Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте
Момичета благодаря ви много  Hug Hug Hug
Аз засякох Кучо в един форум за цветя и пишем там и Месечинката също Peace
Дони всичко ще е наред споко Hug Hug Hug
Лека вечер на всички Hug Hug
Е Лолитка страшна си Hug Hug Hug

# 436
Ренденце, ти си ми надеждата, никой не ми е пратил албумчето...
Ети стискам палци вече да се прибираш скоро и с перфектни резултати.
Зузи - успех за 8 часа!
Йори розовото петънце може да е от вгнездяване, нали знаеш - бременна до доказване на противното, а и лашкането на настроенията са знак за хормоните - може би на бременност. Затова един съвет - НЕ на алкохола, НЕ на лекарствата, дори за главоболие, НЕ на стреса.
Блонди - ограничи си хапчетата, пробвай с много топли чайове и топъл ориз в чорап на носа - нагревки. По-добре е от химията. Все пак си НЕчакаща...
Пропускам още някой  - с настинка/грип и в НЕчакащи или вече бременни - не е добре да се приемат лекарства, по-добре хомеопатични и най-добре много-много течности и топли чайове.
ЕЛИЛ - късмет на майчето.
Диана - късмет за свекърва ти.
Молито - успех и следващия месец с резултат, и една хубава бомба да ни пуснеш!
Мишки, успех и да знаеш - бременна до доказване на противното!
Дони късмет, всичко ще е в норми! Мен ме бяха изкарали със съмнения за HPV в един PAP, а на следващия тест само за HPV всичко си беше чисто. Така че лабораторни грешки стават...
Теичка ако питаш мен - покажи му на твоя мъж една статистика:

Mother's age   Risk of Down Syndrome   Risk of any chromosomal disorder
36                    1/289                                  1/127
37                    1/224                                  1/130
38                    1/173                                  1/102
39                    1/136                                  1/83
40                    1/106                                  1/66
41                    1/82                                    1/53
42                    1/63                                    1/42
43                    1/49                                    1/33
44                    1/38                                    1/26
45                    1/30                                    1/21
Journal of the American Medical Association, ©1983
Modified by the American College of Obstetricians and Gynecologists, ©2005

А ето тук е показан процент на шанс да се зачене спрямо възрастта (черната ивица: процент на вероятност да се зачене, синята ивица - процент на вероятност за безплодие):

Лоли приятна почивка и успех в бебеправенето !

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 23:03 от Sarnia

# 437
Моли, напред миличка! Звучиш много борбено, само така! Hug

Йори, аз мога да дойда по всяко време  Mr. Green

Лолке, ти направо като приказка си го написала, че и с картинки  Joy Joy Joy

Благодаря за палчетата! Hug

# 438
Sarnia , имам 10 години, дотогава дано или аз да осъзная, или той.  Hug
Зузиии, стискам ти палци и с нетърпение чакам да пишеш утре след прегледа ! Heart Eyes Hug

# 439
  • Burgas, Bulgaria
абе за мъжете няма ли такава табличка-моя мъж пита.....щото гони 40-те и каза ,че аз ще съм виновна ако не направи футболният отбор за който мечтае  Joy

# 440
ако има такава табличка- дайте насам, че и моя има нужда от преосмисляне на приоритетите smile3537 smile3538
айде лека, че сутринта пак ще ходя като глух петел hahaha

# 441
  • В къщурката на хълма на феите
Тикве твоя и той ли смята да ражда с теб? Mr. Green

# 442
Loli - хахаахахах какъв е този комикс, искрено ме зарадва преди лягане !!! Лека почивка и успех с ловуването  Praynig Hug

# 443
  • Пловдив
lolilita_, хихих много забавен пост! дано всичко да се изпълни по заложения план  Hug

# 444
абе за мъжете няма ли такава табличка-моя мъж пита.....щото гони 40-те и каза ,че аз ще съм виновна ако не направи футболният отбор за който мечтае  Joy

Мадам Тикве намерих такъв цитат за възрастта на мъжете-Sometimes older men have less interest in frequent intercourse, which can be a factor.
Т.е. трябва да му кажеш, че с възрастта все по-рядко ще е във форма за ежедневен бебеправещ маратон, може да му препоръчаш да тренира нещо, незнам, да тича около градинката... Joy hahaha

# 445
Добро утро!
Да сервирам кафенце...

Ние вчера си изкарахме чудесен празник! Благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug
Да се отчета,че и на ЖК бях-всичко с бебка е ок вече сме 1650кг (доктора каза,че вървим 5-6 дни назад защото при него излизам точно 30 г.с,но като знам,че и каката ми се роди 2750 не очаквам този път да е някой  Joy гигант) обърнала се е в стартова позиция и на 9.11 по живо по здраво излизам в майчинство вече  #Crazy #Crazy #Crazy -мале като се върна назад във времето все едно вчера беше 18 април !
p.s.Зузко  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за прегледа след малко и  hahaha БЕЗтърпение те чакам на отчет!  Hug
Хубав ден на всички!

# 446
  • София
Дубрутруууууууууу
jiorjita да ти е жива и здрава порасналата мома, много да те радва и да се гордееш с нея и скоро най - добрата кака Heart Eyes
KaRoLa радвам се, че сте се оправили Hug Hug Hug всички имаме трудни моменти Tired но за жалбата не се замисляйте Peace  Hug Hug Hug хубавото тепърва предстои Peace Hug Praynigа за 90 дневната и ние с мъжчето я карахме приключих е в цикъла с положителния тест и резултата -13 Rolling Eyes сега мъжчето я започна отново, а аз дебелея покрай него, но и моя ред ще дойде Rolling Eyes
jiorjita , imam nadejda , Плодчe , pettesa , pufpafka , r@li , ant G , lolilita_ , dianastml ,  Блонди , benitabeni , мадам тиква , zuzi_79 , Antonelly , rendence , KaRoLa , pospalancho , мишки , баба Яжка  , Doni M  Hug Hug Hug Hug Hug
pettesa успешен семестър ти желая Peace
pufpafka желая ти от сърце най - прекрасния подарък за рождения ден Praynig Praynig Praynig
roxanna  Praynig Praynig Praynig
sadlady  Praynig Praynig Praynig
Sarnia ей това му се казва да си намериш половинката Heart Eyes Peace Wink
rendence дано е пророчески Praynig Peace Hug
linko5 толкова хубаво се е получило Heart Eyes Hug Heart Eyes
sigma не съм най - запозната, но знам че ЦС и хидротубацията имат давност 6 месеца Peace ако са минали повече е хубаво да се повтори, но лекаря ти ще прецени Peace
ELIL11 едни стиснати палци за хубави новини покрай мама Praynig Praynig Praynig
Gentle_flower добре дошла  bouquet
Cherry Mam дай Боже скоро да осъществиш плана си Praynig
eti_1988  Hug Hug Hug радвам се за добрите новини, стискай зъби скоро ще си си в къщи Peace Hug Heart Eyes
Niya_Petrova нормално е да е по висока, но е добре Peace
dianastml  Hug Hug Hug
vnd ако ТТ се е покачила, нормално е и БТ да е по - висока, но ако не си имала температура може и да е от друго Rolling Eyes
по темата за мъжете и дърпането - моя не е от дърпащите се особено що се отнася за направата Crazy първия път малко по - трудно и операция му се наложи да прави Rolling Eyes сега е малко стреснат - и няма как с тоя финансова нестабилност Tired и за третото / макар и план де лукс и то за след поне 4 - 5 години/ започна от сега да се пазари. но си стиснахме ръцете, че като му дойде времето ако още го искам - след като съм израснала двете дзверчета - ще си го направим Heart Eyes
мишки  Praynig Praynig Praynig
Теичка  Hug Hug Hug
Йoри  Hug Hug Hugедва ли го е казал с лоши чувства - те имат много различен светоглед и Емул се опитваше така да ме успокоява в моменти когато ... ми трябваше друго Rolling Eyes ще се успокойте, ще поговорите и ... всичко ще е наред Peace но изказването ти ми напомни за една съфорумка - голяма хубавица ама имаха много проблеми включае много лоша спермограма Mr. Green и пристигат на среща - форумска с друга съфорумка под ръка и се заливат от смях - по пътя на сам някакъв им бил подсвирнал с кола и те си говореха, че трябвало да го накарат да си покаже морфологията преди да подсвирква Joy
molito_84  Hug Hug Hug стискам палци  Praynig Praynig Praynig
Doni M дано всичко е наред и скоро вдигнеш хемоглобина Peace
blagovesna ох не знам виждала съм тези анкети само в МД. в тази лаборатория като правят това изследване нямат ли ги? дано се включи някоя мама правила ФМ във фемина, можеш да разпиташ и по отчетните Peace
аз все още съм от сополивия отбор -май дори се влошавам въпреки чайовете, сребърната вода и горената захар, ноооо не се отказвам. лошото е че и последния оцелял в къщи явно сдаде багажа Tired Ого ми беше с висока Т тая сутрин и не спа никак добре цяла нощ ooooh! сега след панадола - дремуца да видим до кога Rolling Eyes дано се размине по - леко Praynig Praynig Praynig
желая ви усмихнат, вълшебен и позитивен ден и много и все хубави новини Praynig Hug Heart Eyes

