Отговори
# 495
  • София
Защо Господ или каквото има там горе позволява да се случват такива неща, защо...........
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Кураж, друго незнам какво да кажа..............

# 496
  • Бургас
Радичка, не знам какво да напиша.Голяма тъга е.Нека Бог даде сили да продължите напред!Прегръдки.

# 497
radi4kacry, думите са излишни... Hug

# 498
  • Ботевград
Ради,много кураж мила..Само ти си знаеш какво ти е на душата Hug Всички сме с теб Heart Eyes

# 499
  • София
Радичка, много силно те прегръщам!  Hug Думите са излишни....., но защо трябва да се случват такива ужасни неща?? Weary Weary Weary

# 500
  • София
Радичка кураж мила, не е истина какво преживяваш. Hug Hug Hug
А казаха ли ти причината за спирането на сърцето? Ако не ти се говори, разбирам те!
Сигурна съм че скоро пак ще се си с красиво коремче  Hug
Момичета моля се на господ на никой да не се случва това.
Моята бебка и тя се разтрои рита като луда Sad

# 501
Ооооо, radi4ka_me! Как може такива нещастия да се случват ?!? Много съжалявам, миличка! Дано това е последната гадост в живота ви и вече само хубави неща да ви се случват. Силно те прегръщам и няма да се предавате! Кураж!

# 502
  • UK
Ради, освен да те прегърна друго не мога да направя. Преляха ми очите. Дай Боже скоро да дойде бебенце.

# 503
  • софия
Боже господи, думи нямам, такава мъка ... Weary Weary Weary

# 504
Потресена съм......преди малко  ми спряха сълзите..... !!!   Ради,съжалявам много ....бъдете силни.

# 505
как може така нелепо??

Ради, освен да те прегърна друго не мога да направя. Преляха ми очите. Дай Боже скоро да дойде бебенце.
Flowers Rose

# 506
Радичка, много, много съжалявам!  Hug  Praynig Няма думи, с които да се опише загубата на дете и съчувствието, което изпитваме всички в момента към теб. Никоя жена не заслужава да премине през толкова тежко изпитание! Желая ти от сърце бързо да се възстановиш и физически, и емоционално, и след няколко месеца да видиш две щастливи и силни чертички!  Hug  Heart Eyes

# 507
Силно те прегращам  Hug radi4ka_me Hug  Weary smile3518

# 508
Ради, искрено съжалявам, надявах се да не е истина.. Горкото мъничко човече  Cry  Cry  Cry
Силно те прегръщам и ти желая бързо възстановяване и скоро да се вълнуваш отново с две чертички.. Животът понякога е жесток, но вярвам, е след голямо нещастие като това нещата се уравновесяват и със сигурност те чака нещо хубаво..  Hug 

# 509
radi4ka_me, думи нямам да опиша колко ми е тъжно... Tired Face Плаках като писа първия път, плаках и сега...
Дръж се! Не знам какво друго да кажа...  Hug
И дано скоро имате радостни новини!

Общи условия

Активация на акаунт