Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Някой назад питаше за No Vello , аз съм много доволна, досега имам 2 процедури, с 60-70 % успех. Машините са професионални. Не съм в този салон, но си взех ваучери за него. Тъй като са франчайз, предполагам навсякъде са еднакви.

Много ти благодаря - и цента ми се вижда доста изгодна.

# 616
Охх Дон Доматтттттттттт  Hug

# 617
Mama nely, като не я платиш в изипей, поръчката се анулира.

Благодаря ти   bouquet]

# 618
  • София-Младост
Дон Домат дават ли ги за вкъщи или консумацията важи само за на място?

# 619
Последния път хапнахме там,но си взехме и за вкъщи..но не съм сигурна дали ги дават изцяло за вкъщи.

# 620

Явно да, щом Таня67 обядва с третата пица сега Wink

И аз взех ваучер, как ще пропусна smile3521 Искам да отида и аз в някоя от новите пицарии - на Дондуков или на Шести септември Simple Smile

# 621
Дон Доматеца са си добри Simple Smile Ако трябва да бъда честна.. не ми е харесвал само 1 Дон Домат - беше някъде в центъра, около Червената Къща се сещам... обслужването нещо не беше на ниво, иначе храната - нямам забележки Simple Smile

# 622
Тази на Дондуков е точно до нас и оттам си взимам за вкъщи. Но и оттам едната пица, която беше за вкъщи с грах и яйца - беше ужасна - грахта все едно беше събрана от други пици, а яйцето да не казвам какъв цвят имаше  Sick, о да - имаше и косъм, за другите им пици нямах забележка.

# 623
  • Sofia
И аз си взимам Дон Домат, естествено, неколкократно е използвано, но ако следващия път включат и пицарията на Оборище, цена няма да имат, направо!!!

# 624
+2 от Дон Домат Peace

Ама направо тази седмица ми е само и основно с хранЪ Joy Седмица без готвене у нас!

Днес суши, после Чевермето, после Фиш§Фреш и за финал пилешки филенца със сметана и синьо сирене! Да живеят сайтовете за колективно пазаруване  bouquet

# 625
Някой назад питаше за No Vello , аз съм много доволна, досега имам 2 процедури, с 60-70 % успех. Машините са професионални. Не съм в този салон, но си взех ваучери за него. Тъй като са франчайз, предполагам навсякъде са еднакви.

ето за тук мисля да си закупя ваучери да видя как е newsm78 За сефте ще се подлагам на подобна процедура,а се каня от сума време.Дано си заслужава Thinking

# 626
  • София
И аз си взимам Дон Домат, естествено, неколкократно е използвано, но ако следващия път включат и пицарията на Оборище, цена няма да имат, направо!!!

Тя ми е любимата, особено лятото в градината  Laughing. Там редовно се възползваме от специалното им меню с други ястия  Laughing.

Снощи ядохме в ресторанта, но само 2 от трите средни пици и 3-тата я взехме за в къщи. Мисля, че няма проблем да се вземат и всички, но на място в ресторанта. В офертата пишеше, че не важи за доставка по домовете. Най-често посещаваме пицарията на Дондуков - 3 или 4 пъти. Първия път беше в деня на откриването. Явно още се учеха, защото пиците бяха леко сурови. Всеки следващ път ставаха все по-добри.  Grinning  Мисля, че вече не се различават много от тези на Веслец, защото в началото разликата беше доста голяма  Grinning.

На 6-ти септември дали е на същото място като преди? Или в съседна сграда?  newsm78 С новите ваучери ще я пробваме  Laughing

Седмица без готвене у нас!

Така най-обичам!  hahaha

# 627
Малко след полунощ и аз имах проблем с влизането в "Задружно".

**

Като заговорихме за пицарии, "Уго" май не са пускали ваучери, а много ми се иска.
Снощи докато нагъвах най-безсрамно една "Дядова ръкавичка", се замислих, че ще
е много хубаво, ако пуснат някоя далаверска оферта. Е-е-ех! Simple Smile

# 628
  • София
Знам, че преди доста се обсъждаше Тадж Махал, това предложение за доставка вкъщи дали си заслужава Thinking

# 629
Да попитам, спаначената на Дон домат, някой опитвал ли я е, аз я пробвах в пица-ресторант 3 и ми стана любима, в тази връзка искам пак ваучери за Пица-ресторант 3.

Общи условия

Активация на акаунт