Re: Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (2)

• 28 017
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
  • София
абе и аз се дърпах...ама сега без нея ни мога... друго си е зимата да го няма цирка с 5 сушилни в хола, дето дрехите съхнат по 3 дни.... а и лятото не ес осмърдяват  на изгорели газове.

# 376
И на мен ми беше добре със зимно бебе. В началото голям студ, не излизахме, но си починах супер, тъй като имах много вътрешни шевове и цял месец ме болеше като стоя права. Имах кротко, спящо почти по цял ден бебе, с минимални колики. Иначе като се замисля най-продължително време прекарваме на вън пролетта и есента. Независимо, че имаме хубава алея, с дебели сенки,а и вече не е толкова малка, пак се претопля навън и гледаме да сме се прибрали до към 11:30 и вечер да не излизаме преди 18.

# 377
абе и аз се дърпах...ама сега без нея ни мога... друго си е зимата да го няма цирка с 5 сушилни в хола, дето дрехите съхнат по 3 дни.... а и лятото не ес осмърдяват  на изгорели газове.

О, да, това второто е особено гадно ако си с открит балкон до улица. Ние се затворихме, а и улицата ни не е твърде натоварена, та не се оплаквам. Ама и на затварянето се противях - исках простоооор. Сега си мълча, щото е като допълнителна стаичка.  Mr. Green

# 378
  • София

О, да, това второто е особено гадно ако си с открит балкон до улица. Ние се затворихме, а и улицата ни не е твърде натоварена, та не се оплаквам. Ама и на затварянето се противях - исках простоооор. Сега си мълча, щото е като допълнителна стаичка.  Mr. Green

Ох, мила, ти си като мен Mr. Green Все панаири правя- външни щори -не, остъкляване-не, климатици-не.... Joy Ама сега съм си свалила щорите, набичила климатиците и ми е чудно Flutter

# 379
  • Варна
А в тази връзка, като стана дума, да попитам - дали термометърът с влагометър е от наистина необходимите покупки или смело да го задрасквам от списъка? Че при нас на морето си е влажничко и не мисля, че трябва да меря нивото на влагата и да овлажнявам въздуха вкъщи, ама все пак да питам Rolling Eyes
И аз съм с морския климат и да ти кажа - ако и при вас е като у нас, даже ще ти дойде в повече влагата.
Да не говорим, че така или иначе стаята трябва да се проветрява добре по няколко пъти на ден.

За стаята - аз ползвам живачен термометър, разбира се закачен на недостъпно място за малки непослушни ръчички.

А термометър за бебето - взех на Чико, дигитален - ама много скапан излезе.
Сега ползвам този и съм повече от доволна!
http://www.kolko.bg/bg/quiko-quiko-strict-bg/p/1257341

# 380
nanu4e Mr. Green Аз щорите ги уважавах, добре изолираха старата скапана дограма. Ама сега предпочитам завеси. Климатик и двамата с мъж ми мразим, макар че той си направи устата веднъж.  hahaha

Термометър и аз взех дигитален на Чико. Още не съм го ползвала.

# 381
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet Задрасквам с чиста съвест Mr. Green

# 382
  • София
аз за детето пък си ползвам старият живачен и на друг вяра нямам, особенно след като някакъв дигитален при Т 39 градуса показа 35 и нещо...

иначе ние имаме стаен и з-а влагата...просто така е комбиниран, никога не го и поглеждам...

# 383
аз за детето пък си ползвам старият живачен и на друг вяра нямам, особенно след като някакъв дигитален при Т 39 градуса показа 35 и нещо...

Това ще го имам предвид, мерси. И  ние си имаме още два живачни.

# 384
  • София
ами със сигурност вземи го сравни преди да се стигне до него.. мериш си с единият и с другият Т и засичак, общо взето няма как живачният да бърка(ако ест живака му е ок, не е накъсан и т.н.). ако показват еднакво си го ползвай, но периодично прави сверки, защото като почнат да им падат батериите дори ако са мерили точно, почват да дават грешки, а когато детето ти е с висока Т, последното, което ти трябва е неточен термометър.

# 385
  • София
ами със сигурност вземи го сравни преди да се стигне до него.. мериш си с единият и с другият Т и засичак, общо взето няма как живачният да бърка(ако ест живака му е ок, не е накъсан и т.н.). ако показват еднакво си го ползвай, но периодично прави сверки, защото като почнат да им падат батериите дори ако са мерили точно, почват да дават грешки, а когато детето ти е с висока Т, последното, което ти трябва е неточен термометър.
Моят дигитален е на Чико.Правила съм сверки доста пъти- точен е.Явно съм случила, друго момиче каза, че не струва.
Ползвам го вече 6 години Peace
Счупих веднъж живачния в стаята на децата ooooh! Повече не съм и взимала.....ама та, вече Т не меря Mr. Green Пипам и преценявам..

# 386
  • София
аз на пипам и преценявам не се доверявам... ако вече го усещам като висока Т на ръка, то значи е около 40....на 38-39 е колкото аз на 37,1...по-ниска по нищо не личи, а понякога и тя е важна....

# 387
Ще направя сверка, да. Че след две седмици ще правят ваксини и отсега ми е чоглаво, в тия жеги как ще реагира.  Confused

# 388
аз на пипам и преценявам не се доверявам... ако вече го усещам като висока Т на ръка, то значи е около 40....на 38-39 е колкото аз на 37,1...по-ниска по нищо не личи, а понякога и тя е важна....
Ние имаме дигитален на Филипс и съм страшно доволна от него.
Купихме си го за нас,преди още да запо4нем с опитите за бебе и след това ,а и преди ни беше безценен и верен помощник.

# 389
Ние имаме ето този и мери доста вярно и лесно.Бебка дори не усеща какво става край нея.В ухото температурата е най-вярна.А през останалото време мери супер точно стайната температура!
http://www.biberon-bg.com/product/2527/termometar-za-uho-chelo-i-staya.html

Общи условия

Активация на акаунт