Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Знам, че преди доста се обсъждаше Тадж Махал, това предложение за доставка вкъщи дали си заслужава Thinking
"Доставка е на стойност 3 лв., не е включена в цената и се заплаща на куриера. "

Аз искам ваучер за Дон Домат на Пиротска.
Иначе няма проблем всички пици да се вземат за вкъщи или да се доставят, като цената на доставката е написана в сайт-а Peace

Взех си билетите за Карлсон.
sweetkids_mama, според теб дали добре ще се вижда от балкона?

btw Места могат да се избират от 2 ред нагоре на балкона. Не можело от първи ред Confused Вярно, че са 5 лв., но ако не се вижда добре предпочитам да взема на нормална цена на хубави места, вместо да "отбивам номера".

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 14:33 от zvanche

# 631
  • София
Зарибихте ме с този Дон домат- поръчах и аз.  Wink  Чудя се на логопед в център "Аспекти".  newsm78 http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=685&refid=23574&webid=67  Някой да е ходил и да има отзиви?

# 632
  • Хасково
Моля за мнение за хотел Евридика Пампорово http://eha.bg/d2za , че прочетох доста негативни мнения Sad

# 633
Знам, че преди доста се обсъждаше Тадж Махал, това предложение за доставка вкъщи дали си заслужава Thinking

Ами заслужава си от гледна точка на това ако си ги поръчваш на нормални цени. Ако харесваш ресторанта и нещата ще ти допаднат. Като цяло самия ресторант си е скъпичък.

# 634
+2 от Дон Домат Peace

Ама направо тази седмица ми е само и основно с хранЪ Joy Седмица без готвене у нас!

Днес суши, после Чевермето, после Фиш§Фреш и за финал пилешки филенца със сметана и синьо сирене! Да живеят сайтовете за колективно пазаруване  bouquet

А имате ли представа тази пицария как е http://-spam129-Dve-vkusni-pitsi-Kaprichoza-na-polovin-tsena-v-p … Palermo-o322.html ?
Мисля да заведа едни приятели там, че ще ми идват на гости, а няма време за готвене вкъщи?

# 635
Да ви питам някой искал ли е фактура за платен ваучер? Thinking

# 636
Люлин - аз никога, през фирмата ли ще го минаваш  Hug

Атоник... ако получиш информация .. то малко е задължаващо, но ако можеш пусни ми лично дали си заслужава... че може някой да пише в темата, а аз да пропусна.... мерсиииии  Hug

# 637
Дидинка, защо не, за визитки се замислих, защото ми трябват.

# 638
+2 от Дон Домат Peace

Ама направо тази седмица ми е само и основно с хранЪ Joy Седмица без готвене у нас!

Днес суши, после Чевермето, после Фиш§Фреш и за финал пилешки филенца със сметана и синьо сирене! Да живеят сайтовете за колективно пазаруване  bouquet

А имате ли представа тази пицария как е http://-spam129-Dve-vkusni-pitsi-Kaprichoza-na-polovin-tsena-v-p … Palermo-o322.html ?
Мисля да заведа едни приятели там, че ще ми идват на гости, а няма време за готвене вкъщи?

Добре, момичета няма проблем ! Ще ви дам коментар и визитка, купувам я !

# 639
  • софия
Ей как ме е яд, че съм изпуснала тези летящи фенери. Детето щеше да умре от кеф. Очертава се да сме си тук за Нова година и щеше да е супер. Ако някой си е купил, моля да ми каже, че не са готини Rolling Eyes Или да пуснат пак... Хареса ми и магазина. Може да пуснат още нещо ...

# 640
  • София
Ей как ме е яд, че съм изпуснала тези летящи фенери. Детето щеше да умре от кеф. Очертава се да сме си тук за Нова година и щеше да е супер. Ако някой си е купил, моля да ми каже, че не са готини Rolling Eyes Или да пуснат пак... Хареса ми и магазина. Може да пуснат още нещо ...

Офертата е активна. Остават още 33 часа.  Peace

# 641
  • София
Искам да споделя мнение за салон за красота Sassy,поточно за Терапията B.D.R. .Това ми е първото несполучливо попадение с ваучер.Първо-хигиена е никаква,мръсно калъфче на кушетка,никакви еднократни чаршафи естествено,добре,че лягаш с дрехите и с обувките Simple Smile.Още с влизане козметичката сподели,че днес не и се работи.Следва невероятно спестяване на козметика, от всичко се слага буквално по капка и се търка /друга дума няма за това/ почти насухо.Вместо гелева маска и пъмп-масаж с нея имаме нервен масаж/ако може да се смята за такъв/ насухо и след това марлена маска пак почти суха.Финал-1 капка крем и опит за разнасяне по цялото лице. По принцип самата процедура е ммного хубава,правила съм такава в друг салон на нормална цена,но това днес направо ме срази.Ако в салона смятат,че не могат да си позволят предлагане на тази процедура на низка цена,по-добре да не го правят изобщо.А в момента върви пак тяхна оферта в друг сайт  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=719&refid=23574&webid=67.Искам да предпазя другите,ако някой мисли по въпроса. А да,козметичка няколко пъти повтори:"Искаме да сме модерни,нищо че нямаме пари".Това явно обяснение за качеството на услугата и явно това получават  хора с ваучери дето "нямат пари"  Shocked. Оценка 2/10.

# 642
  • софия

Shocked Не е. Излиза разпродадено в горен десен ъгъл, а като натисна купи излиза съобщение, че е изчерпан лимитът за ваучери за тази сделка. newsm78

# 643
  • Sofia

Shocked Не е. Излиза разпродадено в горен десен ъгъл, а като натисна купи излиза съобщение, че е изчерпан лимитът за ваучери за тази сделка. newsm78

ако толкова държите на фенерите мисля, че се продават на различни места, гледала съм преди по 3,4,5 лева, това са цените.

# 644
  • Абсурдистан
Иначе няма проблем всички пици да се вземат за вкъщи или да се доставят, като цената на доставката е написана в сайт-а Peace

Става въпрос за пиците от Дон Домат - уточнявам, защото така както съм цитирала не става ясно за кое говоря.

Има проблем с доставката за вкъщи - не става, въпреки че се заплаща отделно доставката.
Само на място - или консумация, или взимане в кутии за вкъщи.

Става въпрос за пиците от Дон Домат - уточнявам, защото така както съм цитирала не става ясно за кое говоря.
Ако някой му я доставят в къщи - моля да сподели, защото е много по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт