Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, гоооолям студ навън no мразя да е студено!
Аз още си чакам цикъла и си търпя болките в кръста и корема, това гадно време пак  ми го обърка, май месец пак така ми закъсня с 4 дни при промяната на времето.
Довечера сме на първия рожден ден на близначета, момченце и момиченце, на наши приятели заченати инвитро.
Моята кумичка вече 4 ден стои в Тутракан и чака да започне раждането, ама нещо няма позиви, не му се излиза на бебчо, а тя вече няма търпение, беше за 13-ти определена, ще я изчакат още малко и ще я предизвикат.

Плодче, как е при теб положението?
Тиквичке, много гадно така да те мъчи и да не ти идва знам. Както ти е писала Плодчето, при мен така се получава имах положителен тест за О, а после на фоликулометрията се видя, че не се е спукало фукито и нямам Ову. Дано при теб не е така.

# 76
  • Burgas, Bulgaria
оооххх дано се спука ако до сега не го е направил ,че дясното яйце именно заради задържан фоликул си отиде -пък и щеше да ме умори ......
Линко дано кумичката ти роди по-бързо и лесно  Praynig

# 77
  • В градината...
Tикве, даже и при О не винаги може да стане оплождане. Аз и този път на фоликулометрията доказах О, но съм сигурна, че за пореден път нищо не е станало, тъй като температурата ми пада.
В сайта babyplan имаше една статия, в която като заключение имаше формулировка - все пак, тайната на зачатието остава неразкрита.
Аз затова и си блъскам главата, но колкото и да я блъскам, нищо не мога да направя  Thinking

# 78
даже и при О не винаги може да стане оплождане.

Имала съм няколко доказани О след фоликуметрия, но... за сега без резултат.

Линко, при мен нищо ново. На моменти ме боли като преди МЦ и като усетя болка тичам да проверя Simple Smile И моят цикъл май е като твоя, объркал го е времето. Мисля да направя номерът с аспирина и горещия душ и да видим дали ще дойде. Simple Smile
Весело изкарване на РД!

# 79
Емичка отиди до аптеката, купи се тест и го направи утре сутринта с първа урина като не можеш да чакаш не се мъчи
пуфпафка  Praynig Praynig Praynig
сарния и аз вчера се сетих за лоли
ооох атадарче направо се стоплих като видях топлото нещо (представих си че е чай, че аз кафе не пия много)  Hug
мечкони Hug усмихна ме
слънчо а от мен погал по големия корем  Hug Hug Hug
плодче  Praynig Praynig Praynig дано да не стигнеш до клостила и да се е получило  Praynig Praynig Praynig
мадам тиква има вероятност да не настъпи О след положителен тест - тестът отчета пикът на LH, но не е 100% гаранцията, че ще има О, за това тестове +БТ дават по-точна картинка какво се е случило. А шансът да се получи бебето, когато се прави секс в подходящия момент е 30 %, така че не се отчайвай.

# 80
Мисля да направя номерът с аспирина и горещия душ и да видим дали ще дойде. Simple Smile

По-добре недей  Hug Ако е станало бебе, няма да се зарадва на процедурата   Confused

# 81
 Thinking лежа си,  разглеждам си календарчето и се наслаждавам на собствения си мазохизъм  Laughing
чудя се ако на 4.10  теста за О е положителен, 4-9.10 бебемаратон,  кога се пада предполагаемата инплантация newsm78 и дали тези боцкания и прерязвания от петък до сега имат нещо общо Thinking, много не съм наясно и с БТ - колко време след Ову спада? Rolling Eyes

# 82
  • Габрово
Леле момичета, колко сте бързи в писането. Връщам се да ви чета тутакси.

Желая късмет на всички в новата тема  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 :babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 83
Плодче, Блонди е права, а и защо съм ги стиснала аз тези палци като ще пиеш аспирин Wink

# 84
Откзахте ме от аспирина Simple Smile

# 85
Наистина не разбирам какво стана с тия сезони - на мен пролетта и есента са ми най-любимите по принцип, а напоследък никакви ги няма. И пролетта беше много кратка тази година, а есен направо имам чувството че нямаше...  Tired
Друго си е с 4 пълни сезона

# 86
  • Сливен
Привет и от мен  Hug за всички , честит първи сняг, въпреки че при нас се вижда само на Балкана, в града няма такова чудо Laughing и слава Богу, не обичам снега, студа и изобщо зимата.Дано всяка изгряла надежда на някоя от вас да завърши с  EFP Не чакам лелката на 20.10. - ще видим какво ще стане или няма да стане Laughing

# 87
Йори, добре дошла. Стискам палци Simple Smile
Старлетче, честити ти вече потвърдени сини гащи Simple Smile
Бубу, много ми хареса поговорката " Който не се лекува от мазата, се лекува от аптеката"
Ако знаете, как ми се пийва ракийка. Аз много си я тача, дори сънувам, че ходя в някои заведения и докато още Милото не е дошло си поръчвам, последния път дори си поръчах 7 големи ракий, а сервитьорът не искаше да ми ги дава, защото съм бременна.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy
Алексия, браво за спермограмата, дано скоро се похвалиш и с магистралка Simple Smile
Ренденце, дано 11.11.11 ти донесе късмет (бебе)  Praynig Praynig Praynig
Поспаланче, ЧРД на татко ти Simple Smile
Сарния, аз също видях луната и все още съм запленена  Crazy
Ани, дано и при теб 3-те 11-тици са на късмет и спомогнат да се случи чудото  Praynig Praynig Praynig
Антонели, хвана ме. Май наистина съм най- малката. Да, тази година навърших 20 ( 17 юни) Ти как си?
Цана 87, добре дошла и скоро към отчетните  Hug
Момичета аз така и не успях да вляза в албумчето и да ви видя. Я, ми дайте паролката, хем и аз да кача някоя снимчица Simple Smile
Бубу, много те прегръщам и стискам палци скоро да гушкаш бебе  Praynig Praynig Praynig
Звездичк, стискам палци следващият месец да е вашият  Praynig
Слънчо, какви са тези медицински работници?!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Блонди, ти си велика. Прекрасна е тортата. Живот и здраве като родя, искам да ми направиш една торта за новия член от семейството Simple Smile  Mr. Green  Heart Eyes
Слънчо, ти си Шрек, а снощи татко ми каза, че съм Обеликс  hahaha hahaha hahaha
Зузи, как си?
Благовесна, видя ли панталоните? Не знам дали ти казах, но имам още едни дънки и един гащеризон на H&M Mama
Пуфке, стискам палци след няколко дни да ни зарадваш  Praynig
Момичета, не знам къде вали сняг, но тук е само сух студ. Още сутринта съм си запалила камината и си лежа пред ТВ-то и компа  Mr. Green
Меци, дано всичко се нареди и момчето ти скоро да е по- добре, а ти да си 2в1   Praynig Hug Praynig
Сега да ви понаръся с розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 88
  • Сливен
 newsm79 newsm75 newsm28 newsm79 newsm75 newsm28 да съм пъpва под пpашеца

# 89
Здравейте момичета!
Емсичка, Плодче-дано да са за хубаво закъсненията!
Мадам Тиква, дано при теб да не е бил верен теста, ако е било рано, все пак щом няма М. има надеждица!
Зазу, успех, дано да уцелите момента!
Пуфпафче, на мен си ми прилича точно на имплантиране, дано всичко да е наред!
Реших и аз да пия чай от листа на малина, понеже видях, че пишете тук за него и си припомних за какво се пиеше, понеже през бремеността бях пила от него! Само остава да придумам мъжо да посвършим малко работа като му дойде времето, че иначе само ще отидат на вятъра листата! Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 15:49 от Звездичка!

Общи условия

Активация на акаунт