Помощ в търсенето на работа - 15

• 42 994
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Ако получават честни отговори , никои няма да си намери работа или повечето ще ни изпратят да се разписваме на 4 километър  Laughing
Да не би да има някаква стандартна формула с която всеки път се измъкваш . Ситуации бол. А реакции още по - бол. И как се очаква да се справяш със стреса- ходя на театър , чета книги , разхождам се в природата......ей какво съвършенство . Какво трябва да се каже за добри и лоши черти ? Ей , за добрите всеки ще изброи поне 5 чудесни качества  Laughing А за лоши ??? Laughing Май да си ги спестим , а ? Laughing

# 706
Ами не знам.. аз не съм лъгала и са ми пледлагали работа.
Може да пишеш някоя лоша черта, която не е ужасно лоша. Пък ако смяташ, че нямаш такива, напиши, че нямаш.

# 707
Какво е мнението ви за Коректконсулт ЕООД ?

# 708
  • Germany
Дами, връщам се от интервюто. Харесаха ме  Embarassed .  Искам да ви споделя за условията и точно за парите:
300 ЛЕВА - ПЪРВИТЕ 3 МЕСЕЦА
500 лева след това.
Много ми се иска да приема, не ми се стои в къщи, но и за тези пари ме е яд да отида. Вие какво бихте ме посъветвали. Аз направо не мога да реша Хем знам, че е криза и..... знам ли. По принцип съм съкратена и от 01.10 ще ми се полагат 260 лева от борсата.

Категорично не бих приела! Това е абсолютна подигравка. Като си сметнеш транспорта и обяд + кафе, ще се окаже, че си плащаш за да работиш. Особено в твоя случай, когато имаш вариант за почти същите пари от борсата...

# 709

На пръв поглед имат хубав сайт.

# 710

Категорично не бих приела! Това е абсолютна подигравка. Като си сметнеш транспорта и обяд + кафе, ще се окаже, че си плащаш за да работиш. Особено в твоя случай, когато имаш вариант за почти същите пари от борсата...

Еми повечето хора заради такава подигравка са си намерили добре платена работа впоследствие.
Освен това, тук не става въпрос за София. Там нещата стоят по различен начин.

# 711

Аз намирам два сайте . Уж едно има , а сякаш две фирми.
http://www.correct-consult.com/
http://www.correctconsult.eu/za-nas.html
странно..........аз за второто

# 712
Какво трябва да се каже за добри и лоши черти ? Ей , за добрите всеки ще изброи поне 5 чудесни качества  Laughing А за лоши ??? Laughing Май да си ги спестим , а ? Laughing
Ами за лошите, трябва така да ги извъртиш,че в крайна сметка да изглеждат добри. Mr. Green Примерно:"много съм припряна понякога, особено ако нещо трябва да се свърши в крайния срок." или "ядосвам се, когато сме назад в работата"  Peace

# 713

Аз намирам два сайте . Уж едно има , а сякаш две фирми.
http://www.correct-consult.com/
http://www.correctconsult.eu/za-nas.html
странно..........аз за второто

Може да са няколко фирми под една шапка, а може и да нямат нищо общо.

"КОРЕКТКОНСУЛТ - НИКОЛАЙ НИКОЛОВ" ЕООД, ЕИК 104673479
"КОРЕКТКОНСУЛТ" ЕООД, ЕИК 130840958
ЕТ "КОРЕКТКОНСУЛТ - НИКОЛА ПОПОВ", ЕИК 200512974
ЕТ "КОРЕКТКОНСУЛТ-ПЕТЯ СПИРИДОНОВА", ЕИК 200695648

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 09:12 от celika

# 714
  • София

Ако става дума за агенцията за набиране на персонал една приятелка беше много доволна от тях и когато си търсих работа ми я препоръча горещо. Но на нея и намериха работа преди година - две. Сега не знам как е.

За анкетите - отговаряла съм на такива, но съм и съставяла такива, и анализирала такива.
Търси се подходящ психологически профил. Винаги си личи, когато се отговаря нечестно, човекът опитва нещо да замаже или друго... Съставителите на анкети са наясно, че всеки човек има положителни и отрицателни черти, тъй че не се притеснявайте от тях! Може точно вашата отрицателна черта в комбинация от нещо да ви направи подходящ кандидат.

# 715
А тези- Кол Център БГ ООД - голяма фирма ли са ? Защото и те през 2 дена набират персонал.
Момичета , някаква иновация ли са тези анкетни карти за подпълване на интервюто ? Защото вчера за втори път ми се случи ?
И друго. Как се отговаря на въпроси от рода на : Как се справяте със стреса ? Как реагирате във стресови ситуации ? Как се виждате след 5 години ? Какви са вашите най- добри и най- лоши черти ? Защо избрахте да кандидатствате за тази работа ?
Сега може би специалистите ще ме оборват , но аз не мисля че човек би отговорил напълно честно на тези въпроси и отговорите , които ще получава са нищо повече от едни клишета и напудрени думи.

Ние си хващаме клишетата. Отговорете честно....

Не си падам по такива въпроси, аз си имам други методи  Peace

Коректконсулти много, някои са мошеници, някои не са....въпрос на вкус. Зависи от града, но в София не съм ги чувала и срещала.

# 716
  • Пловдив / София
И друго. Как се отговаря на въпроси от рода на : Как се справяте със стреса ? Как реагирате във стресови ситуации ? Как се виждате след 5 години ? Какви са вашите най- добри и най- лоши черти ? Защо избрахте да кандидатствате за тази работа ?
Сега може би специалистите ще ме оборват , но аз не мисля че човек би отговорил напълно честно на тези въпроси и отговорите , които ще получава са нищо повече от едни клишета и напудрени думи.

Според мен са тъпи въпросите.
Как да отговориш как се виждаш след 5г. при тоя толкова динамичен и стресов живот.
Как се справяш със стреса? Отговорът е доста хипотетичен.
И изобщо някой ще си каже ли лошите черти.
Пълна глупост за мен.

Кармина бурана, от това, което прочетох в обявата мисля, че са написали интереси повече в професионален план и реализация, отколкото интереси като хобита

# 717
Маг а тези:
http://www.correctconsult.eu/index.html
има доста обяви от тях. Че днес точно те ме поканиха по дадена позиция.

# 718
Просто отиди на интервюто Simple Smile

# 719
Просто отиди на интервюто Simple Smile

PeaceО ,да . Така ще направя и после ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт