nextdirect.com

• 60 324
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

Имаме подобен модел от миналата година. Уникална шапка, спирали са ме хора на улицата да ме питат от къде е. Освен че е дебела, отвътре има подплата от полар. От опитът ми с няколко шапки на Некст е, че са умалени.
ами ние сега ще ставаме на 3 и аз гледах размер 3-6 години..то и по-голям де.. дали ще ни стане?

# 76
  • София
3-6 години е за обиколка на главата до 52см. По това се ориентирай Simple Smile

# 77
  • София
е, ако е така, значи не са особенно умалени...да не кажа никак newsm78

# 78
  • София, Младост
Здравейте!

Искам да попитам дали някой е имал проблем с плащането в сайта последните 2-3 дена? Опитвам се да пусна поръчка, но ми дава грешка, без да пише каква. Плащам Виза електрон на ПИБ- с нея съм плащала и лятото без проблем.

# 79
  • Sofia
Шапките са страшно умалени за мен и когато са в комплект с ръкавици, вторите просто се обезсмислят, имам цяло чекмедже с ръкавици, които са огромни на малката и докато стане време да ги носи ще сме забравили, че сме имали такива шапки.
Специално тази е страшно красива и на живо, но ако се приеме, че цената е само за шапката, 3-4 годишно дете ще му е трудно да носи този размер ръкавици, има я и в магазина им, може да се види на живо.
Всъщност повечето шапки, които съм взимала са били подплатени, от там вероятно идва и разликата в размера.
За връщането някой питаше, може да се връща, но е такъв филм, че по добре да не се захваща, има си и срок и всичко е за сметка на купувача.
Последната поръчка ми дойде за 2 дни, чак не можах да повярвам колко експедитивни са станали от DHL, похвално.

# 80
  • София
ми не знам, моят е на 6 г и е с обиколка 52 см, следващите с 54 обиколка и на мен ми стават, но може би зависи от дълбочината точно... а ако нещо от сайта не ти допадне не може ли да се замени в тукашният им магазин?

# 81
  • София
Дъщеря ми миналата зима беше на 2г., носеше шапка 3-6г. заедно с ръкавичките. Тогава сглупих и купих по-малкия размер и й беше страшно малка. Наложи се да ги продам. А дъщеря ми е дребничка. Току що й мерих същата шапка с ръкавиците, пак ще си ги носим.

# 82
  • Русе
Аз поръчах тоя комплект шапка, шал и ръкавици
http://www.next.co.uk/x482820s4
размер 1-2 год
моя син е на 1г и 10 мес и шапката му стига нахлузена до носа, много е голяма

# 83
  • София
Simple Smile
До глава си е.
Размера в сантиметри на шапките на Некст, съпоставен с обиколките на главите според възрастта (на СЗО) отговаря.
Друг е въпроса, че на един шапките ще са му малки, а на друг - големи.
Моето дете е на 2,6г, обиколката му също е 52 см (много му е изпъкнала главицата отзад просто) и респективно шапките 3-6 са за него (и не всички модели както казах).

Затова ви дадох размера на шапката в см, да се ориентирате по-точно, забравете за възрастта Peace

# 84
  • Ловеч
Предполагам момичето питаше дали пропускат не за да ходи с тях в дъжда, а ако случайно е с тях детето и завали дъжд дали ще се прибере с подгизнали крака или ще е сухо (знаем как децата улучват всички локви уж без да искат), но велура няма да изглежда както първоначално вече.

Peace  Peace Peace

P.p и тези ли са умалени ?!

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/accessories/10/3

# 85
  • София

Нали се разбрахме, че шапките отговарят по размер, въпроса е дали главите на децата не са умалени или уголемени Grinning

За трети път давам ориентир - 3-6 години е за обиколка на главата до 52см! Пише го на етикета отвътре.

# 86
  • Варна
А тези има ли пух вътре? Не се вижда от снимката http://www.next.co.uk/x48710s4#999270x48. Не мога и да преценя вече къде ми е по-изгодно.

Да имат пух вътре,дъщеря ми има същите,само че кафяви  Wink
Благодаря ти ! Сега остава да реша дали си струва да дам 50 лв за ботуши дето ще ги носи от дъжд на вятър.  Много са ми красиви и постоянно ги гледам  Mr. Green Не че тази година съм купила кой знае колко, само едни от Некста за сняг.

Забравих нещо важно да попитам . Подметката мека или твърда е, както и форда?

# 87
  • София

Нали се разбрахме, че шапките отговарят по размер, въпроса е дали главите на децата не са умалени или уголемени Grinning

За трети път давам ориентир - 3-6 години е за обиколка на главата до 52см! Пише го на етикета отвътре.
Според мен не е така много си зависи и от модела на шапката.Момичешките не си отговарят за момчешките нямам наблюдение.Дъщеря ми е с нормална главичка и размер 3-6 г. от поларените модели и е идеален,плетените са и малки,а тези тип барета са и големи всички по етикет са за 52 см. обиколка и главичката в случая е една.

# 88
А тези има ли пух вътре? Не се вижда от снимката http://www.next.co.uk/x48710s4#999270x48. Не мога и да преценя вече къде ми е по-изгодно.

Да имат пух вътре,дъщеря ми има същите,само че кафяви  Wink
Благодаря ти ! Сега остава да реша дали си струва да дам 50 лв за ботуши дето ще ги носи от дъжд на вятър.  Много са ми красиви и постоянно ги гледам  Mr. Green Не че тази година съм купила кой знае колко, само едни от Некста за сняг.

Забравих нещо важно да попитам . Подметката мека или твърда е, както и форда?
Е защо да ги носите от дъжд на вятър,само като вали не стават за носене,иначе в сух студ и дори когато има сняг,спокойно може да ги носите,но в киша не става да се носят  Laughing
Подметката е твърда  Peace

# 89
  • Варна
Не ми се щеше да са с твърда подметка. Виждала съм подобни тук в магазините и те са така. Не мисля, че такъв ботуш или обувка е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт