Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ох, момичета чета ви 4 часа и не мога да смогна!
Първо на Тиквето и на Линко Честитоооооо! Толкова се зарадвах, че чак се просълзих. Страхотна, лека и безпроблемна  бременност ви желая!   bouquet  bouquet  bouquet
Плодчеееее и аз нямам търпение за теб за утре и  Praynig Praynig Praynig
Блонди хайде казахме тоя месец!   Naughty
А за бабите и мен там да ме наредите, че тази година 35 ще минат  Embarassed
Хубава вечер за всички бъдещи мами!

# 541
ееееееее, здравейте мацки! най - после ви дочетох!!! Яжкеее, няма десерт...ще си чакам реда - 188 hahaha Joy
Плодче,  EFP preggo
Линко- аз чая го спрях лятото, мюсли с мляко, мед и добавено ленено семе, сушени кайсии и суш. сливи Toilet
на всички други Hug

# 542
Блонди, а торта де! Crazy

# 543
Йори, ЦветенцеHug Hug Hug
КаролаHug Hug иска ми се да вярвам в положителния резултата, в този смисъл... не се правя на разсеяна Wink Близо 2 години изминаха откакто бебеправим и никога не съм виждала две черти една до друга. Все още не мога да си представя, че може би скоро ще ги видя - две плътни. Дай Боже, всички ние много скоро да се радваме на растящите коремчета и бебешките ритничета Praynig Praynig Praynig Praynig

# 544
  • Варна
Плодче,този път повярвай!Ама истински!
Дошъл е твоят миг!!!  bouquet

# 545
Плодче, и аз хвърлих едно око на теста и там има 2 чертички...Силно стискам палици утре да има едно 100% положително включване от теб  Praynig Hug
/На мен на 1д закъснение 2рата чертичка едва едва се виждаше...чак като мина повечко време стана по-видима. В началото мигах на парцали и се чудех дали понеже съм сънена не ми се привижда - правих Sure check/

# 546
  • Варна
Добър вечер, милички  Hug
Зузе, с теб сме мила, не го забравяй! Ще се моля за едно тупкащо сурчице в Понеделник, под твоето  Hug Hug Hug
Плодче дано това да е твоя месец мила, много силно се надявам на положителен резултат! Ще чакам утре с нетърпение да прочета следобедния ти пост  Hug Hug Hug
Момичета и аз ви моля да ми стиснете едни палчета утре, че съм на преглед в Плевен и ми е малко притеснено.
Много ви обичам и ви хъгвам мноого силно  Mr. Green

П.С. Яже, наистина не ти личат годинките. Младо яре си ти още  Peace  Hug

# 547
ВК, при кой лекар ще ходиш??? Силно стискам палчетат и  Praynig Praynig Praynig
Кали, ФорестчеHug Hug

# 548
Перуника много те моля, не приемай графиките и статистиката, които изкарах за директно отношение спрямо теб. Ние всички сме с индивидуален организъм и ритъм, и това, което е валидно за едни - не е правило за други...Тази графика я изкарах за Теичка, за да "плашим" мъжете със статистика, защото много пъти мъжете имат нужда да ги постреснем и да спрат да отлагат с тяхното "не е моментът сега, нямаме финансова стабилност сега и тем подобни"...Много те моля, ние сме тук за да си даваме подкрепа и да си вдъхваме така необходимата ни вяра и надежда за успех!  Hug

Блонди, Яже айде стига де, какви баби, съвсем хубава възраст е. Виж, ако бяхме в племе на аборигени - тогава да, щяхме да сме вече не баби, а пра-баби след 30г. Междудругото и аз съм във вашия клуб на след 30г... hahaha

Дони - дано всички анализи са чисти и всичко е наред, стискам палци!!!
Зузи[/color] - стискам палци всичко да е наред, опитай да мислиш позитивно и да бъдеш по-спокойна, макар и да е трудно. Има хиляди случаи на медицински грешки и грешни преценки, така че горе главата  Hug
Плодче - дано!!!!
Ренденце, Пуфпаф, Яже - мерси за албумчето, много мило. Всички сте много готини.
Блонди дано да е станало все пак и да има изненада Wink

# 549
Моля и на мен да ми пратите линк за албумчето и аз да ви видя  Praynig

# 550
  • Пловдив
V_K, да се върнеш с добри новини от прегледа  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 551
лека, момичета Hug мноооого болезнен цикъл тоз път ooooh! отивам да подремна Flutter
спокойна и бебеносна Heart Eyes Flutter

# 552
Аз днес съм изостанала  Embarassed
Плодчето, видях теста, очаквам потвърждението утре с нетърпение.
Ама за годините на Яжка нещо не съм разбрала  Simple Smile пък гледам всеки коментира
Линко, точно днес някъде четох, че зеленият чай, черният, джинджифилът, канелата и още доста неща бяха трябва да се избягват тъй като нещо правели, ще поровя малко да видя къде беше и ще ти го пратя. И аз съм с такъв проблем както се помня

# 553
•Съдържащият се в него цинк го прави много благотворен за бременни жени.
Ето това прочетох в гугъл, както и обратното твърдение че е вреден, в разни други форуми.
Аз си вземам само насипен, не пия филтър, че незнам какво има вътре в пакетчетата.

на друго място четох че вредата е в това,че пречи на фолиевата киселина да се приеме от организма.

Линко този, който се продава в пакетчетата е предимно сена с малко зелен чай вътре
А иначе и аз съм с този проблем, но вече спрях да се впрягам и оставям нещата на естествения им ход  Mr. Green Blush

ВК Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 554
ВК, успех, миличка!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Блонди, на мен защо ми се струва, че може да не дочакаш ЦС?  Стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт