"Дързост и красота"-тема 71:" Pose, pose"

• 44 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Леле, начетох се на глупости предновогодишно.  Joy
Всеки може да пише в която тема иска, освен ако не го ограничат временно, за да си вземе поука от старите грешки.
Joy Joy Joy Joy

Никой не ме е ограничавал, така че точно аз няма каква поука да си взимам.

Аз също не мога да повярвам на това, което чета тук.  Whistling , което само затвърдява мнението ми, че в темата просто не може да се случи диалог. Феновете на Брук сме по-широко скроени, приемаме грешките и на останалите, просто защото всичко си има причина и стечения на обстоятелствата. Жените какво са виновни, че мъжете са ограничени в сапунката.  Laughing

Това е форум, защо трябва всички да сме съгласни, че Брук е светица?

Явно си чела и преди така, както четеш и сега - да съм писала, че Брук е светица ooooh! Да не би да отричам грешките й ooooh!

Forrester69  Laughing, как не се уморяваш, бе, човек Wink

Ти сама си се ограничавала да пишеш, Форестър го ограничиха "от горе" за доста дълъг период от време и тъкмо сега се е върнал.  Joy Още по-смешно става!

# 541
  • somewhere near the sea
...
Явно си чела и преди така, както четеш и сега - да съм писала, че Брук е светица ooooh! Да не би да отричам грешките й ooooh!
Не знам кое е явно и кое-не, но вече ще си водя специални бележки.

# 542
Честита Нова Година!

# 543
Добре дошла Анелия - DiShaii!  Hug

Форестър  Hug добре се върнал   bouquet
Тук все същото - все за нашата любимка Брук всички говорят - и врагове и приятели. И добре, че се появи за да споменеш "няколко думи" и за Тейлър, че напоследък я забравихме и рядко се споменава, освен като сравнителен обект за Брук. То за какво друго да се обсъжда една второстепенна, а напоследък и в ДиК рядко я виждаме.

На мен наистина ми е смешно, че продължавате да плюете Брук, а да оправдавате останалите. Да, Брук прави грешки и то много, много, ама наистина много. Другите постоянно я обиждат, ругаят, анатемосват поведението й и имаха това право до момента, в който не започнаха да правят същите простотии. После всички слязоха на нейното ниво. Смешно е да се считат за нещо повече от нея, защото Тейлър спа със сина на Брук или греша? Тейлър мина по всички Брукови мъже и май е от желание да разбере какво е да си на мястото на Брук - въпреки грешките й мъжете държат на нея. Защо ли? Най-малкото защото в даден момент, когато са били заедно, тя ги е обичала и искрено е вярвала в това.
 Hug Много точно казано! Цитирам го отново за да се прочете това още веднъж от неразбралите го. Имат нужда Naughty
И да подчартая, че някои от последователките на Брук си правиха своите "грешки: съвсем съвсем съзнателно, за разлика от Брук. Особено ми е непонятно:  с какво право Тейлър се нахвърли на Брук за това, че уж била докосвала-съблазнила сина й, като съвсем на скоро си играеше и то съвсем истински със сина на Брук. Да си мълчи по-добре дори и да бе истина за Брук, но смешното е, че то нито е истина това дето тя предполага, нито тя има право да кори Брук, след като първа е направила подобна грешка.
И да мъжете обичат Брук, дори и сгрешила, защото освен красива, тя е човечна и искрена и по-широко скроена и приема грешките и на останалите Simple Smile И май наистина това важи и за феновете на Брук Simple Smile Както го каза много добре и Miriel:
"Феновете на Брук сме по-широко скроени, приемаме грешките и на останалите, просто защото всичко си има причина и стечения на обстоятелствата. Жените какво са виновни, че мъжете са ограничени в сапунката."
Няма какво да се добави повече към горното. Казаното заковава. Истината си е истина, както и да се извърта Naughty  

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 13:09 от Sega

# 544
  • Разпиляна във въображението
...
Не знам кое е явно и кое-не, но вече ще си водя специални бележки.

Честита Нова година!

