Re: Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (2)

• 28 017
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Не "пазя" температура, събличам детето. Тъкмо щях да кажа, че на летните бебета с дрехите е по-лесно, защото всичко съхне за часове. За зимата със сигурност ще ми трябват повече дрехи, предвид липсата на сушилня. С излизането е еднакво кофти и в жвега, и в студ, мисля.

# 361
  • Варна
О лятно бебе - много лесно ми беше.Всичко, което трябваше да и облека беше едно боди с къс ръкав или без ръкави.За навън имах от тези, чиято долна част е като къси панталонки.А имах и такива с "вградена поличка", ако се сещате за какво говоря. Wink
На крачетата чорапчета и слагах в началото, че все бяха ледени, нали топло обмена като са новородени още не е коригиран.После обаче ги махнах и тях.

И наистина всичко съхне за часова, то в тия жеги как иначе Peace

# 362
  • София
Не "пазя" температура, събличам детето. Тъкмо щях да кажа, че на летните бебета с дрехите е по-лесно, защото всичко съхне за часове. За зимата със сигурност ще ми трябват повече дрехи, предвид липсата на сушилня. С излизането е еднакво кофти и в жвега, и в студ, мисля.

ако имате къде да я сложите, горещо ти препоръчвам да вземете една сушилня...това съвсем сериозно Simple Smile
иначе ако имате парно, може спокойно да переш по малко и да сушиш на него...не е чак толкова бавно, за една нощ ще са ти готови в крайна сметка.

иначе не мисля, че е еднакво с излизанията... сега до към 10 сутринтта става и после пък от едно 18 до тъмно направо пак с и е ок...или ако имате парк гора с дълбоки сенки, може човек и цял ден да си изкара навън.... а зимата...студът си е студ...както и да го въртиш не може да направиш комфортна няколко часова разходка...но така де...има си други плюсове(нали имаше такава тема Simple Smile)

иначе Т в топъл месец нито бих пазила, нито поддържала...

# 363
Нямам място за сушилня, но се топлим с маслени радиатори, та ще ги ползвам, да.  Grinning Права си за разходките, лятото има няколко часа приемливи, ама като цяло и двата сезона не ги обичам.  Laughing

# 364
  • Варна
Нямам място за сушилня, но се топлим с маслени радиатори, та ще ги ползвам, да.  Grinning Права си за разходките, лятото има няколко часа приемливи, ама като цяло и двата сезона не ги обичам.  Laughing
Аз на такива радиатори за часове си суша прането, особено на детето.
Иначе без сушилня е мъка...Имахме преди, сега нямам и усещам липсата.
Между другото нашата беше самата пералня, има вградени и е много удобно и практично Wink

# 365
Ех, да, ако е в пералнята, няма грижи. Но аз си я обичам наличната пералня, не искам и да мисля за евентуално разваляне. 

Добре, че са мънички бебешките дрешки, наистина бързо съхнат. Пък и има бонус - като съхнат на радиатор в стаята, овлажняват въздуха.  Mr. Green

# 366
  • Бургас
А в тази връзка, като стана дума, да попитам - дали термометърът с влагометър е от наистина необходимите покупки или смело да го задрасквам от списъка? Че при нас на морето си е влажничко и не мисля, че трябва да меря нивото на влагата и да овлажнявам въздуха вкъщи, ама все пак да питам Rolling Eyes

# 367
  • Пловдив
Според мен може и без хидрометър (така се май се казва уреда ,който мери температура и влага).Ако отваряш често (аз отварях на всеки час за по 5-10 мин  декември месец)мисля , че няма да има проблем.

# 368
като стана дума за термометри аз съм се спряла на тези
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000279W00/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001AXI9O0/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
но приемам и други идеи  Grinning
аз не знаех, че има термометри, които измерват и влагата  newsm78
това наистина ли е необходимо?

# 369
  • София
А в тази връзка, като стана дума, да попитам - дали термометърът с влагометър е от наистина необходимите покупки или смело да го задрасквам от списъка? Че при нас на морето си е влажничко и не мисля, че трябва да меря нивото на влагата и да овлажнявам въздуха вкъщи, ама все пак да питам Rolling Eyes

Драскай, то и без това не можеш да промениш много нещата...

# 370
  • София
Ех, да, ако е в пералнята, няма грижи. Но аз си я обичам наличната пералня, не искам и да мисля за евентуално разваляне. 

Добре, че са мънички бебешките дрешки, наистина бързо съхнат. Пък и има бонус - като съхнат на радиатор в стаята, овлажняват въздуха.  Mr. Green

то ако е нормален размер пералня сушилня може да наместите върху нея Wink

# 371
  • София
anbibian , вземете си живачен за стаята, не ,че му има нещо на дигиталния...
Биберон термометър аз не съм ползвала, мои приятелки имаха и не бяха доволни.Аз се метнах на ушен за 100 лв Mr. Green Егати простотията ....набутвация тотална. Минах с живачен и после взех дигитален на Чико/още се ползва/ Peace

# 372
Ангелче, нормален е, ама не си представям да сложа нещо върху нея, съвсем ще запуши пространството, без това е в тясно помещение, което обаче не си е само за нея.  Rolling Eyes Ще действам с радиаторите.

# 373
  • София
Ангелче, нормален е, ама не си представям да сложа нещо върху нея, съвсем ще запуши пространството, без това е в тясно помещение, което обаче не си е само за нея.  Rolling Eyes Ще действам с радиаторите.
Аз пък си представям, ама миУто ме мота 3 години #2gunfire
Слагат се щифтове на стената и сушилнята се качва над пералнята Peace Хем се икономисва място ,хем си улесняваш живота Whistling

# 374
Ами какво да ти кажа, ще почакам да ми се усложни живота, пък тогава ще го видим. Пък и трябва да ви покажа снимка на банята, в която ми е пералнята, да видите колко ужасно би било да се сложи нещо над нея.  Laughing

У нас аз съм по-силната контра на всякаквите уреди извън основните - пък място заемат, пък ток хабят, пък дали ще ги ползваме... Ако знаете колко се противих на микровълновата. Е, взехме и е удобна, но спокойно мога и без нея.

Общи условия

Активация на акаунт