Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 360

Честито на малката Ивайла!!!  nbirthday newsm18
Имам Надежда, освен, че се изчервих сега и ще си лягам смееща се  Joy hahaha
Хайде, заразихте ме с този албум, дайде линк моля и на мен Simple Smile
Лека нощ и приятен обяд, дано едно прасенце стигне, ако не - ще се обадя на едни момчета за още...ааа, ето ги и тях!!! newsm20

# 361
Ох, ще ме уморите днес от смях Simple Smile Клиентите се чудят какво ми става  Laughing

Това със счупените легла звучи добра тактика, може и ние да пробваме. Добре поне,че в нас имаме стая за гости (която щеше да става детска) с резервно легалце.

Искам и аз да сънувам хубави работи ама напоследък само едни ужасиии.. Починали близки, и други такива неприятни неща ама нали има суеверие,че до обяд не се разказват сънищата,че да не се сбъднат,затова спирам до тук.

Жоржи, да ти е жива и здрава дъщерята!! Да е много щастливо дете и да си я обичате!!
Atadarче, нямаме търпение да се роди твоята бузанка да я видим каква е принцеска  Hug

Благодаря ви,че ме разбирате с моите неволи с Държавата, че ми е много неудобно от ситуацията. Чувствам се като нередовна ученичка Sad

Хубав ден ви желая!!  Hug Hug

# 362
Добро утро момичета. Днес нещо до късничко сме поспали. Малкият ме събуди и аз грабвам го и на компа, викам още някой ще ме зарадва, но няма нищо  Sad
Блондиии, лелята да те пропусне, ама много ми се иска  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Оф, Карола, поне сте си оправили за момент нещата. Много кофти са тези неща, но пък хора сме, случва се  Peace
Аз днес ще правя сладки мъфини. Уф това сладкоядене направо ме убива  Tired

Даже забравих, срамота. Жоржи, да ви е жива и здрава рожденничката. Много се позагледах по първата, шарената торта да знаете, изяла съм я вече, черпете се с останалото

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 11:30 от shanel1982

# 363
  • до едно тепе
Здравейтее.Усмихнахте ме от рано.
Тикве и Линко тихичко честито.Леки и безпроблемни бременности и накрая здрави бебчета  ви пожелавам  bouquet
Жоржи да ти е жива и здрава рожденничката newsm51
Меци добре,че са пуснали вкъщи Мецан и нещата бързо да се наредят fingerscrossedОх тоя пролактин ooooh! дано успеете да го свалите скоро Praynig
Атадарче браво на мацката.Дългокрака и с големи бузки ехаа Heart Eyes
Лек и бебеносен момичета Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 364
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланче или пролактина ше свали мен или аз него - няма средно положение Mr. Green

пък да ви казвам как ме събудиха сутринта - напраУУУ мааали! Blush Mr. Green Mr. Green

сега ви оставям и тичам към здравна каса за заверка на протоколи - хубав ден момичета  bouquet

п.с. яяя прашец михих Blush Mr. Green

# 365
Поспаланче или пролактина ше свали мен или аз него - няма средно положение Mr. Green

пък да ви казвам как ме събудиха сутринта - напраУУУ мааали! Blush Mr. Green Mr. Green

Меци, един пролактин на едно Меци не може да се опре, така че ...да си влиза в релситИ гадината!

НиВга не мога да се сетя как са те събудили   newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Поспалани,  Hug Hug Hug

Шанелче, и аз съм на сладка вълна, но съпроводена с нещо киселко или соленко след това  hahaha

# 366
  • Варна
Линко, Тиквичке, честито!  Hug Hug Много се радвам за вас и ви желая една прекрасна и безпроблемнна бременност! Hug Hug Hug

Жоржи, честита ти рожденичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Меци, полека лека нещата ще се подредят важното е да се подкрепяте двамата. Hug Hug Praynig Praynig

# 367
  • Габрово
Мадам Тиква, Линко, честито  Grinning. Само хубави мигове от тук нататък ви желая.

Жиоржита, да ти е жива и здрава дъщеричката    bouquet  bouquet  bouquet.

Дианче, радвам се, че свекърва ти е добре. И химиото ще мине, няма да се притеснявате. По-добре с нея, отколкото без. Свекърът ми мина през химио, макар че неговия тумор беше уж доброкачествен. От операцията му минаха 3 год. и е добре.

Карола, няма от какво да се срамуваш, всеки има трудни моменти. И ние не сме цъфнали и вързали.
Относно таксата за включване на тока, не се надявайте да си я получите обратно. Борбата с монополистите е като борба с вятърни мелници. Вие си подайте жалбата за ваше успокоение.

Тони, радвам се за малчо, че вече е добре. Никакви болести повече.

Хубав ден  Grinning

# 368
Благодаря ви за пожеланията, много ме зареждате като ви чета и дано този път да стигнем до красивия финал Praynig
Аз тази сутрин не издържах и казах на моя мъж, тъй като знам от онзи ден и не ми се чакаше още. Просто излязох от банята влязох в спалнята метнах се върху него и му казах, че съм бременна. Той пък вика: как така нали не можеше да стане? После ме гушка, гушка и позакъснях за работа.
Предния тест му го бях пратила по куриер в работата , а първия път той ми беше купил теста и ме чакаше пред вратата на банята, този път реших че нищо не разбира от ЧХГ и няма смисъл да му го пускам в джоба или да му го поднесат като сметка в някое заведение  #Crazy  Joy

Жоржитка, да ти е жива и здрава принцесата и много да ти помага за втората принцеса  bouquet
Сарния, не съм пила листа от малина, а док ми изписа един дуфастон дето трябваше да го пия 10 дни, ама аз нали не си падам по хапове и го спрях на 5 ден. А и при прегледа ми каза, че имам два фоликула на единия яйчник от които единия ще се пука но било голям късмет нещо да стане защото другия щял да пречи и пак ме обезвери. Това беше два дни след рожденния ми ден.
Карола пуснах го на Борисова, но те го пращат в болницата и там се работи. На мен също ми се стори високо ама нали не е ниско, като реша кога да ида на док ще видим за какво става въпрос.

# 369
Жоржита, честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава   bouquet

Честито на виделите 2 чертички момичета  Hug Линко, Мадам тиква, Дейзи, леки 9 месеца ви желая  preggo

За всички нуждаещи се много стиснати палчета от мен  fingerscrossed

# 370
Eхааа, прекрасни новини  Hug Честито момичета. Лека бременост докрая.
Жоржитка да е жива и здрава щерката, че скоро кака ще става  Heart Eyes

Нещо да питам по запознатите, че ме гложди. Като дойде време за инвитрото, дали  да повторя цветната снимка за да няма изненади ? Някое хидро да не се е появило за 2 години  newsm78

# 371
linko5, това кой доктор?

# 372
Момичетааа,защо не мога да кача снимки в албумчето? Crossing Arms

# 373
Момичета, днес мойта маминка я приеха в болница.Не е нищо страшно , само изследвания ще и правят. Силно се надявам , след 3 дена като я изпишат само хубави новини да ни кажат. Искам да е мнгооооо здравичка и винаги, да е до мен.
Сега ще поработя малко и отивам да я видя.

# 374
Ех, че хубави новини! Честито на новите двучертичкови дами!  bouquet   От тук нататък само спокойствие и силна храна! Hug Mr. Green
Пожелах ви аз онзи ден да изпишете темата преди края на седмицата - ами справяте се успешно, вече сме наполовина. Laughing До края искам минимум още 3 такива тестчета! Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed И пак ще се опитам да помогна за тях с розов прашец... babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

П.П. Някой каза, че Тиквето хвърлила бомбата и до там. Не е съвсем вярно, има и втори пост след бомбата - да се връща да чете. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт