ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Чин, не мисля, че има захар в тиквата на Хип, опитвах и аз вчера. Но има някои по-сладки тикви, може би специално ги подбират да са такива.  newsm78

Ние имахме адска нощ с ревове, огъвания и какво ли не. Не знам дали е от тиквата или от това, че вчера хапнах малко зеле. Или да е от нещо съвсем различно. Едва гледам днес.  Tired

# 541
  • София
Здравейте, е ние и тримата вече сме болни,не успяхме да опазим малкото Sad

# 542
Чин, не мисля, че има захар в тиквата на Хип, опитвах и аз вчера. Но има някои по-сладки тикви, може би специално ги подбират да са такива.  newsm78
Може, знае ли човек. Наведе ме на мисълта, че може да има захар това, което пише отзад на някои бурканчета: "захарта и солта неизменно се съдържат в зеленчуците според изискванията на  закона". Дано просто тиквата е по-сладка, че не ми се иска да му давам захар.

Кити, аз имам робот, който не ползвам. Сокоизтисквачката ми обаче я харесвам, въпреки досадното миене. На мулинекс е и става за всякакви видове плодове. Онзи ден си взех и само за цитруси  на някаква измислена марка, още е в колата и не мога да кажа.
Имам миксер и пасатор в едно, върши ми идеална работа.

# 543
  • София
Ваче, ще си извадя и книжката с коктейлите и ще пробваме наред!  Crazy
И шейкър май имах някъде. Изобщо... на мен мечтата ми беше по едно време да си имам бар и да бъркам коктейли  Crazy

Идвай да живееш у нас!  Flutter ще ти осигуря бар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малка Ралка днес хапна пюренце от тиква с картоф, около 1/3 от бурканчето. Ама й изцедих кърма вътре. След вчерашния бум от накуп опитани неща вече няма страшно!  Crazy Crazy Crazy
Чинче, няма захар в тиквата на ХИП, на мен дори не ми е достатъчно сладка. Яла съм и по-сладки тикви  Wink

Кърдокоске... лекарката ти малко е наговорила странни неща  Wink Каква е таз пневмония дето не се чува на слушалка, аспирационна ли? По таз логика детето може да аспирира и секрета от носа си  Thinking Иначе маста би трявало да се намаже малко, а не да се слага топче мас.
Това, което аз съм чувала за свиснката мас в носа е... мас+камфор  Rolling Eyes Ама камфора е едно кристалче. Аз много обичам тази миризма. Имам дори инхалаторче с камфор. Разбира се на такова малко бебе изобщо не бих слагала такива неща в носа. Но бих мазала телцето.

Хеленче къде е таз табличка?  newsm78 Трябва да се качи някъде в нета и после да дадеш линк към нея. Може и като снимка. Я дай табличката да видим какво ще направим.Ще ти пратя мейл на лични.

Инсайд, Къдрокоска е права за сока!!
Къдрокоске аз имам теория, че децата са коренно ралзични. В едно смейство имам предвид. При нас Сашата хич не проявяваше интерес към храната. Тя и досега е така  Crazy
При нас беше същото - Саша само на АМ (соево), Рали само на кърма. newsm78 А иначе е обратно като интерес към кърмата. Яно моята кърма е като разядка  Joy Знаеш ли, аз се чудя друго. АМ-то е все едно и също на вкус, докато кърмата според мен е съвсем различна всеки път. Зависи какво ядем.  Wink В тоя смисъл Ралка е опитала далеч повече вкуусове от Саша по съшото време  Grinning

Чинче, миличка!! Пак ще видиш мама и тате! Не плачи!  spoko

Магнетче, да оздравявате! Ама кофти е тримата, поне един да има да се грижи за другите  Confused

Отивам да гласувам (с отвращение)  bg
 Crazy

# 544
  • София
Здравейте  Simple Smile

Гледам, че има болни бебенца и родители, бързо оздравяване на всички  Hug

Ани, браво на Нико. Можеш да му подпираш крачетата с длани, за опора.

Ние по-късно ще направим една разходка в съчетание с гасуването. За кмет съм сигурна за кого ще гласувам, ама за президент имам колебания.

Вчера взехме на Виктор зимно чувалче за количката, в което направо се влюбих. Толкова мекичко и топличко, отвсякъде обгражда коша. Ами аз в чудо се видях, не бях обърнала внимание на проветренията и сега като застудя си викам - бе тия скандинавци не може така да си разхождат децата...  А то просто както всичко при тази количка се купува отделно.
Като се поопаричим тази седмица трябва да му вземем още една кошара - за хола, за игра, в която да си тренира въртенетата и да се забавлява. Шезлонгът вече определено му е малък.

Виктор ни пусна на промоция "уикенд" - и двата дни спа до 9.30  Simple Smile. Тази сутрин и това ми беше малко, че снощи имахме гости (гостенка де) до късно-късно. Обикновено 7.30-8 приключва със съня.

Кити, аз имам само един робот Кенууд, на който ползвам основно блендера, мисля и с него да пасирам пюренца. Замислям се за сокоизтисквачка и аз.

За зъбките
- мажа венчетата с кремчето Бочко и давам 2-3 пъти дневно Дентокинд.
Вчера така стръвно налапа лъжицата с Дентокинда, че вече си мисля, че скоро ще се захранваме  Simple Smile. Иначе други признаци не забелязвам, може би това, че рефлексът на избутване е намалял.

А за сериалите - не гледам сериали. През живота си съм гледала само Хотел Рай, Туин Пийкс и още два-три (Стъпка по стъпка и Синьо лято  Laughing). Мъжът ми обаче гледа и заради мен, основно някакви фантастики. Иначе редовно си сваляме филмчета от торентите. Шунче, като каза са семесттво Джоунс (Джоунс ли бяха), се засилих да го свалям, но сме го гледали много беше хубав. Да ви препоръчам и  аз един любим филм, който не е много известен, но е разкошен - City island.

# 545
Привет  Hug

Минавам да поздравя m-g за 4-тата месечинка на Дани.
Да е здрав и много да радва мама и тате!!!

# 546
the Faith   Честита месечинка да е живо и здраво бебчето  Hug Hug

# 547
  • Добрич
Чин, нямам идея за захарта в пюретата, но и аз не вярвам много, много на етикетите, уж не би трябвало да има, ама... Много тъпо това със свекито ти. Всеки път се убеждавам, че тая не е съвсем адекватна.  ooooh!
Магнет, скорошно оздравяване и на 3-ма ви!  Hug
Ваче, много си права за различните деца в едно семейство. Забелязвам го и аз при нас, хем са двама братя - един пол имам предвид, както и при вас, де.  Laughing За кърмата - вкуса й сигурно се променя наистина, докато състава си е почти винаги един и същ.  Wink Пък за лекарката - не знам. Не съм компетентна, споделих това, което ми каза. Стана ми интересно и самото съвпадение. Дано никой няма проблеми с това.
Шунче, дано довечера да спите!
Майденли, честито ви чувалче!  Hug

# 548
  • София
Ваче,Къдрокоса,на малкия му слагам виброцил сега-педито каза, ако утре няма промяна ще я викам у нас. Благодаря ви, дано се оправиме бързо и понеже аз като най-зле, мъжа ми гледа Жожо- идеята е по-малко болния да е при детето Rolling Eyes ooooh!,та аз като най-зле се смазах от готвене,чистене,пране и т.н....
Иначе да го похваля-вчера или оня ден беше не помня, миличкия се обърна от коремче по гръб Simple Smile и определено ни гледа в устата като ядем,гледа храната,гледа ми чашата и как отпивам..скоро ще е май Simple Smile

# 549
Чин не тъгувай  Hug  А свкървището определено си струва парите.Аман от тази жена заслужава един бой от юнките  #Cussing out

Бързо оздравяване на болните  Hug

Днес за 3 ден давам каша на Краси и вече ми се смее и иска да яде лъжицата.Ще видим как ще е следващите дни.

# 550
И аз предоставям бар. Така ме цепи главата, че само един коктейл ми трябва да омажа хептен положението.

За свекърва ми какво да кажа, дано има Господ, аз няма какво да я съдя за нито една от постъпките й. Само дето каренцата и покривките ги бях метнала в коша, но после ги извадих- реших лично да й ги върна!  Twisted Evil Може би се е надявала да и оставим Нико и да дойда да си чистя, знае ли човек. Само че аз въобще не разбирам от недомлъвки и задни мисли, та съм голяма талпа в това отношение, трудно зацепвам и все от после. Обадила се на майка ми да и се оплаче, че не сме харесали обувките, които даде на  Нико (на Слав обувки, от преди 28 години), казала, че трябва
 да уважаваме техния вкус, пък майка ми отговорила, че въобще не е необходимо.
Да ви кажа как я хванах в лъжа. Преди да заминем, каза, че нейна приятелка от не знам си къде купила на Нико подарък + едно пюре картофено. Вчера като ме видя ми вика: какво направи с това пюре, което купих?
Викам: нали беше подарък, защото аз ти казах да не купуваш пюрета, при мама също има домашни картофи! А тя така се омота в лъжата си.. поне да помнеше какво лъже.
Знаете ли, моля се само да са живи и здрави, най-вече свекър ми, защото случи ли се нещо с него, тя ще дойде на моята глава и тогава вече.... не знам как ще се оправяме. Някой ще си тръгне, но кой...
Съжалявам, че така се оплаках, но съм на ръба вече да вдигна голяма патардия.

Мейдънли, щях да те питам док. какво те посъветва да направиш ако не си бременна ?

# 551
здравейте Heart Eyes

Гласувах с отвращение (ВАЧЕ,  Hug)

Имам кростренажор и миксер с пасатор (ЧИН, Hug)

ЧИН, и моите мама и тате днес си тръгнаха и аз плаках Sad

ИНСАЙД, мила, дано всичко скоро е наред!

МАГНЕТ, бързо да оздравявате!

АНИ2, нещо съм пропуснала къде си, но ми липсваш Sad

# 552
 HugЗдравейте,минавам да кажа че не спирам да Ви чета,но нямам сили да пиша.На болните да оздравяват.На захранващите успех.Има ли някой от повръщащите - захранени, е как е дереджето,не ми се мисли какво ще е повръщане с тези пюрета.Чин щади си нервите, че никой няма да ти ги върне,поне мойте ни ми ги върнаха.

# 553
the Faith честит малък рожден ден на малката Софи! Да е жива и здрава. Айде пък следващия път  - да раждаме пак заедно Simple Smile
Блогодаря ти за хубавото пожелание за Дани Simple Smile

# 554
Ние гласувахме следобеда, голяма навалица, голямо нещо... Добре, че са разместили за тези избори секциите и беше на първия етаж, та влезнахме с количката... В широката част на коридора чаках, максимално далече от тълпите, докато ЖМ беше на опашката... Много сърдити баби, дядовци и въобще хора, на които от погледите им ставаше ясно, че не смятат за редно да пускат хора с малко бебе с предимство... Та висяхме може би половин час, чак като дойде реда на ЖМ от опашката, отидох и влязохме в секцията с количката... Та докато единия гласува, другия да гледа бебето и така. Майтапиха се от комисията, че не откриват Катето в списъците... Въобще се зарадваха на бебето. Тя Катето заспа още докато люлеех с количката в коридора. На втория тур може би ще измислим някак да се чакаме навън ако позволява времето, но пък тогава ще трябва да се чака два пъти опашката...
Разходихме се в Южния парк след това, ама може би не повече от 30-40 минути, че много гаден вятър имаше...
Мейдънли, мога ли да питам какво чувалче взехте, че ние още не сме избрали?
Ходихме

Общи условия

Активация на акаунт