Забелязвате ли колегата си?

• 5 315
  • 54
  •   1
Отговори
# 45

Защо бре Соте да е грешка? Ако отношенията са им нормални и не си играят на некви тъпи игрички"казвам ти снахо сещай се дъще" , що да не и каже, той просто е споделил и му е любопитно да разбере мнението и.

Личен опит Форти...не питай старило..питай патило  Crossing Arms ...после с години да ти се натяква...ай дай по добре да си трайкаме...жената не заслужава да знае всичко..щот винаги от мухата се ражда слон...пък може и два!!!  Peace

# 46
Соте, чакай...ти изпускаш един мнооооого тъничъъък момент тук. А именно, че жената с години натяква за нещо си, само и единствено , ако е усетила/ако се е почувствала застрашена/, че има повод да се съмнява в половинката си. Всичко друго е пак до споделяне, зависи как го казваме и защо, жените усещат тези неща обикновено.
 Също не казвам че трябва да си изпяваме постоянно кой как ни погледнал и подкачил, защото има такива работни среди, където интригите и секса са си просто в реда на работата. Всичко е до ситуация просто, а коментираната тук си е повече от невинна. Казал и за да види реакция , да види мнението и по темата и дано и тя да разкаже нещо. Laughing
Просто любопитстват хората един за друг- чудо голямо. Поне аз така го разбрах.
Иначе какво значи забелязвате ли- ми аз всеки ден по сот пъти забелязвам хубави мъже, но какво от това , след като не ми е на дневен ред - лова. Там е разликата в забелязването и това е имала предвид съпругата като е казала , че не забелязва. Коментирането на хубав мъж си е клюка, гъдел не е задължително да е сексуален апетит.Peace

# 47
Соте, чакай...ти изпускаш един мнооооого тъничъъък момент тук. А именно, че жената с години натяква за нещо си, само и единствено , ако е усетила/ако се е почувствала застрашена/, че има повод да се съмнява в половинката си.

Незначителни наглед неща...понякога се превръщат даже в сензация...пък какво е усетила, чула или видяла, си е нейният мироглед..демек че виждат това, от което имат нужда.  Peace
Трудно е за разбиране, нали...и моята работна среда не прави изключение...секса, флирта..хубавите жени и сплетничеството, са част от пейзажа.
Но пък има една стара приказка...че там дето си вадиш хляба, не си го размахвай...размахаш ли го ..не си го показвай!!!

# 48
Соте, чакай...ти изпускаш един мнооооого тъничъъък момент тук. А именно, че жената с години натяква за нещо си, само и единствено , ако е усетила/ако се е почувствала застрашена/, че има повод да се съмнява в половинката си.

Незначителни наглед неща...понякога се превръщат даже в сензация...пък какво е усетила, чула или видяла, си е нейният мироглед..демек че виждат това, от което имат нужда.  Peace
Трудно е за разбиране, нали...и моята работна среда не прави изключение...секса, флирта..хубавите жени и сплетничеството, са част от пейзажа.
Но пък има една стара приказка...че там дето си вадиш хляба, не си го размахвай...размахаш ли го ..не си го показвай!!!

Така е, но не е до мироглед, а до поводът, , такива работни среди има навсякъде...знаеш хората работят в екип - човека е социално животно пък и имаме очи , за гледаме- що да не ги ползваме. Аз само си философствам по мои си набюдения. Никой не си вади химерни умозаключения освен , ако не е имал доста ясен повод за това или другото е вече патологична ревност със собственическото чувсто- аз за последното не говоря. Хората се ревнуват , когато усещат , че имат индикации за това , когато виждат у пъртньора повод за ревност. Всичко друго си е патология за мен.

# 49
  • София
Снощи със съпругата ми имахме интересен разговор.Споделих `и,че моята шефка/неомъжена жена около 30-те/ пак ме е подбъзикнала колко жалко било ,че съм женен.Съпругата ми отговори,че за първи път пораждам сериозни съмнения у нея."Напротив,фактът,че ти казвам всичко това,означава,че съм чист като сълза" `и отговорих.И я попитах тя дали не намира някой колега за симпатичен.Отговори ми отрицателно.Изобщо не била се заглеждала дори.Това ми се струва нестествено.Имало такава категория жени...И шефката и била като нея.Именно подобен отговор поражда съмнения и би ме притеснил малко.Наистина не смятам за нормално да не забележиш добре облечен/а колежка или всички в работата да са ти еднакво симпатични/антипатични.За първи път от X години у мен се породиха малки съмнения  ThinkingВие познавате ли подобна категория жени/мъже,които дори не оглеждат околните?Аз не.Поне приятелите и колегите ми / и аз/ постоянно даваме оценки за различни колежки.

Честно, аз бих заподозряла нещо, ако мъжът ми каже същото. Не че бих го направила съзнателно, ами по-скоро неволно, особено ако вземе да ми говори колко бил чист и невинен 
Аз си ги приемам колегите мъже или като колеги, или като приятели. Но ако си имам мъж, който си обичам, не се заглеждам по други. Клюкарим с колежките, ама те мъжете ни колеги са малко – 3-4 сред 14 жени и вече съвсем са се “оженчили”, не показват никакви признаци на истински мъже, даже и интриги почват да крояг.
Като се заглеждаш, значи търсиш нещо, а аз няма какво да търся, всичко си имам. Говоря за простосмъртни мъже, а не за Брус Уилис по потник ! Да, виж, ако Брус Уилис ми стане колега, ъъъъ, постингът ми ще претърпи леки промени....

# 50
spiderwoman, ти пак дедо Брус е вече дърт... насочи към нещо по-младо. Laughing Peace
Иначе, да те питам, защо би се усъмнила? Мислиш ли,че мъжът би си казал, ако се радва на задевките на шефката? Всъщност те могат да го ласкаят и сигигурно го, но чак пъкъ да го споделя с жена си- вижда ми се много лаишко. Това си е по-скоро виж задяват ме , но аз съм твой , оцени ме отново по достойстново. Мога и да бъркам де...знам ли. Peace

# 51
  • София
spiderwoman, ти пак дедо Брус е вече дърт... насочи към нещо по-младо. Laughing Peace
Иначе, да те питам, защо би се усъмнила? Мислиш ли,че мъжът би си казал, ако се радва на задевките на шефката? Всъщност те могат да го ласкаят и сигигурно го, но чак пъкъ да го споделя с жена си- вижда ми се много лаишко. Това си е по-скоро виж задяват ме , но аз съм твой , оцени ме отново по достойстново. Мога и да бъркам де...знам ли. Peace

Бе тия холивудски звезди не остаряват бе, някак ми младеят, вижте Том Круз, откровено млад си е  Simple Smile
Ами бих се усъмнила, защото има случаи, в които мъжете са виновни и сами си го казват, за да не го чуе жената от други, просто го представят по по-различен начин пред жена си. Ако тя го чуе от чужди хора, а пък той не й го е казал, става по-лошо.Има и друг момент, може и да няма нищо, а само да се опитва да привлече вниманието на жена си. Малко или много, става по-интересен в нейните очи, ако каже, че го харесва и друга жена.

# 52
  • София
Човекът е решил да се изфука пред жена си, че и други го заглеждат, пък тя го е взела на сериозно и поискала да му покаже, че е примерна съпруга. После пък той я е взел на сериозно и изпаднал в размисъл.

# 53
Човекът е решил да се изфука пред жена си, че и други го заглеждат, пък тя го е взела на сериозно и поискала да му покаже, че е примерна съпруга. После пък той я е взел на сериозно и изпаднал в размисъл.

Най-точно и аз така мисля. Peace

# 54
  • София
Затова не вземай нищо на сериозно, още по-малко себе си!  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт