Re: Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (2)

• 28 000
  • 777
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,а колко такива сутиена ползвахте? Колко броя нощници ви трябваха в болницата? И от колко броя бельо за еднократна употреба имахте нужда?

Благодаря на отзовалите се   bouquet

Сутиени - аз имам два, стигат ми, но както казах, не си влизам добре в нормалните и затова.
Нощници - всеки ден предлагаха чиста, аз се възползвах от предложението. Иначе голямото цапане при мен беше само първото денонощие, после ми позволиха гащи.
Гащи - една опаковка от 5 ми стигна.

# 286
Сутиени имах три. Купих ги в осмия месец. Една от причините толкова да ги харесвам е, че са много еластични. Със слизането на кърмата, чашката ми стана от Д - ЕЕЕ, тоест увеличи се неимоверно. Но в кърмаческите си сутиени влизах без проблем, просто бяха опънати до прозрачност.  Grinning

Де да знам, възможно ли е трайно да се надуе човек повече от един номер, например от Б да стане Д? 

Аз започнах от Б, до края на бременността стигнах Д и останах с такива размери до втората бременност. След три-четири години ще кажа колко е било трайно.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 15:40 от ianajar

# 287
  • София
Сутиени - 2 ме оправяха, еднократни гащи не съм ползвала, взех си нощни превръзки на либрес и ми бяха съвсем ок. Нощници външни в болницана не даваха, с тяхни си бяхме.

# 288
Сутиени - 2, нощници -3, ползвах от превръзките за родилки и нямах проблем.

# 289
  • Варна
Аз сутиените за кърмене си ги купих след раждането - 3 броя имам и си ги въртя.
Много удобно и полезно нещо за кърмачките, особено в първите месеци, когато бебето е почти постоянно на гърда.
Сетих се като прочетох сега Нощници - купих си две с предно закопчаване за болницата, но дъъъъълго ги ползвах при нощното кърмене.Моите бяха много сладки - с картинки на мечета LaughingДетето много им се радваше като поотрасна. Laughing

# 290
  • София
2 сутиена, 2 нощници, 1 к. гащи, превръзки за родилки.

# 291
Сутиени - 2 ме оправяха, еднократни гащи не съм ползвала, взех си нощни превръзки на либрес и ми бяха съвсем ок. Нощници външни в болницана не даваха, с тяхни си бяхме.

В нашата болница не даваха превръзки първите няколко дни на момичетата родили естествено. Само лигнин, не знам защо.

ianajar, да, а другата причина да ги харесвам аз е, че са без банели. Всичките ми нормални сутиенти са с банели, не защото имам вопиюща нужда, а защото не търся достатъчно упорито безбанелни, примирих се.

# 292
Sneakers,

сутиени - и аз два, за да мога да си ги сменям! еднакви бяха марка "анита", без подплънки, без банели.. аз по принцип почти не нося сутиен, така че тези ми бяха много удобни!

нощници - от родилното даваха, така че се възползвах.. нито една моя не съм носила! попитай в болницата, в която ще раждаш нужно ли е да си носиш нощница изобщо!

бельо за еднократна употреба - само един пакет от 5 бр. беше достатъчен за първия ден след раждането, след това си ползвах обикновено бельо и нощни превръзки! задължително се запаси с голямо количество от тях!

леко раждане! Wink

# 293
Сутиени си купих 2 след като ни изписаха,в нашето родилно не ни разрешаваха да ходим с бельо.Нощници пак от там дадоха,макар да носех и моя.Превръзки доста...и легнин...

# 294
  • София
ох, този лигнин ужасна работа... на мен ми връчиха такъв след раждането, но след няколко часа го зарязах.

# 295
ох, този лигнин ужасна работа... на мен ми връчиха такъв след раждането, но след няколко часа го зарязах.

изобщо не съм ползвала такова нещо, нито пък са ми предлагали в родилното!

# 296
  • Добрич

Ох,и аз мисля че е ужасно,а защо го дават,не може ли с превръзки?

А чорапки трябват ли за новородено  бебче,че днес купих 3 чифта,но ми се сториха скъпички,по 2,50 за чифт  Thinking
В кой онлайн магазин цените са по-нормални,ако някой знае,за да правя сравнение с тези по магазините в нашия град?
А някоя мама дали е ползвала такава бебешка кошарка,да каже дали е доволна?
http://visvitalisbg.com/store/userfiles/productimages/product_464.jpg

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 20:16 от Sneakers

# 297
  • София
Sneakers за родилното чорапки няма да ви трябват.
Ако обличате бебето с ританки или гащеризони също няма да имате нужда от чорапки. Слагате чорапки при обличане с панталонки, дълги или къси, на голи крачета.
Не съм обръщала внимание на цената на бебешките чорапи. На моя син купувам за по лев и нещо.

# 298
  • София
1,50-1,80 е една нормална цена за чорапчета.
аз лично за малки крачета предпочитам този тип http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8730&cat=25 защото не се впиват ластици в крачето.

# 299

най-бебешки има и по 1,00-1,20 лв! вчера купувах за моята дъщеря!
по принцип и по 5 лв има, но ми се струва абсолютно нереалистично..

Общи условия

Активация на акаунт