Yves Rocher.fr 2

• 41 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Искам да попитам от 8 до 12 часа сутринта ли  е промоцията.И има ли код за БД.

# 736
  • София...........
Моля за помощ?

1. При регистрация адреса на СД ли пишете (аз ще ползвам тях)?, защото така след потвърждаване на поръчката преди плащане ми дава и адрес на фактуриране и адрес на доставка френския на СД. Никъде не фигурира моя БГ адрес - така ли е?

2. Кое да избера от сайта Livraison Colissimo или  Livraison Relais Kiala?

Благодаря   bouquet

# 737
Моля за помощ?

1. При регистрация адреса на СД ли пишете (аз ще ползвам тях)?, защото така след потвърждаване на поръчката преди плащане ми дава и адрес на фактуриране и адрес на доставка френския на СД. Никъде не фигурира моя БГ адрес - така ли е?

Благодаря   bouquet

Аз ползвам франсето  , но мисля че  същото !Само пишеш твоето име адреса на 2 места е на фирмата   Peace

# 738
Моля за помощ?

Благодаря   bouquet

Livraison Colissimo

# 739
Това съм получила на мейла днес
http://news.clubexclusif.com/public/read_message.jsp;jsessionid= … ?sigreq=227036379

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 21:31 от ^Милена^

# 740
# 741
# 742
За секунда ми излиза някаква палитра и не мога да разбера за какво тава въпрос .Какъв е кода?
PLAISIR е кода .Май е за безплатна доставка.

# 743
Не, някаква оферта е за лак, молив, гланц, спирала и чантичка с камъни сваровски. Изилза като комплект, който директно да добавих в коша, може да е персонален

# 744

Общи условия

Активация на акаунт