nextdirect.com

• 60 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сандалите с такава коркова подметка винаги са били една идея умалени.

mylili, трета година подред купувам коркови сандали - винаги ги взимам с номер по-голями от обувките, които носи дъщеря ми в момента  Peace
Тази година примерно носи 8-ца, корковите са 9 и са ОК  Peace
Аз купих за себе си също ... нося твърдо 4-ка, взех 5-ца и са ми ОК, според мен са винаги умалени с един номер  Hug

# 721
По темата и аз да се запиша, пред 2 год купих на голямата, 11 р-р, и две години чакам да й станат. Всеки път ги гледам да  няма грешка в размера, но не11 си е и това е, доста бяха оголоменени.Сега  вече е на 12 р-р и тази година и са вече добре и слава богу ще ги носи. Харесаха и и казва, че са и много удобни. Ще видим.

# 722
  • София
Разбира се, виждам че мненията са различни на всеки, субективни....
Преди да поръчам тези коркови сандалки, попитах тук как са като размерче- дали си отговарят, за тясно и слабо краче ли са или...., и получих отговори, че са за по-широко краче, че за по-тясно няма да са удачен вариант...

Но се оказа обратното,  а именно че са  умалени. Но чак сега разбирам това, и сега се вкл. други мами с този коментар!
 Rolling Eyes

Нищо, даа сме живи и здрави пък обувки пак ще купим Simple Smile

# 723
Разбира се, виждам че мненията са различни на всеки, субективни....
Преди да поръчам тези коркови сандалки, попитах тук как са като размерче- дали си отговарят, за тясно и слабо краче ли са или...., и получих отговори, че са за по-широко краче, че за по-тясно няма да са удачен вариант...

Но се оказа обратното,  а именно че са  умалени. Но чак сега разбирам това, и сега се вкл. други мами с този коментар!
 Rolling Eyes

Нищо, даа сме живи и здрави пък обувки пак ще купим Simple Smile

Ами умалени са като дължина на стелката,но наистина корковите сандалки са по-подходящи за деца с широки крачета /дъщеря ми е с широк крак и и стоят идеално/, братовчедка ми взе за нейната дъщеричка,която е със слабо краче и не и стоят добре и ги продаде  Peace

# 724
Момичета, аз пак да си питам, някоя поръчвал ли е размер 35.5 дамско? Интересува ме дали дамските обувки си отговарят на номерата. Ходих да меря в магазина на NEXT в София, но нямат размер 35.5. Благодаря!   bouquet

# 725
От два дни се опитвам да поръчам от nextdirect.com и все ми дава някаква грешка. Има ли някаква тайна или вече не е възмоно да се поръчва директно до бг?

# 726
  • велико търново
Поръчах в сряда вечер и преди малко получих пратката .сессес Simple Smile
Ето тези джапанки  10ук;http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/25/3На джапанките пише 2 за 8 лири ,но явно не и за нас в България. Laughing
И тези ук 10;http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoes/8/8

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 17:19 от YSMIV4ICA

# 727
След като дам pay или втора страница на сайта  и ми дава тази грешка:  A problem has occurred and we are unable to complete your request.

We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you need any assistance with an existing order, please call us on             +44116 2847948      .

# 728
В 4-те почивни дни дали ще правят доставки DHL?

# 729
Момичета, има ли бански за бебета (7-9 месеца)?
Ако ми препоръчате с линк, моля ви от английския сайт, защото (не знам по каква причина) не мога да зареждам директа от вкъщи  Sad

# 730
anbibian,
всички бански от секцията 3м - 6г имат размери за бебета. Препоръчвам ти обаче бански от две части, защото лесно се преобува детето, има UV защита и покриват значително голяма част от тялото. Като тези, например:
http://www.next.co.uk/x492764s2#818674x49
За конкретен размер, не мога да те ориентирам точно. Ако е по-дребно детето - вземи 6-9м, ако е по-едричко, 9-12м.
Разгледай всички бански, но наистина, за такова малко бебе са най-добри тези модели.

# 731
  • велико търново
DHL   juli4ka няма да работят 4 почивни дни днес ми го казаха от офиса им като ходих за пратката си.

# 732
_Hope_ аз не знаех, че това са бански  Embarassed Мислех, че се облича на плажа над банския, за да предпазва от слънцето  Embarassed

# 733
_Hope_ аз не знаех, че това са бански  Embarassed Мислех, че се облича на плажа над банския, за да предпазва от слънцето  Embarassed
Ами...всеки ги ползва, както реши. Бански са си, може да се къпе детето с тях. Аз, например, купувам едни такива, които обличам само на пясъка. Не за друго, а защото по-бавно биха изсъхнали, от едни половинки примерно. Отделно купувам половинки и един цял бански, като дребната се къпе само с тях - сменям ги. За малко бебе, обаче, целият бански не е удачен. Половинките - също, защото лъчението е най-силно във водата. Ако ще къпете детето в басейнче, под чадъра /както предполагам/- може да вземете половинки. Във всеки случай, първия вид, който показах, е най-добър за малко дете, защото предпазва добре.  Peace

# 734
На мен всъщност за закрит басейн ми трябва, за да не е съвсем голо само по памперса за плуване, още не сме решили дали ще я водим на море с нас.
Мислех си за цял, че да не му е голо кръстчето, те все пак предполагам, че се събличат лесно и няма да има проблем да й сменя памперса, а и ще сме в хотел, винаги мога да ида до стаята да я преобуя  newsm78
Може пък да потърся бебешки лодки, сигурно има такива, в които бебето остава сухо и само го возиш из басейна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт