Yves Rocher.fr 2

• 41 356
  • 744
  •   1
Отговори
  • София

Вече можем  да се възползваме от всички чудесни оферти, намаления и подаръци, които този прекрасен сайт предлага! Продуктите на Ив Роше са "растителна" козметика, произвеждана изцяло от естествени съставки. Тези продукти са уникално съчетание от качество и достъпна цена!

Доставката до френски адрес е 4 €, но при поръчка над 15€ е безплатна.
Непрекъснато  има оферти за безплатна доставка и подарък!
Плащането може да се извърши както с карта, така и с PayPal, но явно за нас от България не става! Системата разпознава държавата и не позволява да се извърши плащането.
Освен от основния сайт, можете да пазарувате и от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE:
В OFFRE COURIER/MAGAZINE няма опцията за плащане с ПейПал.

След като направите поръчката, сайтът не блокира пари и поръчката ви не се отразява веднага в Suivre et régler ma commande. Получавате само потвърдителен e-mail за направената поръчка.
Парите се блокират при приготвянето за изпращането на пратката ви и след 2-3 дни ги теглят.
В основния и куриерския сайт имате различни клиентски номера.
Понякога има проблем с влизането в Суивито, това не означава, че са ви баннали или блокирали акаунта! На много хора се случва без обясними причини!
Също така много от момичетата не получават втори мейл при поръчки от куриерския сектор. Това също не е повод за притеснение!
При евентуален проблем с поръчката, предполага се, че просто няма да я получите и парите ви за нея няма да бъдат изтеглени.

Първи стъпки - регистрация:
На началната страница, в горния ляв ъгъл избирате един от двата линка за регистрация:

На появилата се страница попълвате името и френския адрес на избрания от вас превозвач, аз съм написала адреса на превозвача, който аз използвам:

Втора стъпка - избор на артикули и подаръци:
След като сте се регистрирали, системата помни името ви. Не е нужно при всяко влизане в сайта да се логвате. На заглавната страница има много банери с най-различни оферти и промоции.
Ако от там не си харесате нищо, следва сектора с Промоциите.
След като сте избрали артикулите и сте ги добавили в кошницата, идва ред да изберете подаръка:

След като отбележите избрания подарък, той автоматично влиза в кошницата.
Под кошницата с артикулите има още подаръци, от които трябва да изберете 3 мостри:
и ги добавяте в кошницата със зеления бутон AJOUTER AU PANIER.
Ето така изглежда кошница с 1 артикул и 2 подаръка!

Актуални кодове:

Ето и някои кодове за подаръци при поръчка от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE без клиентски номер и могат да се ползват повече от веднъж. Кодовете са за нови клиенти и дават подаръка и безплатна доставка до френски адрес.  Минималната сума за поръчка е 5 евро. :
Цените  на артикулите с до 70% по-ниски от тези в сайта, ако се поръчат по реф.№ от 01 до 99 или въведени по реф.№ от снимките по-горе.

M116 , (Agenda+calculatrice+stylo и втори подарък - Mascara extra-volume - Noir )
B370 Ensemble sac shopping et parapluie + MASCARA extra volume noir
B354, B355  Set de 3 bagages:Sac week-end : 39.5 x 30 x 14cm; Grand vanity : 21.5 x 13 x 12; Trousse : 15.5 x 11cm + MASCARA extra volume noir
B369 Ensemble réveil et lampe: Un réveil multicolore qui change de couleur et vous réveille aux sons de la nature. 7 Couleurs alternatives/ 5 Mélodies de la nature. Une lampe de poche dynamo au design floral avec son cordon.  + MASCARA extra volume noir
B371 Set de voyage: Le grand sac : 44 x 36 x 22cm; Le vanity : 23 x 19 x 15cm] Trousse : 20 x 12 x 2.5 cm + MASCARA extra volume noir.
B372 Votre Lunch Box astucieuse avec son double compartiment et ses 2 poignées à clipser. Compatible avec le lave-vaisselle et le four à micro-ondes. Dim. : 18 x14 x 9 cm. Votre mug isotherme pratique avec son anse ergonomique et muni d’une ouverture à clapet coulissante pour boire facilement. Hauteur : 18 cm  + MASCARA extra volume noir
B443 Le sac à main Rodier Camel. Dimensions du sac : 36 x 28 x 16 cm.  + MASCARA extra volume noir
B444 Votre cadeau surprise d'une valeur de 50€ ! Подаръкът изненада е парфюм - Voile d'Ambre + MASCARA extra volume noir
B445 Votre cadeau surprise d'une valeur de 40€ ! + MASCARA extra volume noir

Клиентски номер можете да получите, ако пишете на сайта или ще го видите на фактурата след като получите поръчката си.

Сканиран хартиен каталог.
Референтни номера на някои артикули.

Приятно пазаруване!

1 тема

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 00:43 от Evа

# 1
  • София
Ев, благодаря за чудесната тема! Всичко е поднесено невероятно добре! Благодаря, благодаря, благодаря! smile3525 newsm76 newsm18 newsm74

# 2
 Hug Евка, благодаря за поредния сайт, от който ме научи да пазарувам.  Mr. Green
От вторник нататък, когато ми пристигнат нещата ще казвам и дали ми е харесало  Laughing
...вече нямам търпение, като ви чета  Hug

??
Има ли още такива, като мен, които имат проблем и не могат да влязат в поръчките си в сайта  Tired
Идея за поправка  newsm78

# 3
  • Пловдив
Тя Евка си знае, че е златна,но ако има още някой не разбрал......да разбере   bouquet Още една прекрасна тема  newsm20 Благодарим ти мила .Ти си нашата фея babydust7
Теди за теб същ многооооооо   bouquet Както и за всички ,които  помагат.Ще се хваля и аз живот и здраве в сряда с първите поръчки Simple Smile

Ани и аз не мога с единия клиентски номер ,който ми е от куриерите.Други също се оплакаха.  Hug Идея нямам как да го оправим,просто седим и си чакаме.

# 4
Хайде в новата тема много похвали за получени поръчки и да няма разочарования Gift  
Ани аз също не мога да си вляза много отдавна. След първата поръчка влязох,но след втората(тя не е с вълшебния код) вече не можех да влизам.Още е така.Първата я получих с предния курс на Франсето.Още не са ми изтеглили или блокирали парите за нея,но предполагам,че скоро ще го направят.Тази седмица нямам ИР да получавам,но се надявам другата да имам Mr. Green

Евче ти си знаеш,че си злато,ама и аз да го кажа!Огромни благодарности за теб  миличка newsm51 Труда, който полагаш за да пазаруваме изгодно е безценен  txtloves Отзивчива,полезна и много всеотдайна  Heart Eyes
Ооо да не забравя и Теди...Миличка благодаря ти от сърце и на теб  smile3525 Винаги ми помагаш, когато имам нужда  Two Hearts   bouquet

# 5
Eve, MERCI BEAUCOUP bouquet

# 6
Значи вече най-изгодните кодчета и далаверки на лични ще минат....  Mr. Green
Да не почнат и бг-магазините да зареждат по интернет... с превозвачи...  hahaha
Майтап, майтап, ама на една позната много и се иска да зарежда козметика от един друг сайт.  Mr. Green Няма как да ги продава обаче, подлежи на санкции- нали трябва да са с надпис на БГ.  Laughing

# 7
  • София
Hug Евка, благодаря за поредния сайт, от който ме научи да пазарувам.  Mr. Green
От вторник нататък, когато ми пристигнат нещата ще казвам и дали ми е харесало  Laughing
...вече нямам търпение, като ви чета  Hug

??
Има ли още такива, като мен, които имат проблем и не могат да влязат в поръчките си в сайта  Tired
Идея за поправка  newsm78

И аз не мога да си проверя,но сега като смених адреса,незнам дали старите поръчки ще излизат.

# 8
  • София
Благодаря ви момичета!  Blush Heart Eyes Hug

mikimik ,би трябвало да излизат.
Вече от натрупания опит се разбра, че при поръчка от куриерския сайт, ако се промени мейла, тогава се получава нов клиентски номер. За промяна на адреса не съм обърнала внимание дали някой е писал...  Embarassed

Остана ми да събера кодовете от предната тема и да ги добавя в 1 пост, че снощи ме домързя... Mr. Green

# 9
Не само мейла.
Аз променила адреса от франсето на смарт (много отдавно след първата ми поръчка) и получих неща вече с новият клиентски номер #Crazy
(така че кой поръчах от моят клиентски номер в код "всичко за 10е" - ще получа нов своят клиентски номер - поне при мен случвало така) Peace

# 10
# 11
Еве, благодаря за хубавия сайт, хубавите подаръци, хубавата тема! beer

Нямам търпение за сряда, дано бъдем всички доволни от полученото!  bouquet

# 12
Ева благодаря и от мене...Постепенно тези френски сайтове ми влязоха под кожата и хора то това си стана направо мания...хи хи Hug

# 13
  bouquet за темичката и всичко останало   bouquet

Някой поръчвал пастата за зъби да даде отзиви, моля   bouquet http://www.yves-rocher.fr/control/bains-et-douches/dentifrice/ge … r/?cmSrc=Category

# 14
  • Карлово
Eva,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт