Ние имахме адска нощ с ревове, огъвания и какво ли не. Не знам дали е от тиквата или от това, че вчера хапнах малко зеле. Или да е от нещо съвсем различно. Едва гледам днес.

ще ти осигуря бар

Каква е таз пневмония дето не се чува на слушалка, аспирационна ли? По таз логика детето може да аспирира и секрета от носа си
Иначе маста би трявало да се намаже малко, а не да се слага топче мас.
Трябва да се качи някъде в нета и после да дадеш линк към нея. Може и като снимка. Я дай табличката да видим какво ще направим.Ще ти пратя мейл на лични.
А иначе е обратно като интерес към кърмата. Яно моята кърма е като разядка
Знаеш ли, аз се чудя друго. АМ-то е все едно и също на вкус, докато кърмата според мен е съвсем различна всеки път. Зависи какво ядем.
В тоя смисъл Ралка е опитала далеч повече вкуусове от Саша по съшото време 

. Тази сутрин и това ми беше малко, че снощи имахме гости (гостенка де) до късно-късно. Обикновено 7.30-8 приключва със съня.
. Иначе други признаци не забелязвам, може би това, че рефлексът на избутване е намалял.

Пък за лекарката - не знам. Не съм компетентна, споделих това, което ми каза. Стана ми интересно и самото съвпадение. Дано никой няма проблеми с това.
,та аз като най-зле се смазах от готвене,чистене,пране и т.н....
и определено ни гледа в устата като ядем,гледа храната,гледа ми чашата и как отпивам..скоро ще е май
Здравейте,минавам да кажа че не спирам да Ви чета,но нямам сили да пиша.На болните да оздравяват.На захранващите успех.Има ли някой от повръщащите - захранени, е как е дереджето,не ми се мисли какво ще е повръщане с тези пюрета.Чин щади си нервите, че никой няма да ти ги върне,поне мойте ни ми ги върнаха. Препоръчани теми