките момичета,направо жал ми стана,то са едни мъки,почвало да им става студено,гладуват зверски,кошмар направо,и особено на първата уводната страница,какво меню има....мед,банан,изобилие от плодови и зеленчукови сокове,направо купища въглехидратни не бомби,ами гранати направо  #2gunfire И то не било само за един ден,ами дори се препоръчва по 3 дни последователни неуморни мъчения  Simple Smile Ако знаеха само какви ужасий си причиняват горките....  Rolling Eyes То да се смееш ли,да плачеш ли...кой луд го е измислил това... ето го лунния кошмар
Представям си някой от нас  ако се покаже там с някакъв Зонов коментар,сигурно ще ни пратят директно в психиатрията,или ще ни изхвърлят като кучета от темата  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 06:47 от Emigrantка

# 591
  • Los Angeles CA
OMG!
Carmen, Emigrantka,
Браво на вас! Ще помисля с какво мога да допринеса към блога.  Grinning

# 592
Emigrantка ,Carmen , огромно благодаря за положения труд! newsm51
На мен ми отне повече от седмица да изчета старите теми и да си извадя предложените рецепти , тъй като еднообразното хранене бързо ме демотивира. Отдавна имаше нужда някой да събере и систематизира важната информация пръсната из темите. Аз имах да задавам някои въпроси , но сега отивам да видя дали няма да срешна техните отговори в новия блог  smile3529

# 593
  • София
Имам рецептите по Зоната от книгата на д-р Папазова на PDF файлове. Ако искате да ги добавите в блога ще ги пратя на лични на мейла на някоя от вас  Hug /освен ако умишлено не са сложени/

Цитат
Представям си някой от нас  ако се покаже там с някакъв Зонов коментар,сигурно ще ни пратят директно в психиатрията,или ще ни изхвърлят като кучета от темата 
Emigrantka, със сигурност ще ни изхвърлят, че и по-лошо  Laughing И аз съм правила лунни диети  Mr. Green  А и това се отнася и за доста други режими  ooooh! Преди да се запозная с вас и да дойда тук проучих обстойно 90-дневната диета, много ми я хвалиха- само в 1 ден от 4 се ядат протеини, в останалите 3 само въглехидрати - това ме спря  Naughty Даже мъжо докато я четях изказа мнение, че по-глупав режим не е чувал /той е бивш щангист/, а ако знаеш там какви фенки има- опасни  Laughing

# 594
Момичета, много се радваме, че ви харесва блога  Hug  newsm51

The Baroness Ще ти пратя съобщение с е-мейл адрес, където можеш да изпратиш рецептите, и ще ги сложа в сайта Simple Smile Пък ще се стараем да ги сготвим подред, и да сложим картинки да се вижда как изглеждат. Може апепитният им вид да примами още последователки Simple Smile

Иначе тази 90-дневна диета и аз никак не я харесах, като научих за нея. Отделно, че ми е невъзможно да карам цял ден на плодове или вода, да не говорим колко е неправилно да се вечеря парче торта Sick

# 595
Тъй като в момента препрочитам старите теми и за някои неща има противоречиви мнения ви моля за съвет:
1- Когато ям сирене, кашкавал( обикновени- не обезмаслени), свинско месо - трябва ли да добавям отделно мазнини?
2 -След като във всеки продукт се съдържат и П, и В, и М те всичките ли се вземат под внимание при пресмятането на блоковете или само това, което е преобладаващо?

# 596
  • Chicago/Varna
Момичета, много се радваме, че ви харесва блога  Hug  newsm51
The Baroness Ще ти пратя съобщение с е-мейл адрес, където можеш да изпратиш рецептите, и ще ги сложа в сайта Simple Smile Пък ще се стараем да ги сготвим подред, и да сложим картинки да се вижда как изглеждат. Може апепитният им вид да примами още последователки Simple Smile
Момичета,не бързайте да слагате рецептите от книгата,защото те не са актуални,и има големи разлики в количеството храна за един блок на някой продукти.Първо трябва да ги преработим,за да са в синхрон с новата таблица с хранителни блокове

# 597
Кармен, Емигрантке   bouquet  Hug
Аз пак с нестандартни храни  Crazy
Блокове за житни кълнове и поници?  Embarassed  Hug

# 598
  • Chicago/Varna
Кармен, Емигрантке   bouquet  Hug
Аз пак с нестандартни храни  Crazy
Блокове за житни кълнове и поници?  Embarassed  Hug
Мисля,че Житните са като бобените кълнове,а това поници нямам идея какво е Simple Smile

# 599
Поници са поникналите на стъбла кълнове  Simple Smile
Правят се и на сок...

Общи условия

Активация на акаунт