Марси, няма нужда да си ги водиш.  Wink

Тереса, темата не е преставала да е смешна. То затова феновете на Брук я напускат Whistling

# 545
Мириел, те ако я напуснат, тя ще спре да стане смешна и ще се превърне в една съвсем нормална тема.  Laughing

Сега, предполагам не говориш от името на всички фенове на брук, защото и сама виждаш от темата, че не е вярно.  Wink

# 546
Тереса, няма идеални хора, не са всички или само черни или бели, а по-скоро сме шаренички. Затова и навсякъде има изключения от правилото. Дори и учените, извеждайки научните си съждения - често правят изводи с по-малко от 100% съвпадения на резултатите и с приблизителни, клонящи към преобладаващото правило стойности Naughty

Тереса, темата не е преставала да е смешна. То затова феновете на Брук я напускат
Мерси за инфото, че откога гадаем за причината за масовото напускане преди време.
И ще се радваме, ако се задържиш повечко, въпреки някои негативни забележки за мненията ти. За един последен опит да се поправят нещата, че кой знае - може да настъпи обрат както стана при Стефка в ДиК,  и да се повлече крак и да дойдат и други и да успеем най-накрая да убедим и другите невярващи в човечността, безкористността и вътрешната чистота на Брук. Защото въпреки грешките й - поне добротата й е извън всякакво съмнение newsm78  

# 547
Честита Нова Година на всички!       bouquet
Добре дошла на Анелия!     Hug
Форестър,добре завърнал се!    Simple Smile

Исках да прочета нещо в темата, да задам някой и друг въпрос, и затова се разписах, но като гледам всичко е на ниво от преди година.....
Че то и филма си е на ниво отпреди година,какво ново си очаквала?    Grinning
Бруклата върши все същите простотии,сега я избива на съвест...вероятно от годинките вече...    Laughing
като не върви да е вечната жена вамп (щото такава на 60-70 е просто карикатура      Mr. Green ) , явно е решила на дърти години да се превръща в Майка Тереза.Ама пак не й се получава.....   лицемерието й лъха отвсякъде!    Peace

Цитат
за да споменеш "няколко думи" и за Тейлър, че напоследък я забравихме и рядко се споменава
Тейлър е щастливо омъжена .И си гледа брака,работата,децата и семейството.    smile3501
Предполагам,че всичко това ще рухне след поредната брукина "грешка", извършена типично в брукин стил :в период на "Ох,объркана съм,сгреших,моля ,простете ми....!" -така ,както само брук може да нарежда ....    Joy

Цитат
да успеем най-накрая да убедим и другите невярващи в човечността, безкористността и вътрешната чистота на Брук. Защото въпреки грешките й - поне добротата й е извън всякакво съмнение newsm78 

Сега,ще съм ти изключително благодарна да ми припомниш на кого и какво добро Лично брук е направила!       Thinking    Thinking   

# 548
...Тейлър е щастливо омъжена. И си гледа брака,работата,децата и семейството.  ...  
Сега,ще съм ти изключително благодарна да ми припомниш на кого и какво добро Лично брук е направила!       Thinking    Thinking  
С голямо удоволствие Краси, ще кажа нещо на тази тема, няма нужда да ми благодариш дори, защото не ми е трудно да го направя.  Освен това - всеки човек дори и най-лошия има добри дела. А такова добро и човечно същество като милата Брук още повече.
Аз все я помня тя да става жертва. Било то на собствена грешка или с външна намеса - разбирай Стефките и тн....
А иначе и Брук е щастливо омъжена и си гледа брака, работата, децата и семейството, докато нещо не ги разтръска. Но тя винаги успява да се пребори и да се върне пак към това щастливо състояние. Семейството - това е нейния приоритет и за това и тя уважаваше дори злата си свекърва Стефани. Тоест тя прави щастливи гореспоменатите мъж, брак, работа, семейство..., което не е лошо нали?  И всички й прощават, дори ако (неумишлено) им навреди, защото знаят, че не е мислила лошото, което е станало. Има хора, които привличат бедите и Брук е от тях. Но това не я прави по-малко човечна и добра.
Например Брук много пъти бе добра и прощава причиненото зло на коварната Стефани. Последните серии са пример за това. И много пъти, спомням поне 2 пъти, когато се отказва от дялове от фирмата. Не ми се рови да си спомня подробности, но помня как тя стоя редом с другите членове на семейството при проблемите Ник-Джаки-Стефани, когато всички си дадоха дяловете. А не бе длъжна. Също и при проблемите с Бил. А колко пъти напуска фирмата и семейството за доброто на децата си - чет нямат. Дори се ожени без любов, а не прие предлаганата любов на Дийкън за да й е добре на Хоуп и Бриджит.
И затова всички и Стефани и Ридж и др. са казвали, че е добра майка. Ако и все да попада в проблеми.
И още и още и още има.

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 14:46 от Sega

# 549
  • somewhere near the sea
...добро и човечно същество ..., става жертва. ..
 щастливо омъжена и си гледа брака, работата, децата и семейството.... , винаги успява да се пребори ..Семейството - това е нейния приоритет ..., уважаваше злата си свекърва...,прави щастливи гореспоменатите...,не е мислила лошото, което е станало. ...., човечна и добра.
Ей, диабет ще хвана, да знаеш Naughty
 Joy

# 550
Ей, диабет ще хвана, да знаеш:
Marsi недей бе да се разболяваш за един филм  hahaha Много по-просто и здравословно е да вземеш да ми повярваш за Брук.
Виж Стефани, жената тежка болест пребори като се успокои и повярва на Брук. (Сигурно това е нов метод за лечение на лошата болест /патент на сценаристите/. )
А на теб ще ти е по-лесно от на Стефани и на други - в темата ти се случва да хвалиш Брук за това-онова. СЕГА още малко усилие направи и ще си готова. И ще настане мир и спокойствие през Новата година в душата ти  Naughty

Искаш ли моите очила? С удоволствие ще ти услужа  Grinning

# 551
Тереса, няма идеални хора, не са всички или само черни или бели, а по-скоро сме шаренички. Затова и навсякъде има изключения от правилото. Дори и учените, извеждайки научните си съждения - често правят изводи с по-малко от 100% съвпадения на резултатите и с приблизителни, клонящи към преобладаващото правило стойности Naughty
...

Значи първо пускаш някакъв чужд цитат, с който изразяваш пълно съгласие: "Феновете на Брук сме по-широко скроени, приемаме грешките и на останалите, просто защото всичко си има причина и стечения на обстоятелствата. Жените какво са виновни, че мъжете са ограничени в сапунката.", а после пишеш за наука. В крайна сметка убеди ли се сама, че фен на брук не е равно на широкоскроен човек, който приема чужди грешки, или да ти посоча очеизвадния пример от темата, който обезсмисля глупавото обобщение?  Wink

Отдавна го написах и още съм на това мнение - гледаме различни сериали. В твоя (и на още няколко човека) сериал брук е златната, добричка и нещастна жертва на обстоятелствата. В този, който гледаме всички останали от телевизионния екран, брук е манипулативна използвачка, която не се свени да гази чужди съдби и да използва развратната си същност за напредване в социалната стълбица. Основната разлика е, че ти (и другите на твоето мнение) сте убедени, че тя не прави мизериите съзнателно и по свое желание, докато в действителност тя прави точно това.

# 552
ЧЕСТИТА НОВА 2012
Желая на вас и семействата ви здраве и само положителни емоции.
Дай Боже всички да сме живи и здрави и така още дълги години да си "бистрим политиката" около ДИК.

Grinning Heart Eyes

# 553
  • somewhere near the sea
Marsi недей бе да се разболяваш за един филм  hahaha Много по-просто и здравословно е да вземеш да ми повярваш за Брук.
Сакън! Нема начин! Никак не е просто! Имам очи и доста опит с подобен типаж като героинята на Катрин.
Искаш ли моите очила? С удоволствие ще ти услужа  Grinning
Лупа ми трябва... за добрините на Брук. Въпреки желанието ми да разбера подобни образи...просто не ми се получава, защото винаги могат да извадят от торбата някоя нелепица.

# 554
За много години, да сте живи и здрави!

Тя, брук, че напуска фирмата няколко пъти - вярно! Ама само под натиск! И то напуска чуждата фирма, де, не своята!  А когато систър Лоугън бяха взели цялата власт в ръцете си - помните ли как веднага добричката брук  изтика Стефи и почна да налага Хоуп! А като каква се пада Хоуп на фамилия Форестър, някой да ме светне, че не се сещам!

Общи условия

Активация на акаунт