ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 487
  • 803
  •   1
Отговори
# 615
 Моля ви, забравих си паролата, а вече не ползвам пощата, с която се регистрирах. Бихте ли ми изпратили нова парола на cenna85@abv.bg
 Никът ми е Ценна

# 616
# 617

Да. Така е. Но забравих паролата си и не смятах повече да ползвам този ник, а си направих друг, който в последствие бе блокиран.

# 618
Както и предшестващия Ценна.

# 619
Здравейте, надявам се да не ядосам никой с въпросите си.... Тъй като не съм майка, но въпреки всичко този сайт ми е много полезен, нещо ще се промени ли ако рангът ми не се качва дълго време? Тъй като броя на мненията не ми се увеличава а и не това е целта ми...
Просто искам да знам след като не съм майка дали мога ще продължа са съм потребител?
Извинявам се ако този въпрос е задаван преди или нещо не съм разбрала..

# 620
# 621

Знам защо не ми се променя броят на публикациите, но не знам това пречи ли да остана във форума?И дали преди ако не съм майка?

# 622
  • в сърцето на един мъж...

Знам защо не ми се променя броят на публикациите, но не знам това пречи ли да остана във форума?И дали преди ако не съм майка?

Роксана, не вреди, няма проблем да си четеш или пишеш. Не си единствената, която не е майка. Стига да спазваш правилата, можеш да си полваш форума. Peace

# 623
Благодаря! Това ме интересуваше ..

# 624
Здравейте, имам регистрация във форума , отдавна. Ника ми е very77.  Дт няколко дена не мога да вляза. Даже , като напиша забравена парола не ме приема, пише ми, че нама потребител с такова име. Има ли някакъв начин да си вляза в профила. Имам лентичка с бременноста ми и линио съобщения, които са ми важни. Имейла ми е very77@abv.bg

# 625
В профила на very77 е указан друг мейл адрес (в mail.bg).

Ако по някаква причина не пристига мейл при изискване на нова парола на този мейл адрес, който е указан в профила, пишете ми от него на mamma (at) bg-mamma.com  (заменете at с @) и ще сменя ръчно паролата Ви.
Необходимо е обаче да ми пишете от този мейл адрес, който е указан в профила.

# 626
# 627
# 628
Здравейте,
от около 2 години пиша приложения за iPhone.
Имам 2 приложения - едното е безплатно и е овулационен календар, а другото е платено и е насочено изцяло към родители.
Искам да попитам може ли да пусна 2 теми в някой от подфорумите (клюкарника или хоби) с описания на програмите, като за платеното ще предоставя и кодове за безплатно сваляне на програмата?

Целта е разбира се рекламна, но ако не за платеното, то поне за безплатното приложение - което е най добрия овулационен календар за тази платформа - ще се радвам ако ми позволите да пусна пост при вас.

Извинявам се за притеснението и ще уважа решението ви, каквото и да е то.

Поздрави,
Добромир Захариев

# 629
Здравейте, благодаря Ви за коректността!
Може да публикувате информация за безплатната програма с линк към App Store.

По отношение на другата програма, може, само в случай, че изтеглянето на програмата ще е безплатно за потребителите ни, отново с линк към App Store, т.е. да няма линк към фирмен/корпоративен сайт.

По отношение на локацията на темите - Овулационният календар е най-подходящ за подфорумите Искам бебе или Проблемно забременяване.

Не знам какво е другото приложение, но в зависимост от естеството му, то най-добре е да бъде представено в Бебета или Нашите деца.

В темите укажете, че е съгласувано с администраторите.

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 20:30 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт