Помощ в търсенето на работа - 15

• 43 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Мен по обявата ме възмути само думата "шофиорски".
Все още се чудя дали Фри иронизира или говори сериозно.

# 106
celika   bouquet благодаря ти .
Ще изпълня препоръките ти .

# 107
говоря 1000% сериозно... и ако постът ми е обиден, искрено съжалявам, но това е реалността. Има и един израз още по-гаден... и още по истински - естествен подбор.... още по-неприятен - като сме толкова умни, що сме толкова бедни..... да продължавам ли...
вече дори не ми правят впечатление такива грешки, като "шофиорски"... простотията и неграмотността край нямат. И като им казваш да учат и да работят върху себе си ако искат да "растат" се обиждат и им се разваля настроението.... те не били учили такива неща едно време.
За протокола - не беше само руски, а имаше и един западен език поне през последните 50 години, ама да не ти пука...

# 108
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте момичета. Реших и тук да опитам. Не се знае кога и от къде може да се случи чудото... да си намериш работа. Rolling Eyes

# 109
Цитат на: Маг Звездолина

... проблем ми е,че всъщност всеки ден се борим всички компании за едни и същи хора, защото свежи няма...

За това трябва от/за наличните (малко останали) кадри с езици и/или IT да се направи най-доброто да бъдат задържани дългосрочно. На мен примерно идеята ми никога, амо никога не е била да обиколя сумати фирми в София. Никой не бяга от хубавото (доброто). Синът ми след 8 години ще стане на 18 и тогава ще го вземем и него да работи като един много свеж кадър.  Grinning

# 110

За това трябва от/за наличните (малко останали) кадри с езици и/или IT да се направи най-доброто да бъдат задържани дългосрочно.

На много места това се прави. Текучество има, защото нещата се променят и се развиват. Има много причини.

Фри, Фри... противоречиш си някак .. сама каза "поне англйски" , после "последните 50 години". Да, ама на много места се учеше френски или немски, а езика се забравя, ако не се ползва.

# 111
Е, не, вече думи нямам на наглостта на някои хора, обява за офис организатор - ВИСШЕ !!! образование, писмен и говорим английски, втори език - предимство, работно време и в събота през седмица, шофИОрска книжка ... и заплата 600 лв. на месец !!! А после ректорите им били виновни и университетите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://www.jobs.bg/f1270130

Не виждам смисъл от удивителните. Колко пари да взема човек с тези компетенции и задължения?

Колко взема един специалист ЧР например?

А колко хора, които са безработни са всъщност способни? И какво означават нереални изисквания?

# 112
Фри, Фри... противоречиш си някак .. сама каза "поне англйски" , после "последните 50 години". Да, ама на много места се учеше френски или немски, а езика се забравя, ако не се ползва.
ц, не си противореча  Party поне английският е задължителен за всеки интелигентен човек, а в у-ще и аз съм учила френски и руски. Ама ако разчитах само на това което съм учила в средното ...

# 113
Значи всички неинтелигентни да се гръмнат, така ли?

# 114
мда, така я разбирам и аз  Laughing

# 115
мда, така я разбирам и аз  Laughing

Явно и двамата с мъжа ми ще използвме оръжието му , само да се разберем кой ще е първи .
За протокола - в спортното ( за мъжа ми говоря ) не са наблегнали на езиците и  за това -сега куршума .
 Аз - рисувателна паралелка - по 4 дена само рисуване - ами и аз да се гръмна ...........
Майка ми е доктор - но не знае езици .........нея как да я ликвидирам ?

# 116
не сте ми прочели внимателно поста   ooooh! или не знаете Илф и Петров и знаменития им израз "Който не чете вестници трябва моментално да бъде убиван на място морално". Този израз перефразирах, ако някой желае може и да се гръмне, но не го съветвам  Party Grinning  Grinning Grinning

# 117
Ами ние морално го разбираме буквално  Wink

# 118
И все пак, не виждам нищо лошо в това, някой да не е достатъчно интелигентен или да няма желание да учи английски.

# 119
Е, не, вече думи нямам на наглостта на някои хора, обява за офис организатор - ВИСШЕ !!! образование, писмен и говорим английски, втори език - предимство, работно време и в събота през седмица, шофИОрска книжка ... и заплата 600 лв. на месец !!! А после ректорите им били виновни и университетите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://www.jobs.bg/f1270130

Не виждам смисъл от удивителните. Колко пари да взема човек с тези компетенции и задължения?

Колко взема един специалист ЧР например?

А колко хора, които са безработни са всъщност способни? И какво означават нереални изисквания?

Ами, хайде де, и аз това се чудя ... Значи за тази длъжност, аз няма да имам натоварване и отговорности колкото един СУЧР, но въпреки това от мен се изисква да имам същата степен на образование като неговата ?!  newsm78 Също така, този СУЧР ежедневно ще упражнява знанията, които е получил в университета (дори и някаква минимална част от тях), а пък аз къде точно ще прилагам на практика наученото ?!  newsm78 Всъщност каква специалност се изисква, за да бъда назначена като - "Офис организатор'' ?  newsm78
Нереално за мен е да имаш много изисквания, а насреща да не предлагаш нищо. Нали говорим за взаимност, за мотивация ? Или всичко е само на приказки и на теория ... За способностите на другите аз не мога да отговарям, пък не ми е и работа.

Общи условия

Активация на акаунт