Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Линко, чудесна новина прочетох рано сутринта, хайде, още повече момичета да се хвалят със същото  Hug

Мецани, честит ти мъж пак в къщи  Laughing Да го поглезиш малко сега. Радвам се, че и твоите резултати са сравнително добре, стискам палци и пролактинът да се нормализира  Hug

А, Шанелче, Имам надежда, много ми е рано на мен за тест, стринка евентуално чак в понеделник-вторник я чакам  Simple Smile Някой друг да поднесе десерта  Grinning

Атадар,  Hug

Жоржита, честит празник и на двете ви   bouquet

Петеса, не се карай,  Heart Eyes всичко ще си кажа, но засега няма какво. Ни признаци, ни нищо  Tired

# 346
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Много хубави новини Simple Smile
мадам тиква честито и лека до края да бъде  Hug
linko5 и ти си за честито  Hug лека бременност ти желая  Hug
jiorjita да ти е живо и здраво детенцето  Hug
atadar браво на "бузанка"  Hug мен цял живот ми нападат бузите  Mr. Green
dianastml радвам с за добрите новини около вас  Hug
rendence добре, че вчера спомена за въпросната сребърна вода, веднага закупих  Peace и днес вече нямам налеп, а пак се беше появил на същото място... мерси много  Hug
mecani  не разбирам много много от тези хормони, но щом казваш, че са 50:50 нещата  Rolling Eyes
imam_nadejda натриев хлорид е проста готварска сол  Peace физиологичен разтвор иначе казано  Hug
продължавайте с хубавите новини и лек ден  Hug

# 347
Бени, знам, но исках да кажа, че това е основата на капките Simple Smile Диснемар се казват  Hug

# 348
  • Burgas, Bulgaria
гугуткиии...тази нощ спахме на земята...леглото се до чупи  Laughing -ама верно ,че точката иска ново легло
Пафке мила кога ти е РД  Hug. -заповядай в къщи на счупеното легло -явно носи късмет Hug
Атадарче направо ми се доплака от кеф като четох за бузите  Heart Eyes

# 349
  • София
Здравейте, аз напоследък съм много заета и не ми остава време да пиша (даже забравям да си пия фолиевата киселина Embarassed), но успявам да следя темичката.
мадам тиква, линко,  Hug и успешни бременности.много се радвам на хубавите новини.
Karo la, не се притеснявай, никой не ви мисли за несериозни. Времената са трудни, това е истината. Всичко ще се нареди, убедена съм.
pufpafka, пожелвам ти следващия месец да получиш приятна изненада -хубави магистралки и съответно догодина най-хубавия подарък за рождения ден  newsm32
При мен и този месец ми е съмнителен дали нещо ще стане, но...незнайно защо онази вечер почуствах, че нещо е станало. Голяма съм шматка  hahaha

# 350
  • В градината...
sadlady, а дано и други са споделяли тук, че са почувствали станалото  Praynig
аз пък все чувствам, че не е станало Sad

# 351
Здравейте, аз напоследък само чета, но не мога да не се включа сега, като прочетох тези хубави новини.
Тиквенце, Линко честито. Много се зарадвах  Hug
Линко избери някой супер романтичен начин да кажеш на мъжО и после сподели  Heart Eyes
Много късмет момичета на всички.

# 352
Момичета, от половин час не мога да спра да се смея. Тиквичката е написала гугуткиии, а аз влизам и виждам путкииииии  Embarassed и викам, таз съвсем е изпращяла. Ох, ще с напикая от смях.
Хайде да ви наръся сега за това, че ме разсмяхте  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 353
Здравейте, красавици!

Жоржинко, да е жива и здрава малката принцеса! Само радост да носи и да подхранва блясъка в очите на мама! Аз се почерпих от всичко по много  hahaha hahaha hahaha

Тикве  Joy Joy Joy Това легло е било късметлийското, определено!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Блонди, значи все пак нищо не се знае  Laughing Признаци може да няма, но надежда има...понеделник не е толкова далеч ( Praynig)  

Атадар, прекрасни новинки!  Mr. Green Hug

Имам надежда....какви са тези думи, бе жена? Поне можеше една буквичка да заместиш със звездичка  Crazy

# 354
МАДАМ ТИКВА
 ЛИНКО 
ДЕЙЗИ

БРАВО, МОМИЧЕТА!!! ДАНО ПОВЛЕЧЕТЕ КРАК  Hug

Имам Надежда - най-ефикасният начин за премахване на хремата е да вземеш шепа-две ориз, да го стоплиш в микро-вълновата и да го насипеш в платнена торбичка или чорап. След което го слагаш на носа и така стоиш докато оризът изстине. После дишаш свободно и се чувстваш човек Simple Smile
Линко бих искала да те попитам дали си пила чай от листа на малина този месец?
Лоли ха добре дошла обратно в темата, явилась-не запылилась  hahaha
Ети дано си по-добре, чакаме те с ъпдейт.   bouquet за теб:
Значи, да ви кажа, днес бях в шок от това, че с мъжа ми си разказвахме кой какво е сънувал през нощта и се оказа, че сме сънували един и същи сън...досега се улавяхме да мислим за едно и също, но да сънуваме едно и също е вече твърде фантастично Simple Smile  newsm78

# 355
  • Варна
Добро утро пиленца  Mr. Green
Линко, Честито мила, леки и безпроблемни оставащи месеци ти желая, и много здраво и красиво бебенце на финала   bouquet Това ЧХГ ми звучи малко двойно, но може и да бъркам  Hug
Жоржи, Честит празник на принцесата ти, да е жива и здрава, и да порасне много красива и щастлива дама   bouquet
Меци , радвам се че половинката ти е вече при теб. Не се притеснявай, ще свикнете с новия начин на живот и даже няма да го забелязвате после. Баща ми и други роднини от негова страна са с диабет, аз също съм предразположена и за това съм подготвена психически. Дано скоро да ви се промени още повече живота, но заради едно прекрасно слънчице  Hug

# 356
Ч.Р.Д  на малката Ивайла. Да е жива и здрава , весела , засмяна и да слушка мама.
Децата са дар от бога , слънцата в нашия живот .
ЛИНКО  пожелавам ти след 8 месеца , още едно  слънце да топли душата ти.

# 357
ТРИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТА  Crazy  newsm44 newsm44 newsm44

linko5 -  браво, градска  Hug

Искам да пожелая на всички здраве, колкото се може да се по-спокойни, никакви проблеми без бременността, много усмивки и само хубави вълнения !!!!

Mecani - лека полека нещата при теб ще се наредят, почнали са и ще им се види хубавият край, важното е мъжо е до теб и ще те гушка !
Аdatar - тази мома бузестата и ние няма да откажем да я поооощимеп мъъъъъничко Wink А, баткото разбира ли какво става?
Жоржи - да е жива и здрава, много да радва мама и татко , а скоро и кака на здраво бебе !

Успех на всички и дано има още много положителни тестове !

# 358
 hahaha hahaha hahaha hahaha ще ме разбиете с тези счупени легла  Joy Joy Joy

Бени радвам се, че ти е помогнала. Аз първоначално я отричай, но после направих няколко опита с мои познати и признах качествата и  Peace
атадар бързо оздравявай  Hug
Доржи да ти е жива и здрава малката рожденичка и много да те слуша
Петтеса още не съм се оправила, но до няколко дни ще съм ОК, а за командировката няма да говоря  Mr. Green

Аз сутринта точно преди да звънне будилника на милото сънувах, че му разглеждам профила във фейса и той там си е сложил лентичка ще ставам татко след ...... (не помня колко пишеше) и ми стана едно мило и хубаво и първата ми работа беше да му разкажа съня.

Лек и усмихнат ден от сополеното чудовище  Mr. Green ukliam1   Nerd 

# 359

...... сополеното чудовище  Mr. Green ukliam1   Nerd 

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт