ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 46 449
  • 803
  •   1
Отговори
# 660
  • София
В пазаруване от чуждестранни сайтове има някакъв кофти подпис или аватар - от вчера като влезна в някоя тема - няма зависимост коя, и ми дава да свалям fan.js, за последен път ми се появи сега в темата от Франция до България - последния пост е на Ofeliq  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638278.msg21019123#new, № 119 Peace

# 661
Искам да изпратя ЛС на shekila, но ми дава, че й е пълна кутията. Тя твърди, че е изтрила всички входящи, но на мен пак ми дава пълна кутия. Може ли да й почистите кутията или има друг проблем?

# 662
Има ли начин да се провери дали се влиза в профила ми от различни компютри?

# 663
  • Варна
Тази тема е навъртяла доста страници: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585597.0;topicseen

Така или иначе се е загубил първоначалния ѝ замисъл. Превърнала се е в отчетна. Не е ли време да си направят нова?  Whistling

Praynig

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 15:45 от Хексе

# 664
  • София
В пазаруване от чуждестранни сайтове има някакъв кофти подпис или аватар - от вчера като влезна в някоя тема - няма зависимост коя, и ми дава да свалям fan.js, за последен път ми се появи сега в темата от Франция до България - последния пост е на Ofeliq  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638278.msg21019123#new, № 119 Peace
изчистихте подписа на девойката, обаче това съобщение продължава да ми се появява - не намирам закономерност кога и къде - от време на време и винаги с пазаруване от чуждестранни сайтове

# 665
... от време на време и винаги с пазаруване от чуждестранни сайтове

А конкретно някоя страница?

# 666
  • София
... от време на време и винаги с пазаруване от чуждестранни сайтове

А конкретно някоя страница?
сега ми се появи в ларедутската тема

тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638199.330

но ми се е случвало да се появи и като излезна от някоя тема в менюто на подфорума  Peace

редактирам се - не е от подфорума, сега ми се появи в тази тема - като застана някъде във форума и рефрешна 5-6-7-8 пъти и се появява  Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 23:08 от Дзвер

# 667
Поне се вижда, че виновника е Facebook. Бавен интернет ли имате? Защо не опитате Opera или Google Chrome? А и с тях няма да Ви се предлага за сваляне този файл  Rolling Eyes

# 668
Поне се вижда, че виновника е Facebook. Бавен интернет ли имате? Защо не опитате Opera или Google Chrome? А и с тях няма да Ви се предлага за сваляне този файл  Rolling Eyes

Предлага, предлага. С Хром съм и ме "офертира". Получава се, когато ми падне скоростта.

# 669
Подозирах, че бавната скорост е причина, затова предложих най-бързите браузъри.
А иначе аз пробвах с IE, Opera и Firefox, рефрешвах, но нищо не ми излезе...

# 670
Не успявам да вляза в профила си. Успешно промених паролата си, но след като натисна "Вход" ми изписва: "Съжалявам, но не може да влезнете. Моля, опитайте по-късно."
Пробвах и Мозила и с Експлорер.

# 671
  • София
Не успявам да вляза в профила си. Успешно промених паролата си, но след като натисна "Вход" ми изписва: "Съжалявам, но не може да влезнете. Моля, опитайте по-късно."
Пробвах и Мозила и с Експлорер.

Справих се през единия браузър.
Влязох в статистическите данни на профила си и видях, че имам 3 започнати теми. Аз не съм отваряла нова тема.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:30 от Спунк

# 672
Т.нар. "започнати теми" са в резултат на отделяне на Ваши мнения от други теми, напр. от темата за тестове. Когато се отдели дадено мнение (а не се използва директно функцията за изтриване), то се явява като нова тема. След това пък е било преместено в архив-изтрити, но в статистиката е останала бройката на "започнати".

По отношение на проблема с логването, изчистете кеша и бисквитките за bg-mamma.com

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:16 от Mamma

# 673
  • София
Благодаря за разяснението.

# 674
  • Бургас
Мога ли да публикувам този линк в темата "Скъсана язовирна стена, бедстващо село Бисер" или е против правилата?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт