Не издържам хора, това дете реве всеки ден повече и повече!!! От миналата седмица й обявих бойкот и си казах край, повече на ръце няма да я приспивам, ако ще да реве цял ден (тя и без това си реве). Еми няма братче... кошарата се разскърца от клатене, единственото нещо, което постигнах е, че се научи да пищи и да крещи 5 пъти по-силно
Това за мен не може да са просто зъби... чудя се вече на какъв доктор да я водя, хомеопатия пие, нищо не помага
Междувременно ни излезе 1 зъб и отгоре, но странното е, че не е от тези централните, а до тях! Другите и те са побелели яко, сега чакам поне още 3 зъба на един път, ако не се свърша до тогава 
), но от време на време се килва настрани и се сърди докато не я изправя пак. 

Ще се радвам да кажеш, че съм бла права някой ден 
Серозно ви бях заподозряла и в лицемерие, защото уж все хубав, сладък, пък накрая никой го не ще детето

Серозно ви бях заподозряла и в лицемерие, защото уж все хубав, сладък, пък накрая никой го не ще детето

просто съм с две момчета
Чакайте да поотрасне детето, пък само ще си реши, но все пак да си кажа, че като майка се надявам и аз като Хера, че и мойто ще е с правилна ХУриентация

! А за всички нас- Господ да ни дава здраве и да се молим да не ни спохождат такива трагедии- както за самите нас, така и за хортата около нас, а и за всички останали..Нкой не го заслужава...
Ето например аз, обявих че Магелана е свободна и веднага си намери мъж и то в чужбина и то какъв!
Мисля, че и с майка му ще се разберем прекрасно, та така стават нещата!
Просто харесай някоя и бъди по- настоятелна, а ''като Мохамед не отива при планината, накрая планината отива при него''- та и вие с Шени така! 
За живите-да оценим какво имаме и да му се радваме на маск!
! А за всички нас- Господ да ни дава здраве и да се молим да не ни спохождат такива трагедии- както за самите нас, така и за хортата около нас, а и за всички останали..Нкой не го заслужава...

Да почива в мир! Млада, млада, безбожно млада....
Препоръчани теми