Лидл ::8::

• 84 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
От промоциите тази седмица купих
от италианските бишкоти и Маскарпоне,
добавих сметана Пилос и преди малко
забърках Тирамису. Вече обикаляме около
хладилника и се облизваме. А е добре да
престои най-малко 8 часа.  Grinning

# 361
  • у нас
някой ще ме насочи ли към изпитана и изумително вкусна резепта за тирамису Mr. Green
аз си купих от белия вермут и зелените маслинки на промоция Whistling
добри са Peace

# 362
някой ще ме насочи ли към изпитана и изумително вкусна резепта за тирамису Mr. Green

Виж ТУК, аз вече два пъти я правя и много ми допадна, а и ще потретя, че и аз си взех бишкоти от промоцията, а те са доста. Wink

# 363
  • София

Рецептата, която ползвам аз, я имам
от приятелка и с абсолютна сигурност
е изпитана и изумително вкусна.  Laughing

200 гр маскарпоне /сложих цялата лидълска опаковка, 250гр/
300 гр заквасена сметана /сложих две малки сметани Пилос, 175+175гр/
1 яйце
13 супени лъжици захар
200 гр бишкоти
чаша еспресо + 60 гр ром /или Бейлис/
какао за поръсване

Захарта с яйцето се разбиват на миксер.
Добавят се последователно маскарпонето
и сметаната до получаване на хомогенна смес.
Кафето се смесва с рома и се потапят бишкотите
от двете страни, без да се напояват много.
Нареждат се в тавичка и се поливат с половината
кремообразна смес, после пак бишкоти и пак крем.
Престоява в хладилник 8 часа. След това се поръсва с какао.
Да ви е сладко!  Hug

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 20:33 от Sophia L.

# 364

хайде и аз с две предложения: По тая рецепта става много вкусно, но е със сурови яйца. Ако това ви смущава, "фалшивото" тирамису на Танита е добър вариант. Вместо филаделфия-та става и с маскарпоне. Peace

Днес опитах пробиотичните млекца, харесаха ми. А по отношение на пробите, исках да си купя от дебелите чорапогащници, но на опаковката нямаше таблица и не се ориентирах за размера. Помолих едно от момичетата за отворена опаковка, да погледна, защото не мога да реша кой размер ми трябва. Тя много любезно ми каза, спокойно да си разпечатам, който искам размер, да извадя и разгледам и да не се притеснявам. Имала съм това право. Сама нямаше да го направя, но след разрешението разпечатах размера, който подозирах, че ще ми стане и си го купих. Така че в това отношение е добре. За Формил бях с предубеждение, но се изкуших, когато беше на промоция, купих го с убеждението, че ще прежаля парите. Но ми хареса, и за цветното, и за бялото. Днес за пръв път използвах за бяло, ами цялото пране ми се стори по-бяло от друг път. Вярно, че напоследък перях с универсален Персил всичко. По отношение на аромата има какво да се желае, но за тая цена съвсем не са лоши. Peace

# 365
  • София
Цитат
И аз го ползвам и съм много доволна от него - изпира си чудесно Peace Не мисля да го сменям, само ще си взема и от този за бяло.

Иначе не пропуснах да взема от белия вермут, имам и зелени маслинки от промоционалните Mr. Green
В Изток на щанда с подранилите коледни стоки имаше и два вида марципан - в шоколад и с пралинов пълнеж. Много са вкусни и двата вида, препоръчвам Simple Smile
Шехина само да те питам другия вид марципан какъв е?Аз също пробвах този с пралиновия пълнеж и е страхотен, а и аз обожавам марципан,така че ще се позаредя,да не би и тези вкуснотии да изчезнат  Naughty

# 366
  • велико търново
Момичета от вчерашната промоция да сте виждали стълбите  с две стъпала?Струват ли си разходката до Лидл ,че ми е доста далече ,а имам нужда .Имам едни кухненски шкафове ,но са ми на високо и само с стол ги стигам ,а стълбата е ниска и идеална за кухненският ми бокс.  bouquet Simple Smile

Стълбата е в промоция само в събота  Rolling Eyes
Днес по обяд отидохме и нямаше нито една стълба .Касиерката ми каза ,че тази сутрин са чакали още в 7ч. до 8 ч. да отворят за тези стълби.Питам я малко бройки ли бяха ,а тя ми каза ,че били около 30 броя поне.Нищо здраве да е. Simple Smile

# 367
  • София
те тези стълби май и друг път ги е имало...т.е. може и пак да се появят....

# 368
  • у нас
уф че хубави рецепти- ще се пробват Sunglasses ама нашата къща не сме за такива сладкиши че правя и после сама си ги ям Rolling Eyes къде намерих мъж да не яде сладко, той нищо не яде Crossing Arms а аз обичам да готвя #Cussing out и само ям за да не изхвърлям Crossing Arms

да питам за ананаса в консерва става ли newsm78
свинското варено ни харесва, малко по-солено от нашия вкус , но става Peace

# 369
  • София
Ананасът от консервите е страхотен, вземала съм и на шайби, и на парченца, супер е  Peace

# 370
  • у нас
ще се пробва значи  bouquet

# 371
Шехина само да те питам другия вид марципан какъв е?Аз също пробвах този с пралиновия пълнеж и е страхотен, а и аз обожавам марципан,така че ще се позаредя,да не би и тези вкуснотии да изчезнат  Naughty

Другият марципан е чист, само с шоколадова заливка Wink Също не е лош, но пралиновият е по-хубав според мен. И аз мисля да се запася, страшно вкусни са, направо от 100 години не бях се сещала за марципан и сега прегрешавам много с него. Какво да се прави Blush

# 372
Моля, кажете в кой Лидъл в София има в наличност от италианските сосове и тези за паста.
В Изток естествено няма ......не мисля, че е имало изобщо дори и етикети нямаше нито пък празно място за тях.
Новото меко сирене е много хубаво като Бри е, но по-хубаво. Марципаните също са страхотни  Peace
Пробвах доматения с пушен бекон.Изобщо не ми хареса.

# 373
Много ни харесаха кексчетата за Хелоуин, ще взема да пробвам и сладките  Blush

# 374
  • София
самите кексчета и на мен мн ми харесаха, обаче глазурата ми беше супер гнус.... сладките обаче бяха прекрасни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт