Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 556
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Честито Зъбче на Маги! Да е здраво, да е бяло и още по - леко да изкара другите зъбченца!  Hug  tooth

Ехааа колко почерпки и днес! Честита 5та месечинка на Габчо и половин годинка на Ирина, Мартин и Цвета!

Ние с Рая от вчера водим борба с памперса и за сега нещата са горе-долу добре - 5 на 2 за нас! Laughing Дано скоро свикне съвсем и винаги резултата да е в наша полза. Wink
да не би да се учите на гърне?

Гери, пак ли заминава капитана? Тцтцтц, много неприятно. Но поне щом ще е тука за РД на Еди, това е добре.  Hug
Мдааа, няма как, морета и океани го зоват!  smile3506

# 376
  • Варна
Ха, ДВ!
Не съм писала от цяла вечност... само ви чета и мълча като д*пе  Mr. Green
Аз съм пред нервна криза. Вече не съм сигурна кой реве повече - бебето или майка му  Tired Не издържам хора, това дете реве всеки ден повече и повече!!! От миналата седмица й обявих бойкот и си казах край, повече на ръце няма да я приспивам, ако ще да реве цял ден (тя и без това си реве). Еми няма братче... кошарата се разскърца от клатене, единственото нещо, което постигнах е, че се научи да пищи и да крещи 5 пъти по-силно  #Cussing out  Това за мен не може да са просто зъби... чудя се вече на какъв доктор да я водя, хомеопатия пие, нищо не помага  Tired Междувременно ни излезе 1 зъб и отгоре, но странното е, че не е от тези централните, а до тях! Другите и те са побелели яко, сега чакам поне още 3 зъба на един път, ако не се свърша до тогава  Tired
Тъй.... оплаках се пак....
Инъче по темите: върти се на всички посоки, мъчи се да пълзи, вдига г*за ама предницата забива  Laughing седи седнала сама като Рафи (Бубе, страхотен е този Рафи  Heart Eyes), но от време на време се килва настрани и се сърди докато не я изправя пак.
Мляко в пюрето слагам само, ако не го яде. Ако е рядко пюрето слагам направо сухо АМ от кутията, за да не се разреждам още повече. Ние още не можем да заместим цяло хранене, уж яде с апетит пюрето и в един момент стиска устата и почва да се дърпа и си дояжда с мляко. Всеки ден различно количество изяжда, въобще не мога да й хвана спатиите.
Зазка, много се радвам че сте добре  Hug
Честити зъбчета на всички озъбили се  Mr. Green да са здрави и бели, и да излизат без много рев  Crazy

# 377

Опосумчееее...не случи на момиченце ти.Красиво, ама проклето, бе..
Повечето момиченца по моя статистика сами се гледат, не разбираш, че бебе имаш или поне все такива приказки чувам от хора наоколо, но и аз все си мисля, че ако някой ден се реша на трето и дай Боже с окаже момиче и аз няма да случа, и на мен проклето ще ми се падне, да знаеш  Laughing

Има предвид, че няма все така да бъде И моите деца са такива, но по Габи знам, че нещата после се обърнаха тотално на 180 градуса и след трудното ревящо бебе, си имах най-прекрасното, кротко, мило и послушно детенце..  Heart Eyes Ще се радвам да кажеш, че съм бла права някой ден  Wink

Сега като прочето Опосумката, та се сетих още две неща, които пропуснах вчера (казах ви аз)- първо да ви благодаря за хубавите дми за бебе Рафаел и второ да кажа на Шени, че благодаря за предложението да ни иска за зет, вече бяха загубила надежда, че някой ще го поиска милото и все се чудих- дали е защото изкара пневмония на невръстна възраст или е защото му е крива главата  Thinking Серозно ви бях заподозряла и в лицемерие, защото уж все хубав, сладък, пък накрая никой го не ще детето  Naughty  Crossing Arms
 Joy

# 378
второ да кажа на Шени, че благодаря за предложението да ни иска за зет, вече бяха загубила надежда, че някой ще го поиска милото и все се чудих- дали е защото изкара пневмония на невръстна възраст или е защото му е крива главата  Thinking Серозно ви бях заподозряла и в лицемерие, защото уж все хубав, сладък, пък накрая никой го не ще детето  Naughty  Crossing Arms

Joy Joy Joy
Буболиноваа бее, как пък реши, че не искат Рафчо за зет- теб не те щат за свекърва!  hahaha hahaha

# 379
  • Стара Загора
второ да кажа на Шени, че благодаря за предложението да ни иска за зет, вече бяха загубила надежда, че някой ще го поиска милото и все се чудих- дали е защото изкара пневмония на невръстна възраст или е защото му е крива главата  Thinking Серозно ви бях заподозряла и в лицемерие, защото уж все хубав, сладък, пък накрая никой го не ще детето  Naughty  Crossing Arms

Joy Joy Joy
Буболиноваа бее, как пък реши, че не искат Рафчо за зет- теб не те щат за свекърва!  hahaha hahaha
АХхахаха стига де... Mr. Green Joy Joy Joy Joy
БУБЕ не да не го поискам Рафката...нищо му няма на детето Heart Eyes просто съм с две момчета Mr. Green за сега с правилна според мен ориентация Mr. Green

# 380
 Аууу...сакън..Вие видяхте, че му купувам и неща от момичешкия щанд и почнахте и мъжове да му предлагате за булки  Naughty Чакайте да поотрасне детето, пък само ще си реши, но все пак да си кажа, че като майка се надявам и аз като Хера, че и мойто ще е с правилна ХУриентация  Laughing

А иначе не се бях замисляла, че мен не щат за свекърва, не детиту за зет, обаче да си кажа правичката хората са прави, няма какво да си кривим душата  Mr. Green

П.С. И по една важна тема да се включа- Зази, душе..измъче се и ти...Обаче всичко е добре, когато приключва добре, сигурна съм на 100%, че ще се съгласиш! Много, много здраве ви пожелавам оттук насетне   Hug  Hug  Hug

И по една ужасна новина- момичето на 19 г., за което се търсеха кръводарители и даже Хоуп беше постнала съобщение и тук (0- кр. група) е починало....  Confused Да почива в мир горкичката  Sad ! А за всички нас- Господ да ни дава здраве и да се молим да не ни спохождат такива трагедии- както за самите нас, така и за хортата около нас, а и за всички останали..Нкой не го заслужава...
 Flowers Rose

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 21:10 от БУБА

# 381
  • София
Бубе, Бубеее- нали е мъж- той трябва да поиска някоя! Joy Ето например аз, обявих че Магелана е свободна и веднага си намери мъж и то в чужбина и то какъв! Peace Мисля, че и с майка му ще се разберем прекрасно, та така стават нещата! Hug Просто харесай някоя и бъди по- настоятелна, а ''като Мохамед не отива при планината, накрая планината отива при него''- та и вие с Шени така! Grinning
П.с.-За момичето-да почива в мир!  bouquet За живите-да оценим какво имаме и да му се радваме на маск!

# 382
Само да сме живи и здрави, нищо друго няма значение!
 Praynig Praynig Praynig

Бог да  прости!   Flowers Rose

# 383
  • София

И по една ужасна новина- момичето на 19 г., за което се търсеха кръводарители и даже Хоуп беше постнала съобщение и тук (0- кр. група) е починало....  Confused Да почива в мир горкичката  Sad ! А за всички нас- Господ да ни дава здраве и да се молим да не ни спохождат такива трагедии- както за самите нас, така и за хортата около нас, а и за всички останали..Нкой не го заслужава...
 Flowers Rose

Гледах новините и ми стана много мъчно    smile3518
Как може тия лекари да допуснат да почине толкова младо момиче ! Горкото бебенце...... горките и родители  newsm45

# 384
  • До морето :)
Ох, много неприятно е това с момичето. Да почива в мир.  Confused  Flowers Rose Flowers Rose
След 1 месец, живот и здраве, ще ставам леля. Много съм щастлива, но като се сетя и корема ми се свива. Сестра ми е малка (и на години, и като телосложение) Вече искам да ражда и да се успокоя най-накрая. Дано всичко мине нормално  Praynig
ПП: Сега прочетох, че момичето е щяло да бъде 1 курс в моя университет Sad

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 22:33 от Лече-Буболече

# 385
Момичета,имам един въпрос.Колко грама е мерителната  лъжичка на Аптамил 1?
Поръчах един пакет да ми вземат,но не се сетих да кажа да вземат и мерителна лъжица.

Бог да прости!Голяма трагедия.

# 386
  • Стара Загора
Голяма трагедия наистина Tired Да почива в мир! Млада, млада, безбожно млада....
Милото сираче....не усетило майчина целувка....

Лава немога да ти помогна за АПтамил...Виж във форума за Адаптираните млека има избрани със съставите им...мисля, че и лъжичката е упомената.

# 387
Хоуп, преди две седмици Никсъна имаше същата голяма, червена, върховата и изглеждаща-болящо-пъпка на брадата. ММ всеки ден се суетеше около нея и искаше да я прави нещо. Викам Не я пипай, да не се инфектира! И той все му викаше Ей, пубертет, още от 5 месеца ли бе! Според мен е станало от замърсяване и понеже там нон-стоп текат лиги и се слагат биберони и лесно се инфектират. С нищо не мазахме и след няколко дни връхчето само падна (въпреки че все още не съм сигурна дали ММ не е замесен, защото сама била се обелила точно когато отсъствах една вечер... но както и да е), като паднала ММ я е промил с малко спирт и след 1 ден точно беше зарастнала, не е оставало белег.
Joy Joy Joy
Симааа, цвиля пред компа заради твоето обяснение!  hahaha hahaha hahaha
Аз казвам тихо, да не ме чуе Лусинда, че днес ги изпратих тримата (Филип+баба+ММ) на доктор заради пъпката, да ми е спокойно!
 Whistling

А аз цвилих пред компа като си представих Филип+баба+ММ при доктора за пъпката... Та, какво е казал?

Честит имен ден на Митето на Жени, на Митко на Петинка, както и на Митко на genisi!

Не съм чула за това момиче, което се е нуждаело от кръв. Родилка ли? Ужас! Всеки път като чуя за някаква такава случка и ми става гузно за какви простотии се мръщя и ядосвам..

Нелка, и аз след около месец ще ставам леля (за втори път). Сестра ми е бременна с второ момиченце (тя е при декемврийчетата). Миналия път бяхме бременни заедно, сега пак. Дано всичко е наред и го гушкаме скоро!

# 388
Голяма трагедия наистина Tired Да почива в мир! Млада, млада, безбожно млада....
Милото сираче....не усетило майчина целувка....

Лава не мога да ти помогна за АПтамил...Виж във форума за Адаптираните млека има избрани със съставите им...мисля, че и лъжичката е упомената.

Хера, благодаря за отговора.Аз се надявам да не се наложи да отварям пакета до сутринта. Praynig
Лазар се будеше през час снощи за ядене.През деня на 2 часа се кърмихме.Явно не му стига кърмата. Sad
Почваме от утре пюретата.

# 389
Момичета,имам един въпрос.Колко грама е мерителната  лъжичка на Аптамил 1?
Поръчах един пакет да ми вземат,но не се сетих да кажа да вземат и мерителна лъжица.

Ами то в пакета нали има мерителна лъжица?! В една кутия има два отделни пакета+ мерителна лъжичка.

Общи условия

Активация на акаунт