През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 570

Дария, аз като един вечен песимист мога да те посъветвам да пуснеш Желязо, ЖСК, Б12 и Фолиева.

Със същият проблем съм и аз и се оказа, че не усвоявам добре храната, за това бия мускулно инжекции.

Киара, май се оказа истински пророк!
Вчера бях на доктор и заради този нисък хемоглобин ми каза в продължение на 5 дни да спра всички видове витамини, феро-фолгами и т.нат. ина следващия /6-ти/ ден да си пусна изследване за "СЕР.ЖЕЛЯЗО", "ЖСК" и "FERRITIN". Не знам, дали това означава същото, което ти си ми препоръчала, но ми прилича Naughty Това било с цел да се установи кое ми пречи за да не усвоявам желязото правилно, след което може би ще мина на инжекции.

Иначе беболина нещо бърза с растежа, та не знам, дали да не се притеснявам.   Thinking За сега върви с малко повече от 2седмици напред! И вече сме 2100гр. От 24-ти декември, техниката ми определи термин 4-ти декември! Shocked  Според Вас това дали оказва решаващо влияние в/у реалния термин на раждане, или може да е временно явление!

# 571
Дари,

може би няма за какво да се притесняваш, на мен с първото дете ми се случи същото, избързваше 2 седмици и повече, и ми пуснаха кръвен профил 2 пъти. Нямаше други показатели за диабет, а и се оказа, че и аз нямам, просто беб изпреварваше доста.

Сега ме следят много внимателно по други причини, но на последния ехограф бяхме пак седмица и 6 дни напред, и док каза, че на следващия ако минем още напред пак ще ми правят профил, макар аз да съм сигурна, че нямам диабет.  Peace

Доколкото знам, ако има 2 седмици разлика и повече се пуска това изследване...до 2 седмици отклонение се смята за нормално Hug

# 572

Остава ли ? Събрахте ли се мами ?
А бях питала дали има мама като мен да е сама с детенце и евентуално да го взима с нея ?
Еми аз ако се домъкна утре,ако не изникне нещо,че за момента съм 50 на 50 мога да взема баткото да не скучаете и вие!  Grinning

# 573
Дари,

може би няма за какво да се притесняваш, на мен с първото дете ми се случи същото, избързваше 2 седмици и повече, и ми пуснаха кръвен профил 2 пъти. Нямаше други показатели за диабет, а и се оказа, че и аз нямам, просто беб изпреварваше доста.

Сега ме следят много внимателно по други причини, но на последния ехограф бяхме пак седмица и 6 дни напред, и док каза, че на следващия ако минем още напред пак ще ми правят профил, макар аз да съм сигурна, че нямам диабет.  Peace

Доколкото знам, ако има 2 седмици разлика и повече се пуска това изследване...до 2 седмици отклонение се смята за нормално Hug

И аз правих изследване за диабет - нямам!. Сега ще правя ПКК, но с 15 показателя + някаква си морфология на еритроцити. Може би това ще го правя поради напредването на бебка Thinking! Само не знам, дали да почна да се настройвам в действителност за по-ранно раждане, или да си мисля за коледа Thinking! При теб как беше първия път финала?!?

# 574
Дари, нормално беше всичко, Laughing

термина ми беше за 29.01.2010, а родих планирано секцио на 15.1.2010, поради тесен таз и уж голямо бебе.Пих само ударно магнезии на финала, да не би да тръгне по рано. Роди се 3, 340, всъщност трябва да кажа, че и на мен ми пуснаха някакви изследвания, и се виждах с еднокринолог, според който трябвало да припадам с тази ниска кръвна захар, но така и не отидох да си получа резултатите, понеже родих.   Praynig Hug Heart Eyes

# 575
  • София

На мен след морфологията в 5-ти месец само ми мерят кръвното, проверяват урината за кръвна захар

Thinking Вени, ама това сериозно ли?

На мен ми бяха казали, че ако ми се втвърдява корема като стана от леглото, най-вероятно не са контракции, а просто е от тежестта на другите органи и гравитацията.

Оф май няма да дойда на срещата утре, още не мога съвсем да оздравея, а така се бях настроила за тоя път... Rolling Eyes

# 576
  • Sofia
[Еми аз ако се домъкна утре,ако не изникне нещо,че за момента съм 50 на 50 мога да взема баткото да не скучаете и вие!  Grinning

Ок ще чакам да пишеш , че и аз съм 50 на 50 и повече заради малката.Няма да се навия май да я влача и нея и да тъпее там.  Peace

# 577
  • Sofia
silvergreen, ton4o83 мерси много. мъжа ми купи пиносол на билкова основа и си ги слагам. по-добре съм. 

# 578
  • София
Голям смях при нас. Днес вадих дрешки от буболец и чат-пат подреждах по размери... ами, вярвате ли, забравила съм колко са малки новородените  Shocked гледах миниатюрни чорапчета и бодита, въртях шапчици между пръстите - забравя се, определено...

зелено човече много ти благодаря за това, че ни помагаш, благодаря за линковете за кърмата, чела съм тук за съхранението на кърмата и други полезни неща, имаме съдове, всичко, което ни трябва.Ми не съм си мислила да го кърмя, защото бебето е на 2 месеца вече без малко и е на АМ, на сок от ябълка и не съм се сещала, че може да се кърми, като бебто никога не е кърмено.
А нейния педиатър й казал да не дава никакъв сок от морков, защото са пълни с нитрати  newsm78 , ами нали захранването е точно със сок от ябълка и морков, макар, че темата ни е много далечна още  newsm78

Надявам се детайлите за ситуацията с приятелката ти да се изяснят с времето. А относно соковете специално и какво се брои за захранване бях писала скоро... ако ти е интересно, ето ТУК

# 579
Момичета, бихте ли ми казали повечето от вас Талцид ли пиеха за киселините? Уж ме бяха оставили, ама от 2-3 дни пак ме налягат и усещам как работата е тръгнала отново към повръщане. Нищо от "бабините лекове" не ми помага. С док се бяхме разбрали ако продължават да ме мъчат, да ида да ме прати при гастроентеролог, обаче сега е в отпуск за 10-15 дни, а ми се струва, че няма да мога да изтрая толкова. Нали е безвреден за нас и бебетата? Кажете ми и дозировката, която приемате, моля! По принцип не мисля да го пия, ако положението е търпимо, но в момента имам спешна нужда от нещо... Confused

# 580
  • Отвъд алеята зад шкафа
Teddy всички май пием Талцид. Не е опасен нито за теб, нито за бебето, аз смуча по 1 хапче, когато ми тръгнат киселини и ми разминава, не съм пила повече от 2-3 за денонощие, но не ми се е налагало. Спокойно си го употребявай.

Днес къде са всички   newsm78

# 581
 На мен в началото нищо не ми помогна за киселините, дори талцид. Сега от тоя гаден вирус вече два дни съм с ужасни киселини и ми се връща постоянно стомашен сок в устата, направо откачам. Дано се размине скоро, защото се убедих, че нищо не помага...

# 582
Този Талцид как се приема? Прочетох нещо за дъвчене сякаш, ама то да не е дъвка/дъвчащ бонбон... Вижда ми се твърдо и сигурно ще го натроша, ако го сдъвча. newsm78

# 583
  • София
Този Талцид как се приема? Прочетох нещо за дъвчене сякаш, ама то да не е дъвка/дъвчащ бонбон... Вижда ми се твърдо и сигурно ще го натроша, ако го сдъвча. newsm78

Изглежда като парацетамол, но се дъвче и е безвкусно, тебеширено едно такова... Sick Дъвчеш смело и гълташ!  Grinning Аз един-два пъти съм прибягвала до него, на мен добре ми действат обикновените бисквити, а и като цяло много рядко имам киселини.

# 584
Привет от мен. Най-сетне да седна спокойно на компютъра. Ива я взеха свекърите и до утре съм в почивка.
Теди, за киселините освен Талцид пробвай с газирана вода, обикновени бисквити и сирене сутрин на гладно. Това са ми казвали, че помага. Аз имам опит с газираната вода. С Ива последните месеци не ходех никъде без бутилка газирана вода с мен. Тогава ми бях адски киселините, за сега с тази бременност все още се търпи положението.

Общи условия

Активация на акаунт