# 447
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Взех кафенцето и цоп тук веднага  Grinning

Лолилитке, то можеше и само картинките да оставиш, пак щяхме да разберем всичко  hahaha Наслаждавай се на почивката, има нужда човек понякога да остане сам  Blush

Сарния, още кретам в 15-те процента на синята лента  Tired  Crazy Дано ме пропуснат точно те. Пих снощи един парацетамол, че тая глава  smile3538 Май съм си чакаща, освен че признаци нула, Т° ми е много ниска, дори болна. Дори и след ставане да взема термометъра, пак едвам се дотътри на 36.8°  cold Така че не чакайте от мен десерти, някоя друга да се стяга  Mr. Green

Зузи 8 и 5 е при теб, така че стискам с всички сили и чакам отчет  Simple Smile

# 448
  • до едно тепе
Добро утроо.
Днес сме ранобудни  Mr. Green
Дони,а защо не се обадиш на док да го питаш за стерилната урина щом имаш бактерии.Хапвай и повечко червено месце Laughing
Лоли  Joy
Моли дано следващото инсе е последно  Praynig
Зузко чакаме те Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 449
Доброо утро момичетаа  Hug  bouquet

Лоли и аз съм самичка тези дни  Drunk .  мъжа ми също е в командировка и съм го ударила на женски предавания, сериали, ходя си с розовото одеалце навсякъде и лоча горещ шоколад и вино в промишлени количества, абе ергенлък .

Йори не се коси мила, ако трябва свиркай, ще съберем дружинката. Но имай едно  наум, че ние много се вторачваме в думите и някой път си го интерпретираме по нов начин. Още в началото като заговорих аз за детенце, моят ми беше изръсил "не се притеснявай, ще си имаш детенце със следващия си приятел. И аз като се тръшнах бях готова да си ходя, скарахме се чудесиии станаха, докато се разберем какво е искал той да каже. А той милият тъкмо беше с възпаление на кръста и вика :" гледай ме на 30 каква развалина съм, кой знае до къде ще я докарам". Той кви страхове имал, аз какво го изкарах, но докато му дам думата да се обясни и да ми каже какво иска да каже, смятайте какво се изля върху него, а той душичката е много мил и внимателен с мен, ама аз подпаля ли маратонките, ужасна съм направо.  ooooh! ooooh! Та така, някой път тълкуваме не както трябва.

Дони аз снощи точно гледах по UTILISIMA - канала, даваха за най- честите неразположения при бременните и казаха, че това са възпаленията и бактериите в пикочните пътища, така че пускай урина за всеки случай.  Hug Така поне което чух е че е възможно да предизвикат тези възпаления дори контракции и повечето от пъти е възможно да не усетиш дори възпалението, докато не предизвика усложнения на бременността.

Многооо хубав ден ви желая момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт