Sportsdirect-32

• 62 780
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
ЛЪВИЦA, много ти благодаря за разяснението Simple Smile. Аз им писах пак какво става с поръчката и сега гледам, че са дръпнали парите - остава да изчакам тракинг номера, а ако не ми пратят информация ще звънна в DHL.

Звънни направо значи  Laughing Парите ги теглят след като я пратят,при мен обикновено 3-4 дни преди да дойде,и по-малко понякога.Явно е станало както ти казах,няма смисъл да чакаш тракинг,няма да дойде  Laughing

# 256
Здравейте преди 2 седмици направих поръчка, но един артикул ми беше канселиран, платих получих си нещата, но не са ми върнати парите за въпросния артикул, писах им, но отговор няма как да процедирам отново ли да пиша  Thinking

Парите не се връщат отделно.Когато пуснеш поръчката,само се блокират,а когато я изпратят,тогава се теглят и ако има отказани артикули,теглят по-малката сума и другите остават свободни дефакто.Така че щом са си ги изтеглили,тези пари са ти възстановени.Понякога обаче при разлика в курса между блокирането и тегленето,се получават немалки разлики,може затова да не си разбрала,че са ти върнати.

# 257
  • София
stefaniika  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много, много благодаря  Hug

Някой да знае размерите на тази чантичка за през рамо на Пума  Hug http://www.sportsdirect.com/puma-echo-portable-bag-700175

# 258
stefaniika  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много, много благодаря  Hug

Някой да знае размерите на тази чантичка за през рамо на Пума  Hug http://www.sportsdirect.com/puma-echo-portable-bag-700175

H21 x W18cm

Пише се ги в описанието  Grinning

# 259
Момичета,искам да ми помогнете да определя кой номер да си поръчам от тези http://www.sportsdirect.com/karrimor-safety-boots-mens-181072?colcode=18107205  .  Бях питала преди,но никой не се включи с коментар. Нося 39/40 БГ,кой номер да си поръчам от тези. Кой от тях отговаря на нашето 40?

Нали знаеш ,че това се води работна обувка !?
Започват от ук7 или №41 . Peace
Да,знам,че еработна обувка.  От черните искам да поръчам.Там има и УК 6.  Това 40 номер ли е? Или има и половинки??

# 260
  • София
ЛЪВИЦA   Embarassed Заклевам се, че преди малко го нямаше това, от 2 седмици я гледам  Embarassed
А някой да я има? Малко развлечена изглежда на снимката  newsm78

# 261
  • София-Младост
Здравейте!

И последно от тези Фила ми трябва номер 39 и номер 41. Знам, че 39 е UK6, а 41? UK7 или UK8? От някои други марки съм взимала и 7, и 8 за 41, но при тези не знам как е.
Купувах на два пъти, но в друг цвят. Умалени са с един номер . Първо взех н.6, но отг. на не повече от 38-38,5. За 39 вземи 6 1/2. Дъщеря ми има н.7, аз като ги обувам са ми леко големи, което звначи че са 40 по нашата номерация.

# 262
Здравейте преди 2 седмици направих поръчка, но един артикул ми беше канселиран, платих получих си нещата, но не са ми върнати парите за въпросния артикул, писах им, но отговор няма как да процедирам отново ли да пиша  Thinking

Парите не се връщат отделно.Когато пуснеш поръчката,само се блокират,а когато я изпратят,тогава се теглят и ако има отказани артикули,теглят по-малката сума и другите остават свободни дефакто.Така че щом са си ги изтеглили,тези пари са ти възстановени.Понякога обаче при разлика в курса между блокирането и тегленето,се получават немалки разлики,може затова да не си разбрала,че са ти върнати.

хм.. възможно е да  Rolling Eyes благодаря ти за разяснението    bouquet

# 263
Здравейте, искам да поръчам мъжки обувки Lee Cooper. Имате ли представа дали си отговарят на номерата? Интересувам се за номер 43 кой номер да поръчам - 9 или 10?

Уголемени са-за 43 -8,5 или 9  Peace

Моят мъж има три чифта Lee Cooper
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-desert-mid-mens-114004
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-wing-boots-mens-110097
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-desert-boots-mens-114019.
Носи м/у 42 и 43номер и сме поръчали УК9. Всички му пасват перфектно и смятам, че номерата си отговарят! Peace
Благодаря момичета за отговорите  Heart Eyes

# 264
  • В една Дупка.
Да ви се похваля, че са ми отговорили, че ще ми приспаднат от кошницата Пре - ордер продукта.
И само да попитам, муждувременно ходих в DHL и ме изгледаха странно, като казах, че искам да проверят по име, дали има нещо пратено за мен...без тракинг номер не ставало.

# 265
Да ви се похваля, че са ми отговорили, че ще ми приспаднат от кошницата Пре - ордер продукта.
И само да попитам, муждувременно ходих в DHL и ме изгледаха странно, като казах, че искам да проверят по име, дали има нещо пратено за мен...без тракинг номер не ставало.

Понякога се правят на интересни и отказват да проверят,защото става по-трудно.На мен лично не са ми отказвали досега,моля учтиво и ми правят справката,питат как точно се изписва името и ми казват.Миналата седмица ми дадоха един никакъв тракинг от Спортса,нищо не излиза не него.Изчаках 3-4 дни и се обадих,защото докато пиша на Спортса,докато ми отговорят,10 дена ще минат  Twisted Evil Оказа се,че поръчката ми е вече в Будапеща  Laughing

# 266
Здравейте!

И последно от тези Фила ми трябва номер 39 и номер 41. Знам, че 39 е UK6, а 41? UK7 или UK8? От някои други марки съм взимала и 7, и 8 за 41, но при тези не знам как е.
Купувах на два пъти, но в друг цвят. Умалени са с един номер . Първо взех н.6, но отг. на не повече от 38-38,5. За 39 вземи 6 1/2. Дъщеря ми има н.7, аз като ги обувам са ми леко големи, което звначи че са 40 по нашата номерация.

Ауу, много ти благодаря, трябва да поръчам 4 чифта и щяха да ме линчуват после. От позната знам, че е доволна от модела, но е взимала само от детската номерация, а пък не ми каза, че са умалени... Тъй като трябва и детски да взема, може ли още някой да сподели опит? Да разбирам ли, че детските си отговарят, а тези за възрастни са умалени?  bouquet

# 267
Много бързо са ми пратили тракинг номер, но уви не излиза нищо на него или много бързам пак Simple Smile.

# 268
  • София-Младост
Здравейте!

Ауу, много ти благодаря, трябва да поръчам 4 чифта и щяха да ме линчуват после. От позната знам, че е доволна от модела, но е взимала само от детската номерация, а пък не ми каза, че са умалени... Тъй като трябва и детски да взема, може ли още някой да сподели опит? Да разбирам ли, че детските си отговарят, а тези за възрастни са умалени?  bouquet
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ltd-lds03-270640?colcode=27064091
Ето това е нашият модел, за който писах по-горе.
От детските Фила съм взимала за синът ми UK10, бих казала, че си отговарят. Това е модела, ако искаш см довечера мога да меря.

# 269
  • Русе/Germany
И такаа ... дойде ми поръчката преди малко  newsm44
С5 - 13см Много хубави но като стане малкия ще видя как се обуват. Имат лепенка по цялата дължина която се разтваря, а това е до над сивия цвят.  Много дебели, хубави и топли (поне в къщи Mr. Green). Над белия цвят е гума.
С6 - 14,5см да не кажа и 15см. newsm78 Не се маха стелката и много трудно се мери. Нямат съвсем малка подплата вътре. Отгоре е кожа, с дебело чорапче може и да стават за зимата.
1-2г дължина 40см, от рамо до рамо 30см, пъкав 35см. Изобщо не е делено, за есен/пролет е.
UK6 - 25,5. Стелката се маха и е мерено точно. Много дебели, хубави и топли (поне в къщи Mr. Green). Над белия цвят е гума.
- UK 5 1/2 - 24,5см. Много ми харесаха.
- С5 - 13см. Много хубави.
1-2г (долнище)- дължина 50см, шир. ластик 23см, (горнище) дължина 33см, от ръкав до ръкав 27см, дължина на ръкав 35см

Общи условия

Активация на акаунт